• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

karışmaz cidden alın bunu götürün der süleyman gibi kendisi:27:

karışmaz cidden alın bunu götürün der süleyman gibi kendisi:27:
keklesene bigün onu.bir arkadaşa arat emniyetten aradığını söylesin,seni göz altına aldıklarını ve onun da ifadesine ihtiyaç duyduklarını full ciddiyetle anlatsın....:1:

burcum bendede kaldı o tik yolda heç wcye giremem geçen sene kediciğin yanına gitmiştik o vakit iskenderunda oturuyordu 16 saat yol ve ben bi kere bile yapmadım çişimi yollarda....

alışveriş çılgınlığı yapmamam için önlem alıyo ama o 50 yaşında ama 30 yaşında gösteriri kendi..:9::69:

keklesene bigün onu.bir arkadaşa arat emniyetten aradığını söylesin,seni göz altına aldıklarını ve onun da ifadesine ihtiyaç duyduklarını full ciddiyetle anlatsın....:1:
canım cidden evde 3. dünya savaşı çıkar mağdur olmak istemiyom..:61:

benımkı seve seve bagıslıyo hatta zengın olsa cek keseck tek sartı onu alışverşe götürmemem yeterkı o gelmesinn:60:
eşimde nefret ediyo benimle alışverişe çıkmaktan zor seçiyom zati...iç çamaşırı almaya gitmiştik çay söylediler bu çay bitene kadar seç dedi:63:

benim goncam geldüüü accuk yemek hazırlayim böcüklere döncem gari bekleyin beni anacıımmm:5:

benimki bayılır benle alışverişe çıkmaya,ama kararsızlığıma uyuz olur....bir şey alınacaksa onu hemen o mağazada bulmalıyım,diğer yerleri başka şeyler için gezmeliyim....mantık bu...yok ööle bi bluz için 5 yere girip çıkmak.

Küçükken ağabeyimle salata yerken, ben suyuna ekmek banardım o ekmek parçacıkları içine düşerdi abimde kafama vururdu:91: . Hatırladım da yazayım dedim bir :):31:

benimki bayılır benle alışverişe çıkmaya,ama kararsızlığıma uyuz olur....bir şey alınacaksa onu hemen o mağazada bulmalıyım,diğer yerleri başka şeyler için gezmeliyim....mantık bu...yok ööle bi bluz için 5 yere girip çıkmak.
aynı flokem..:9:görümcem aradı çağırdı işler kaldı kıslar akşam görüşürüz allaha emenet olun...:16:

aynennn girdiğim yereden almalıyım evırıp cevırmemeliyim öle cok dolaşmamalıyım bu nasııııııı dıye sormamamlyım zaten sorsamda sırf layım diyeeee iyyiiii der:63:

Ay kızlar ya bu konu neymiş
Aklım gitti okudum arkadaşlarla yanlızdık
Bir korku sardı bebeği var oda uyandı ağladı saatlerce gözleri kıpkırmızı kocaman
Aklım gitti aha mıçtık şimdi dedim onlara cesaret vermeye çalıştım ama korktum bende aramızda kalsın bide bana bakarak ağlıyo bebek
İçinemi girdiler yoksa dedim Bismillah ya şöyle konu açmasalar bari Konu değilde başkalarının yorumu korkunçtu
Ben yorumlarıda okudum delü gibi Allahtan sesli okumadım napardım bilmiyorum Korktuğu için arkadaş eşi gelene kadar mahsur kaldım ahanda bu saat oldu :53:

Back
X