- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
sağol bitoşum iyiyim de sana üzüldümm
ben bu geçen sürede kendimi işe verdim sürekli,eve gittiğimde de sürekli film izliyordum,tvnin karsısında uyuya kalana kadar. yani ona konsantre olmamak için. tabi bizim farklı ama bir de iyi yönlerimizi değil de kavgalarımızı hatırladım hep,atlatmak için iyi geldi bana.. ben kaderci bir insanımdır. kadere göre de evlenceğin kişi sen doğmadan önce kaderine yzılırmış yani o insan senin kaderinse zaten kurtuluşun yok ama olmayacaksa da ne kadar üzülürsek üzülelim elimizden bir şey gelemicek. işte ben bunu düşünüp oluruna bırakıyorum çitlenbiğim..
saol tatlım... Bende kaderciyimdir... Düşünmemek için çok fazla anlatmamak dile getirmemek en iyisi ...teşekkür ederim ..iyi geldi yazdıkalrın... oluruna bırakıyorum... dualarımdan çıkarmak istiyorum birde onu başarabilsem.. işin en tuafı ne biliyormusun kızamıyorum..anneme anlatıyorum.. abim eanlatıyorum... kimse uzun süreli kızamıyor... kızsada iki dakika sonra yok vardır birşey o seni bırakmaz diyorlar... sonra herkesin kızgınlığından eser kalmıyor.. yalnız babam hariç.. annem diyor.. nasıl bir şey kızıyorum çocuğa sonra affediyorum... nasıl kazandıysa annemin gönlünü hemen affediyor... daha önce böyle olmamışdı annem abimin kız arkadaşına kızdı asla yumuşamadı kız abime geri dönene kadar.. şimdi annem kendi kendine affediyor... bende aynı onun gibi oldum.. ortada sanki birşey yok gibi geliyor bazen.. sadece tatilde yada askerde ondan ulaşmıyor...başka birşey yok gibi geliyor... kalan 2 haftasının her dakikasını ailesini düşünerek geçirmek sitiyor gibi geliyor.. ama sonrada bu kadar polyana olma diyorum. falza birşey yazmayacaktım tatlım ama yine döktürmüşüm.
zamanın akışına bırakmadan önce sorunun neyse onunla yüzleş , kafandan atmaya çalışmak daha çok yorar . neyden korkuyorm ve neden düşünmek istemiorum die sor kendine önce , ve napabilirim diye düşün , eğer elinden bişey gelmiyorsa o zamn zamana bırak ama önce o konu hakkında düşün yoksa zihnini hep yorarsın ... umarım atlatırsın sıkıntın herneyse ... sevgiler![]()
Onuda yaptım..Sordum çıkış yolu bulmaya çalışıyorum. Birşeyler eksik çözülmesi için eylül ayını bayram dönüşünü beklemem lazım. O zamanda çözülmüyorsa elde var sıfır.. O zaman tüm sorularım yanıtlanacak. nedenler yok olacak... Şimdi sadece beklemek gerekiyor. Bazı açıklamalar yapılması için.. Benim yüzleşmem yeterli olmuyor.. Ama sanırım istenmeyen bazı durumlar var... Sadece kabul etmek zor... kabul etmeyi öğrenmek lazım...
teşekkür ederim yorumunuz için bub