• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

kendimi çok suçlu hissediyorum,,

dün mübarek gecede ben sabahlara kadar ibadet eddecektim ama ancak 1'e kadar durabildim uykum ağır bastı

şimdi ise niye uyudun ki zaten ömrün uyumakla geçiyo ne vardı dün gece uyumasaydın allah isteyin kullarım vericem derken ben neden uyumayı seçtim ki neden neden ????

allahım nolur yaptığım duaları bütün muhammed ümmetinin dualrıyla birlikte benim duamıda kubul et

sana layık kullar olmamızı nasip et,,,,,

canım ibadetin çoğu azı olmaz. makbul olanı ve azda olsa daimi olanıdır. belki senin bir besmelen benim okuduğum hatimden daha kıymetlidir. o yüzden sıkma canını Allah Kabul etsin inşallah dualarını

bir banka memuru nasıl sinir edilir

güzel planlarım var imzalatacakları sözletmeyi tek tek okumak gibi en cins soruları sormak gibi banka memurunu esir almak gibi aynı soruyu tekrar tekrar sormak gibi varmı sizinde tavsiyeleriniz

yauf bugün neden tüm isteklerimi geri çeviriyorsun:59:

ama sende olmayacak şeyler istiyorsun canım pişi bir kere anca bana yeter veremem hapisten nereye kaçırcağımın siparişini veriyorsun zaman ne gösterir bilemem kimsenin bulamayacağı yer neresi olursa oraya yollarım seni ama beynel dur $deda7_3114102228_f3345523ca.webp

senide buraya yollayım olurmu

slm kızlar mutlu huzurlu günler.. nörüyonuz bakalımmmmm

kendimi çok suçlu hissediyorum,,

dün mübarek gecede ben sabahlara kadar ibadet eddecektim ama ancak 1'e kadar durabildim uykum ağır bastı

şimdi ise niye uyudun ki zaten ömrün uyumakla geçiyo ne vardı dün gece uyumasaydın allah isteyin kullarım vericem derken ben neden uyumayı seçtim ki neden neden ????

allahım nolur yaptığım duaları bütün muhammed ümmetinin dualrıyla birlikte benim duamıda kubul et

sana layık kullar olmamızı nasip et,,,,,

amiiin hayatcım aynı senin durumundayım sözde sabahlayayım diyordum en son hatırladığım kuran okurken kafamın düştüğü ve eşimde aldı elimden kuranı yatırdı bende yok mok diyemedim şimdi kendime sinir oluyorum...

eylül gibi gelmeyi planlıyoruz aslında bursa yalova balıkesir manisaya kadar uzanma planımız var ama şimdi şu kredi işi çıkınca kesin değil duruma göre eylül gibi oralarda olabilirim

manisayada mı gelcen banada gelsene nolur bak nolurrr ben sana kurtsuz rulo pasta yaparım ya da harika limonlu kek yaparımmm ...

bir banka memuru nasıl sinir edilir

güzel planlarım var imzalatacakları sözletmeyi tek tek okumak gibi en cins soruları sormak gibi banka memurunu esir almak gibi aynı soruyu tekrar tekrar sormak gibi varmı sizinde tavsiyeleriniz

benim eşim acaip kıl ediyo adamları ona sorem sana tavsiyelerini sana yazarım ben bile karşısında gıcık oluyom adam kibarlıktan bişeyde diyemiyo ama anlıyom acaip sinir oluyoooo...

amiiin hayatcım aynı senin durumundayım sözde sabahlayayım diyordum en son hatırladığım kuran okurken kafamın düştüğü ve eşimde aldı elimden kuranı yatırdı bende yok mok diyemedim şimdi kendime sinir oluyorum...

manisayada mı gelcen banada gelsene nolur bak nolurrr ben sana kurtsuz rulo pasta yaparım ya da harika limonlu kek yaparımmm ...

benim eşim acaip kıl ediyo adamları ona sorem sana tavsiyelerini sana yazarım ben bile karşısında gıcık oluyom adam kibarlıktan bişeyde diyemiyo ama anlıyom acaip sinir oluyoooo...
merhaba kebeleğim napan?

bnim eşim acaip kıl ediyo adamları ona sorem sana tavsiyelerini sana yazarım ben bile karşısında gıcık oluyom adam kibarlıktan bişeyde diyemiyo ama anlıyom acaip sinir oluyoooo...

olur kepelek gelirsek uğrarız ama azıkda alırım haberin olsun yolda yemek için azıkda yap bana :27:

Back
X