• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

$çiçek.webp

rüyalar gerçek olsa =))

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

CANIMMMM

allah hayırlısıyla tez zamanda kucağını doldursun inşallah:49::49:

inşallahhhhhh canımmm Rabbim sağlıklı hayırlı bi bebiş nasip eder inşallah heleki temmuzda nasip ederse çok güzel olur ya evlilik yıldönümümüzde o haberi o kadar vermek isterimkii ama tabi nasipp hayırlısı:97:bugün dualarınızda banada yer verin kardeşlerim:97:

aminn pariscim inşallah gelir minik bebiş:70: ben de üşüttüm aliba kızlar karnım burkuyor resmen ağrımaktan midem çok bulanıyor kafamı kaldıramıyorum aksam 7ye kdr mahvoldum sanırsam:58:

aminn pariscim inşallah gelir minik bebiş:70: ben de üşüttüm aliba kızlar karnım burkuyor resmen ağrımaktan midem çok bulanıyor kafamı kaldıramıyorum aksam 7ye kdr mahvoldum sanırsam:58:

Amin bitanem:70:
dikat et canım ben hala çorapla hırkayla falan dolanıyorum hala serin sizin oralar nasıl sandalet falanmı giydin ayaklarını üşüttün heralde

Back
X