• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

ayyy bunuda solıcemmm dedemlere koyden mısafır gelirdi çokkk bı gun teyzem banyoda cinnet gecıyo bıde baktık banyoda mazgal olurya adam oraya s.ç.m.ş tuvalet sanmıs guyaaa

son gunlerde bi konuya takiliyorum, ablasi yaziyor kiz kardesi ile ilgili (evli bi adama kaciyor vs. ve intihar etmis), ve cenazesinde orada soylemisler, intihar edenin arkasindan fatiha okunmaz diye guya gunahmis(!?), ve gercektende okumamislar.... ve bu bana cok sacma geldi, bildigime gore diinimizde ayirim yok..
zaten safsatalardan bir temizle dinimiz,ne kadar basit,sade adilane olduğu anlaşılacak...ama insanlar hurafelere tutunmayı daha çok seviyorlar...

hurafeden ibaret bunnar,sen allah mısın ki onun yerine yargılıyorsun günahlarını? kelebeğin dediği gibi,intihar edenle allahın arasında olacak bu,sen kimsin ki kul olarak karar veriyorsun onun adına?
(sen, bu arada mecazi,direk hitap değil)

anladım hayatım bende ole duydum dıye söledımm ama doğru yargılamak bıze dusmez bence KURANI acıp okumak en doğrusu orda herseyin cevabı var klavumuz varken nıye kulaktan dolma bılgılerı uygulayalım kı

ayyy bunuda solıcemmm dedemlere koyden mısafır gelirdi çokkk bı gun teyzem banyoda cinnet gecıyo bıde baktık banyoda mazgal olurya adam oraya s.ç.m.ş tuvalet sanmıs guyaaa

varya ben o banyoyu kökten yıkarım ... yıkmak yani yerle bir etmek yıkayıp paklamak değill....

kızlar kaplumbağalar kitabında okumuştum ilginç köye şehirden memur gelir ve tuvalete girer tuvalette boru yok yapınca direk samanlığa gidiyor ve tavuklar falan var dışarıda akşam köylüler tavuk pişiriyorlar ve memur yiyemiyor enteresan vurgular vardı..

zaten safsatalardan bir temizle dinimiz,ne kadar basit,sade adilane olduğu anlaşılacak...ama insanlar hurafelere tutunmayı daha çok seviyorlar...

peygamber efendimiz (sav) ne demiş... din kolaylıktır... kolaylaştırınız güçleştirmeyiniz, sevdiriniz nefret ettirmeyiniz.

anladım hayatım bende ole duydum dıye söledımm ama doğru yargılamak bıze dusmez bence KURANI acıp okumak en doğrusu orda herseyin cevabı var klavumuz varken nıye kulaktan dolma bılgılerı uygulayalım kı

aynen canım diğer kitaplar bile kişilerin yorumlarıyla oluşmuştur en doğru ve tek kaynak KURANI KERİMİMİZdir...

1930 larda geçiyor hikaye sanırım....

kızlar kaplumbağalar kitabında okumuştum ilginç köye şehirden memur gelir ve tuvalete girer tuvalette boru yok yapınca direk samanlığa gidiyor ve tavuklar falan var dışarıda akşam köylüler tavuk pişiriyorlar ve memur yiyemiyor enteresan vurgular vardı..
offffff ya....bu ne?!

varya ben o banyoyu kökten yıkarım ... yıkmak yani yerle bir etmek yıkayıp paklamak değill....
öyle insanlarla yaşamak zorunda değiliz iyiki ben hep böyle şeyler düşünüp polyannacılık oynarım:9:

ben buna canlı sahıt oldum kucuktum tuvalete gittim köyde tvalet eskı tıplerden ama okadar mesafeli yapmışlarkı ayak koyma yerlerini matriks gibi bacaklarını ayırman lazımmm nesse guc bela bacakları ayırdım kocaman bı delikkkk aboww kafam kadar tam çişimi yapacamm mööööööö diye diye bi ses bi baktım aşagıda inekler var :53::53::53: bı kaçısım vard:84:ı 1 gun çiçşimi tutdummm eve donene kadar sonra yolda çişimi yaptım

aslında crycım bakarsan göz görünce zor da annem der köyde tavuklar hep wclerin orada eşinip dururlarmışşş...

ben buna canlı sahıt oldum kucuktum tuvalete gittim köyde tvalet eskı tıplerden ama okadar mesafeli yapmışlarkı ayak koyma yerlerini matriks gibi bacaklarını ayırman lazımmm nesse guc bela bacakları ayırdım kocaman bı delikkkk aboww kafam kadar tam çişimi yapacamm mööööööö diye diye bi ses bi baktım aşagıda inekler var :53::53::53: bı kaçısım vard:84:ı 1 gun çiçşimi tutdummm eve donene kadar sonra yolda çişimi yaptım
ben altı yedi yaşlarındayken köye gitmiştik ve aynısı olmuştu:9:

bizimde büyükbabamların köydeki tuvaleti aynı tarif ettiğin tipteydi ama allahtan aşağıda inekler yoktuuu:1:

kitabta köylüler üzüm dikmek istiyorlar bir bağ yapmak sonra yaşlı dede şehre gidiy köy işlerine orda diyorlarki asma bulunmaz burda broşür var ondan verelim:2:

türkiyeye tatile gelmek için standart gurbetçi yollarından ben de geçerdim....her zaman da wc olmazdı.annemin formülü basitti o vakit:arabayı kenara çek otobanda,kapıyı aç çömel,işe!
bigün yugoslavya'da bu babama kenara çekmesini söyledi...babam 'az sabret bulgaristana bişey kalmadı,orda wc vardır kesin.'dedi...annem yok mok diye diye kenara çektirtti arabayı.hava alaca karanlıktan biraz da koyu.
standart kapı açıldı bu çömeldi yaptı ammmma:çömeldiği yer ısırgan otların olduğu yermiş...:9:
rahmetli kapıkule'ye kadar hart hart kaşındı!

Son düzenleme:
kızlar konu ile ilgisi yok ama eşim kredi kartıyla ilgili hep şunu söyler bana sakın benden gizli kullanma sonra hapsa atarlar seni karışmam..banka bana kart verdide:9:

Back
X