Ölümüne Geyik Topiği :-))

Benim kociş geldi kızlar o nedenle yazamadım ben şimdi adda gitti
Motoruyla nekadar hayal peres bir adam arkadaş gerçekleşince hiçç hevesi kalmıyo gerçekleşene kadar
Kendini paralıyo şimdide tutturmuş motor yarışlarına katılıcam
Git dedim bende ama para yatırması gerekliymiş gitme ozaman gidemezsin dedim küstü
Ama gidicek eminim sorar bana sadece sormak için :41:

hayatta en çok istediğim şey aşkımın karısı olabilmek ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum,,,,

Zaten insan hiç hazır hissedemiyo canım evlendiğin güze kadar hazır değilim ben diye düşünüyo
Bana öyle olmuştu şahsen evlendikten sonrada sanki hep o hayatı yaşıyomuşum gibi geliyo..
Hayırlısı olsun Hai bakalım yakındada teklif gelir..

Benim kociş geldi kızlar o nedenle yazamadım ben şimdi adda gitti
Motoruyla nekadar hayal peres bir adam arkadaş gerçekleşince hiçç hevesi kalmıyo gerçekleşene kadar
Kendini paralıyo şimdide tutturmuş motor yarışlarına katılıcam
Git dedim bende ama para yatırması gerekliymiş gitme ozaman gidemezsin dedim küstü
Ama gidicek eminim sorar bana sadece sormak için :41:

sendekide bayabi çatlakmış...benmkine hep diom bi sürat motoru almıyosun bari kiralada arkaya binip uçmak istiyorum...:10::10:bide raftingmidir nedir bu bilmem kaçyüzmetreden atlıyosun ya baş aşşağı :16:ayyyyy ondan istiyom valla istiyom:52::52:

hayatta en çok istediğim şey aşkımın karısı olabilmek ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum,,,,

ilişkinizin süresini uzatırsan birbirinizden soğumaya başlayabilirsiniz. Nişanı uzatmayın derler. Aranızda söz nişan olsun mesala arasında 5 ay olsun. yavaş yavaş evliliğe adımınızı atın bence.. Çünkü ne kadar çok uzarsa bence kötü olur.

O yüzden sen ablanı düşünüyorsun farkındayım ama sana olan kısmet sırayla olmaz. o yüzden nasibin ondan önceymiş.. belki sen söz nişan olunca ayaklarını sürürsün ablanda senin peşinden gelir:69:

Zaten insan hiç hazır hissedemiyo canım evlendiğin güze kadar hazır değilim ben diye düşünüyo
Bana öyle olmuştu şahsen evlendikten sonrada sanki hep o hayatı yaşıyomuşum gibi geliyo..

kız sendeki resim benm kızıma benziyoooo yerim ben onuuuuuu:16:uyuyunca cadılıkları kalmıyo kerataların:1::1:

boğaamııııı:16::38:öpeciiim öpeciiim....olmaz deniz olmalıydı amaç -aşşabak !deniz..hooop yukarı yıldız.. deniz yıldız deniz yıldız..aah ah :31:çıkacam kış gelmeden yoksa buranın rüzgari alır götrr beni:4::1::1:

Öpme beni :61: Ay ben bu başakları çok seviyom ama aynı zamanda uyuz oluyorum
Hep benimle aynı şeyi düşünüyolar teyzemin kızı başak.Çok kızkanç oluyolar yada şöyle diyim asla paylaşamıyolar
Benim arkadaşımsa kimseyle samimi olmasın beni sevsin sadece isterdi kavga çıkarırdı hep olmadık şeylerden..

ilişkinizin süresini uzatırsan birbirinizden soğumaya başlayabilirsiniz. Nişanı uzatmayın derler. Aranızda söz nişan olsun mesala arasında 5 ay olsun. yavaş yavaş evliliğe adımınızı atın bence.. Çünkü ne kadar çok uzarsa bence kötü olur.

O yüzden sen ablanı düşünüyorsun farkındayım ama sana olan kısmet sırayla olmaz. o yüzden nasibin ondan önceymiş.. belki sen söz nişan olunca ayaklarını sürürsün ablanda senin peşinden gelir:69:

hazır hissedememin tek sebebi ablam o evlenmeden evlenmek i-s-t-e-m-i-y-o-r-u-mmmmmmmm

cimcime nedenki iyi anlaşıyoruz herkes kendini hayatını yaşıyor bizde

sweddy hoşgeldin nasılsın
çocuk olayı ilede ilgisi yok bence mandalinam..seneler ve getirdikleri ile ilişkide eskiyobizde romantik değiliz..

kız sendeki resim benm kızıma benziyoooo yerim ben onuuuuuu:16:uyuyunca cadılıkları kalmıyo kerataların:1::1:

Hadi ya maşallah kızına ozaman çok şekerdir..
Ay olsunda yaramaz olsun mühim değil ben zeki yaramazlık yapan bebekleri severim
Ama zeki olucak gülerek yapıyolar ya bayılıyorum sıpalara..

Ay tam yazcaktım komşum geldi oturmaya yazamadım sizde almış başınızı gitmişsiniz maşallah

ama malesef o içimdeki sesi susturamıyorum:24::24::24::60::60:
cıxxxx en olunmadık çatlak çıkan biriyim ben burcumda BAŞAK!
değişik olmuş o zaman=)

Hoş gelmişsen .. Mary hatun... Yay burcu ...hıım...

EĞlenceli insanlardır yay burçları .. Ama çok çabuk sıkılabilirler. Her yay burcu tamamen farklı oluyor. Özgür burçlardır .. Sıkıntıya asla gelemezler. Aslında sessiz insanlardır. :78:öyle değil mi :44:

Evet eğlenceli ve komikim ama biraz daha ısınmam lazım açılmak için:) Sessiz de değilim ayrıca hiç:)))

katy perry- LAST FRIDAY NIGHT ...tam benlik tam....ordaki kety beni andırıyo..:1::1:annesine düşkünler evet benmkide değil gibi gözükür ama sözü dinlenir anasının kaynana=KARNIBAHAR:63:

Allah iyiliğini versin karnıbahar mı anam ben karnıbaharı severdim şimdi nefret edecem çıban = kaynana

aman yenide kız olduğum döneme dönüp aşık falan olmak istemezdim gerçekten aşk bir hastalık hali

Back
X