Amanın .. heyacanlı bir şeymiş gibi duruyor. geçlik yıllarımda yaparmıydım diye düşündüm. Gençken dah abir uçuk oluyor insan o zmanda babadan korkardım çekinirdim sanırım.orta okulda bile sadece 1kere plan yapıp kaçmıştık. çk heyacanlıydı ama birdaha yapmadık. bende 13-14 yaşlarında çok haraketliydim. sonradan çok sakin bir kzı oldum. ama asla aşırı bir hareket yapmazdım.. bol bol zıplardım ordan oraya. yüzüm gözüm dizlerim yara içinde kalırdı. düşüncede gülerdim kendime başkası gülerse bozulurdum tabi..![]()
suskun bende o yaşlarda çekinirdim ama liseden sonra hele üniversitede korkmaz oldum bak normalde yamaç paraşütü yapamam ama illerin birinde hocaya yalvar yakar atlama yaptırdım süzülüyorum gökyüzünde arayan annem- evi aradım nerdesin sen o sesler ne ben-gökyüzündeyim sesin duyulmuyor ararım seni inince kadıncağız oturmuş olduğu yere babam ne oldu filan demiş anlatmış annem Rahmetli babam demişki Allah işini biliyor bizim kızın bir bacağı yokta bunları yapıyor ya ikiside sağlam olaydı kimbilir uzayda bulurduk onu

bende sık sık düşerim gülmekten kalkamam düşenede gülerim ama eğer düşen birine gülmüşsem kesin az ilerde bende yapışırım yere sende de olurmu