Bayanlar aklıma takıldı size birşey sorucam...
Dün bir yere gittim 2 kere aynı yerden geçtim.. İlkinde farkettim bir kadın vardı öğlen saati hiç beklenmeyecek bir yerde durmuş elinde sadece cüzdan garip görünüşlü bir kadın saadece duruyor...arada yürüyor ... duvar dibine oturuyor tekrar...
Ben yaklaşık 2 saat önce ordan geçtim kadın dikkatimi çekti afadersiniz ama sankim o biçim bir kdaın gibiydi... bir de geçtiğim sadece dolmuş bekleme yeri.. kadın sadece bekliyor...of ya çok canım sıkıldı.... gündüz vakti okul bahçesi önünde gençlerin rahatlıkla geçebileci bir yerde öyle tuaf bir kadın görmekten hiç hoşlanmadım...
birde şu olaya çözüm bulsalar yerde kadın isimleri ve telefon numaraları ... çok pis birşey ... oh oh dünya ne kadar çirkinleşti...
sorum şuydu ben mi yanlış düşünüyorum... siz olsanız aynı şeyi düşünürmüydünüz...akrabamda o bölgeye yakın oturuyor... yakın bir yerden şikayetçiler... düşünsenize yakınızda sizi rahatsız eden ... bir ev ...çözüm bulunamıyor...taşınamıyorsunuz da...

of of akrabam bazı olaylara şahit olmuş polise şikayet etmiş... kapatma olayları felan...