Ölümüne Geyik Topiği :-))

:82::82::82::82::82::82::82::82::82:

yanlız trajıkomiktir sabah burda geyik yapıyorruz hep beraber..gece farklı farklı topiklerde karşılaşıyoz biri dalıyo dert topiğine,biri benm gibi kafa nereye biz oraya modunda ama sizi görünce udanıom demedi demeyin:17:birde diyoki sen kocanın kafasında kumanda kırmamışmıydın:52::57::57:hee dedim bizde gün 2ye ayrılıyo ben asdıktan öncesi ve sonrası:60::60::60:ayyy koptum yine gündüz kızmışımdır gece de kumandaylamı gezecem yatakta dimiyaaa:21::21::60::60:

Çok üzüldüm öteki kapatıldı die..bu topiki de takip ediyorum bi kaç zamandır.beni de alsanıza aranıza.hadi nolur alın:1:

gel gel datlum valla ben buraya ilk geldiğimde izin mizin istemedim direk daldım hepücüünü sahiplendim gucakladım topiğide kapattırmasam dahada eyü olacak:60::60:

kırrmızı kurdele kör olasın eeemine
kırmısı kurdeele körolaasssın eemine
indim diireleeerine bilmem niireeleeerine
kaytan bıyııklaaarımııı süreem niireleeerine...:24:
bunuda demessem ogün çatlarım içimden sürekli bu türküyü söylemek geliyo acaba sorun bundamı:44:

cimcime " Hayat bana güzel "yazmışınya işde en güzel cümle o.

ne güzel birşey insanın kendiyle barışık olması .

Senin bu cümlen banada ilham veriyor. Boşver herşeyi hayat sana sadece güzel olsun. Sadece kendini mutlu etmek için bir kere olsun sadece kendini düşün :70::21:

hey MARYYYY watsap meeen burcun nedir dustuuum:51:

YAYım ben sen nesin cimcime hatun??yaymışın gibi gelio ya bana?=))

kırrmızı kurdele kör olasın eeemine
kırmısı kurdeele körolaasssın eemine
indim diireleeerine bilmem niireeleeerine
kaytan bıyııklaaarımııı süreem niireleeerine...:24:
bunuda demessem ogün çatlarım içimden sürekli bu türküyü söylemek geliyo acaba sorun bundamı:44:

olabilir türküde var kışkırtıcı bi hava=))

cimcime " Hayat bana güzel "yazmışınya işde en güzel cümle o.

ne güzel birşey insanın kendiyle barışık olması .

Senin bu cümlen banada ilham veriyor. Boşver herşeyi hayat sana sadece güzel olsun. Sadece kendini mutlu etmek için bir kere olsun sadece kendini düşün :70::21:

bak şimcik ben başıma gelenleri saysam saysam saysaaaaaaaaam düşünmekten agzımı açıp konuşamam..ama hep şunu düşünürüm aklıma geldiğinde..amaaaaaan negerek var..:51:ben istediğim gibi yaşıyayımda hayatı hayat bana ne sunarsa sunsun umrumda değil..gençliğim gidiyo ayol..1senede 5tel (oda önlerde görebildiğim)beyaz saç çıkarmışım dertllenmekten...hepsinin köküne kibrit suyu..:37:haa bu arada akşam biri kocamla başedemiyom napcam ben dediydide ceyarda köküne kibritsuyu dök dedi...hatunda ''kibriti buldum hocam suyunu nerden bulucam'' demezmi koptum yaaaaa:60::60:gece gelsin dört gözle bekliyorum sıra sıra konu açalım balıklama dalarım ben:23::23:

Hoş gelmişsen .. Mary hatun... Yay burcu ...hıım...

EĞlenceli insanlardır yay burçları .. Ama çok çabuk sıkılabilirler. Her yay burcu tamamen farklı oluyor. Özgür burçlardır .. Sıkıntıya asla gelemezler. Aslında sessiz insanlardır. :78:öyle değil mi :44:

tünaydın canlarım:71::71::71::71:
cimcime dün gece bakındım göremedim seni:4:

Hoş gelmişsen .. Mary hatun... Yay burcu ...hıım...

EĞlenceli insanlardır yay burçları .. Ama çok çabuk sıkılabilirler. Her yay burcu tamamen farklı oluyor. Özgür burçlardır .. Sıkıntıya asla gelemezler. Aslında sessiz insanlardır. :78:öyle değil mi :44:
bende yay burcuyum..aynen canım...

cimcime kabiliyet meselesi seninki, huysuz virjin gibi..cinsellik bizim için hep bir tabuydu öyle yetiştik nebileyim..ama çok gülüyorum huysuzada...sende temiz kalplisin bence..

Back
X