• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

merhaba kebeleğim napan?

iyiyim beynelim napak uğraşıoz sen neler yapıyonnn

burcummm hade gelllll:4::4::4: $yemek_sofrasi_62626_1.webp

kızlar aç olanlar içeriiiiiiii:56:

yaparım bacım ne olcakkk mutfak dediğin benden sorulur.. ne istersen pasta el açımı börek pişi kek kurabiye ne istiyon sen tek onu söle....

pişiyi cry yapacak
pasta yolda yenmez pastada yap onu sende yeriz azıka da börek patatesli olsun poğca peynirli olabilir kek cevizli tarçınlı havuçlu bunlardan olsun hımm sarmada istiyorum zeytinyağlı olsun kurabiye nişastadan olsun daha güzel oluyor irmik helvasıda yap kuru köfte ve patates kızartmasıda istiyorum:27::27:

aman gelme evde yokuz dediğini duyar gibiyim kepelek

kızlar bir ziyaretçimiz var flockem olmasın flockem sen isen o ziyaretçiiiii öptükk seni.... hade gel yemek yiyozzz....:4:

pişiyi cry yapacak
pasta yolda yenmez pastada yap onu sende yeriz azıka da börek patatesli olsun poğca peynirli olabilir kek cevizli tarçınlı havuçlu bunlardan olsun hımm sarmada istiyorum zeytinyağlı olsun kurabiye nişastadan olsun daha güzel oluyor irmik helvasıda yap kuru köfte ve patates kızartmasıda istiyorum:27::27:

aman gelme evde yokuz dediğini duyar gibiyim kepelek

bilemedin gülüm beni bunlarla asla korkutamazsın ben yemek yapmaktan korkmam ben sadece samimiyetsiz içten pazarlıklı insanlardan korkarım ayrıca bu dediklerin yapılmayacak uç şeyler değil ki güzelimmm ....yaparız hatta mutfağa senide sokarım yardım edersin....:27:

bilemedin gülüm beni bunlarla asla korkutamazsın ben yemek yapmaktan korkmam ben sadece samimiyetsiz içten pazarlıklı insanlardan korkarım ayrıca bu dediklerin yapılmayacak uç şeyler değil ki güzelimmm ....yaparız hatta mutfağa senide sokarım yardım edersin....:27:

yardımmı mutfak mı şeyyy acaba gelmesemmi işim mi çıksa :27:

eyvallah kepelek sağolasın demen yeterli ellerine diline sağlık bizim tatil hayalleri uçmazsa gelebilirsek uğrarız inşallah hiç birşey yapmana gerek yok şakaydı sadece

ben hem aç hem de değilim yaufffff
kebeleğim göremiyorum sankim seni kaç zamandır

öyle oldu be canım eskisi gibi düzenli bakamıyorum malum okullar bitti düzenimiz şaştı.. gerçi şimdi büyüğü yaz okuluna verdik bakalım uğramaya çaışıyorum her fırsat bulduğumda....

yardımmı mutfak mı şeyyy acaba gelmesemmi işim mi çıksa :27:

eyvallah kepelek sağolasın demen yeterli ellerine diline sağlık bizim tatil hayalleri uçmazsa gelebilirsek uğrarız inşallah hiç birşey yapmana gerek yok şakaydı sadece

:42::42::42::42: eyvallahda ben şaka yapmıyorumm sizleri tanımak gerçekten çok istiyorum.. bazen düşünüyorumda buradaki kurulan arkadaşlıklar menfaatsiz oldukları için daha güzel gerçek hayatta herkes bişeyler bekliyo hep bizdenn... uff neyse yaramı deşmeyeyimmm bu konular can sıkıyor...

:42::42::42::42: eyvallahda ben şaka yapmıyorumm sizleri tanımak gerçekten çok istiyorum.. bazen düşünüyorumda buradaki kurulan arkadaşlıklar menfaatsiz oldukları için daha güzel gerçek hayatta herkes bişeyler bekliyo hep bizdenn... uff neyse yaramı deşmeyeyimmm bu konular can sıkıyor...

anam o kadar yemek istedim en büyük menfeat işte :27::27:

boşverdim gitti eğer üzüleceksen ucuda taş bağlanmış ipe bağlar atarız okyanusa

öğle arası oldu ben gideyim şu bankaya artık

Back
X