• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

sağol canım abdest alırken ayağı kaymış eltim yerleri yıkamış ıslak bırakmış kaynanamda abdest alırken tek ayağını kaldırmasıyla düşmüş bir doktora gitmemek için inat ediyor kırıkçıya gitmiş doktora gerek yok diyor

enem ne zaman neden acaba
eşin ikna edebilir umarım kırık daha farklıki çıkıktan değilmi alçı falan gerek..tekrar geçmiş olsun..
floke kendini bilmezin biri yüzünden banlanmış haber etseydi keşke..yaanlız kalmış bir burcu varmış orada...

eşin ikna edebilir umarım kırık daha farklıki çıkıktan değilmi alçı falan gerek..tekrar geçmiş olsun..
floke kendini bilmezin biri yüzünden banlanmış haber etseydi keşke..yaanlız kalmış bir burcu varmış orada...

haklısın sarmışlar kolu ama gitmiyor doktora en azından film çekilse doğrumu kaynayacak yanlış yeremi getirmiş onu bilirdi

flockenin ban nedenini buldum bilseydim bende dalardım Allah ıslah etsin banlanması gereken duruyorda neyse hala bunu yazan polise bildirilmedimi acaba ıp nosundan buluurdu açık açık ihbardır bu

hayırlı kandiller canlar..Allah dualarımızı kabul etsiiin... Bol dualı geceler... Allah hepinizin güzel gönüllerinizi sevindirsin...:54: :54: :54::54: :54:

crytiğim , kelebeğim ve mandalinam öpüyorum sizi...
flocke banlanmış haksızlık yapmışlar ama onaben baktım son konusuna hiç de birşey yapmamış.. :((

Son düzenleme:
Back
X