• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

ii hade ben tekrar işlerimle boğuşmaya gidiyom yine uğrarım mola verince.... :58:

ahh mandişim o yönden bakarsan biz tatilde de iş yapıyoruzzz vurup kafayı yatmak sınırsız tembellik ahhh kulağa ne hoş geloorr kuuuzzuummm ama iki çocukla zor walla rabbim sağlık ve ömür versinde onlar büyüyünce yaparız belki o dediklerini...
:31:

gelirim ama yeni evine yeni evi temizlemek daha zevkli olurr
:21:

ii ii hade öle olsun bakemmm:9:

yeni evde bişiy yokki temizliği kolay asıl şuan çöp evde oturuyorum resmen :27:

ii hade ben tekrar işlerimle boğuşmaya gidiyom yine uğrarım mola verince.... :58:

tamam kepelek kolay gele sana

akşama düğün var kızlar.. saçlarımı yaptırdım geldim..

makyajım ve kıyafetim kaldı
:69:

kahve içtim amanın kalbim çarpıyor yine... güm gümde güm güm diyor..:16:

offf çok sıkıldımmmmmmmm

ya kızlar benim bi kardeşim var liseyi yeni bitirdi sınavlara falan girdi işte onun bi sorunu var çok kilolu :59:
çok üzülüyorum o haline ya dün içim parçalandı alışverişe çıktık bikini falan almaya beraber tatile gidicez annemgille ben kendime alırken onun öyle morali bozuk boynunu bükmesi içimi nasıl acıttı ya :59: dünden beri nasıl aklımda ya düşünüp düşünüp ağlıyorum
sağlığı falanda yerinde gibi kilolu olduğu için sağlıkla ilgilide bi takım sıkıntılarıda var:59:
yüzü o kadar güzelki :59:nasıl zayıflayacak ya
rahatladım gibi buraya yazınca :59:

offf çok sıkıldımmmmmmmm

ya kızlar benim bi kardeşim var liseyi yeni bitirdi sınavlara falan girdi işte onun bi sorunu var çok kilolu :59:
çok üzülüyorum o haline ya dün içim parçalandı alışverişe çıktık bikini falan almaya beraber tatile gidicez annemgille ben kendime alırken onun öyle morali bozuk boynunu bükmesi içimi nasıl acıttı ya :59: dünden beri nasıl aklımda ya düşünüp düşünüp ağlıyorum
sağlığı falanda yerinde gibi kilolu olduğu için sağlıkla ilgilide bi takım sıkıntılarıda var:59:

kuzum kardeşin mi arkadaşın mı?

ya öyle kilolu olanlar hem güzel yüzlü oluyolar zaten

söylenecek tek şey bi diyetisyene gitmesi olucak ne diceğimi bilemedim canım benim üzme kendini ağlamada tamam mı

kuzum kardeşin mi arkadaşın mı?

ya öyle kilolu olanlar hem güzel yüzlü oluyolar zaten

söylenecek tek şey bi diyetisyene gitmesi olucak ne diceğimi bilemedim canım benim üzme kendini ağlamada tamam mı

kardeşim canım:59:
çok gitti aslında ya ama yapamıyo ya iradesiz biraz aslında kendide kafasına takıyo o halini ama açıkcası çokta çabalamıyo zayıflamak için..işte böyle durumlarda üzülüyor hem kendi üzülüyo hemde bizi üzüyor:59:erkek arkadaşım olsun diyo ama erkeklerde hoşlanmıyoki kilolu bayanlardan oluyo mesela arkadaşı bakıyorum ayrılmışlar neden ayrıldıklarını ben biliyorum ama söyleyemiyorum tabi ona üzülüyo çünkü. yaşıda çok genç18 yaşında ama karnında şimdiden çatlaklar oluşmuş

bak bu canım kardeşim

Son düzenleme:
:69: foto çekemem ki :(... abimin iş arkadaşnın düğünü bende tanıyorum gelini... iki kardeş gidicez herzaman ki gibi... siyah bir elbisem var onu giyeceğim... ayakkabılarımda yeni zaten oo güzel olucak inşallah.

çok gitti aslında ya ama yapamıyo ya iradesiz biraz aslında kendide kafasına takıyo o halini ama açıkcası çokta çabalamıyo zayıflamak için..işte böyle durumlarda üzülüyor hem kendi üzülüyo hemde bizi üzüyor:59:erkek arkadaşım olsun diyo ama erkeklerde hoşlanmıyoki kilolu bayanlardan oluyo mesela arkadaşı bakıyorum ayrılmışlar neden ayrıldıklarını ben biliyorum ama söyleyemiyorum tabi ona üzülüyo çünkü. yaşıda çok genç18 yaşında ama karnında şimdiden çatlaklar oluşmuş

ayyyy hakikaten çok güzelmiş maşşalahh ya gözleri falan çok hoş yani,,,

dur bakalım ya sen üzme kendini allah çaresiz dert vermesin

kilo falan ne ki

Son düzenleme:
ayyyy hakikaten çok güzelmiş maşşalahh ya gözleri falan çok hoş yani,,,

dur bakalım ya sen üzme kendini allah çaresiz dert vermesin

kilo falan ne ki

inşallah bitanem sağlığı yerinde olsunda kiloda versin bir an önce :59:

canım alıntıdaki resmi silermisin hayatımm

offf çok sıkıldımmmmmmmm

parisim fotoda çok da kilolu durmuyor ama kafasına göre diyet yapmak yerine diyetisyene gitse birazda irade ve inat etmeli yaa üzülcek ne var ki bunda yüzü maşallah çok güzel Allah nazarlardan saklasın herkes illa zayıf olacak diye birşey yokki

bak bu canım kardeşim

ben fotoyu göremedim ama şu videoyu seyretsin ... enerji ile dolmaz zayıflamazsa parası iade :Dhttp://www.kadinlarkulubu.com/spor-...o-vermek-isteyenler-eglenerek-kilo-verin.html

hem bu sevgililik işleri kiloya bakmıyo benimde lisede bi arkadaşım vardı erkek arkadaşı tam tersine sakın kilo verme diyodu

şimdi evlendiler aynı o gibi boncuk göxlü bi kızı oldu =))

Back
X