Ölümüne Geyik Topiği :-))

diz altı var boynerde kızlar kusura bakmayın vallahi...:44:

uslubun dahada olgun gibi mandalinam..yaşam tecrubenden olsa gerek...

cry o aile ilişkileri varya sorumluluktan çok çöktürüyor insanı neşemin bitmesinin sebebidir bunlar Allaha havale ettim ne yapayım herşeye rağmen şimdi bekar olmak istermiydim eşimle evlendiğime pişmanmıyım asla hayır iyikide onunla evlenmişim

parisim bence eşin kabul etmemekle haklı bence kendi evi varken neden kirada otursun kiracı evine senin gibi bakmayacak yarın öbür gün bir çok masraf çıkarcak sen nasıl annenin mahallesinde herkesi tanıyorsan oda şimdiki oturduğun yerde tanıyor onun açısındanda düşünmelisin tamam belki çocuk için evinizi satar annenin oradan ev alırsnız yada ne bileyim araç alıp gidip gelmeniz kolay olur başka altarnetifler olabilir

canım evimiz çok yapılı değilki bi çok eksiğimiz var öyle gözden sakınılacak bi durumumuz yok evle ilgili bana göre..orasıda onun mahallesi değil niye bu kadar inatlaşıyo benle anlamadım sonuçta teyzesigile gelip giderken tanışmış ama ve şuan kimseylede görüşmüyo:26: . ev şuan satılmıyo bildiğim kadarıyla kredili olduğu için..annemgil gelecekti yanıma ama onlarda gelemiyor babamın işinden dolayı onların düzenini bozup gelmeside zordu zaten en mantıklısı bizim gitmemizdi..araç almakta imkansız şuan için:27: bütün alternatifleri kuruttum:27:..
Allah ne yazdıyda artık benim gönlümden geçen oraya taşınmak. artık burayada bu saaten sonra ısınabileceğimi sanmıyorum
kısmet bakalımm.inşallah gönlüme göre olur

uslubun dahada olgun gibi mandalinam..yaşam tecrubenden olsa gerek...

kolaymı cry 30 oldum neredeyse hatta soranlara 30 diyorum bile :27:
yaşam tecrübesi dediğin varya romanlık hikayeler çıkar hemde cilt cilt :27:

canım evimiz çok yapılı değilki bi çok eksiğimiz var öyle gözden sakınılacak bi durumumuz yok evle ilgili bana göre..orasıda onun mahallesi değil niye bu kadar inatlaşıyo benle anlamadım sonuçta teyzesigile gelip giderken tanışmış ama ve şuan kimseylede görüşmüyo:26: . ev şuan satılmıyo bildiğim kadarıyla kredili olduğu için..annemgil gelecekti yanıma ama onlarda gelemiyor babamın işinden dolayı onların düzenini bozup gelmeside zordu zaten en mantıklısı bizim gitmemizdi..araç almakta imkansız şuan için:27: bütün alternatifleri kuruttum:27:..
Allah ne yazdıyda artık benim gönlümden geçen oraya taşınmak. artık burayada bu saaten sonra ısınabileceğimi sanmıyorum
kısmet bakalımm.inşallah gönlüme göre olur

parisim bence işin zor duygu sömürülerine başla sen kredili evde satılır cry daha iyi bilir ama peşin ödersin bankaya ipotek kalkar sonra satış yapılır yani alan kişi yatırır parasını bankaya sonra tapusunu alır sende tekrar kredi çeker ev alırsın ben olsam eşinin yerinde hayatta kıpraşmam yerimden

parisim bence işin zor duygu sömürülerine başla sen kredili evde satılır cry daha iyi bilir ama peşin ödersin bankaya ipotek kalkar sonra satış yapılır yani alan kişi yatırır parasını bankaya sonra tapusunu alır sende tekrar kredi çeker ev alırsın ben olsam eşinin yerinde hayatta kıpraşmam yerimden

:27: kendi bilir çıkarım bende işten paşa paşa öder evi hatta ödeyemez o zaman satmak zorunda kalır orada kirada otururuz artık:1:
bu arada hiç bişiyimizide eksik etmeyecek bizim ona göreeeeeeeee:60:

aman hayırlısı ya düşünüp düşünüp canımı sıkıyorum:97:

ev olayı mandalinamın dediği gibi paris..
mandalinam bir gün dinlemek isterim canım anılarını..
sular gidiyo galiba işlerim vardı :44:

inşallah paris gönlüne göre olur canım sıkma kendini :27:

cry çok uzun canım :27:

işlerin mi vardı akşama yemekte yoktur şimdi :27:

"ayakkabınızın bağcıyı kopsa Allah'tan isteyin..."

bu cümle hayata bakışımı değiştirmişti benim...
ondan sonra hiç kimseden hiç bir şey istemedim hep rabbimden istedim...

çok küçücük bir evimiz vardı ama öyle böyle değil acaip küçük...
sonra kooperatife girip bir ev alalım dedik. neyse ev bitti taşınalım mı diye düşünürken
şehre uzak diye vazgeçtik kooperatif kaloriferliydi ama eşim sobalı olsun geniş olsun diyordu...
bende kaloriferli olsun istiyordum allah biliyor ama şehre uzak diye oraya gitmek de istemiyordum...
rabbimden istedim hep şehrin içinde kaloriferli nasip etsin diye...
hiçbir müteahitin yapmıyacağı birşeyi bizim müteahit yapmış 6 aile için merkezi sistem kurmuş şaka gibi
ve rabbim nasip etti...
fotoğraf çekmeye meraklıyım ama eşimi ikna edemiyorum...
dedim ki rabbim vermeyeceğin şeyi istetmezsin hayırlısıysa ben bunu istiyorum ve rabbim onu da nasip etti...

uzun oldu ama yapocum allahtan iste canım kalpleri evirip çevirecek rabbimdir...
eğer olmuyorsa da daha vakti gelmemiştir. ya da hayırlısı değildir...

daha pek çok olay artık en ufak birşey isteyecek olsam rabbimden istiyorum...
rabbim de eşimi vesile kılıyor...

inşallah paris gönlüne göre olur canım sıkma kendini :27:

cry çok uzun canım :27:

işlerin mi vardı akşama yemekte yoktur şimdi :27:
yemek var mandalinam..bamya var..ama balkonları yıkıycaktıp ordan toz içeri geliyo ya..her gün yıkıyorum bizim oğlan emekliyoda..

"ayakkabınızın bağcıyı kopsa Allah'tan isteyin..."

bu cümle hayata bakışımı değiştirmişti benim...
ondan sonra hiç kimseden hiç bir şey istemedim hep rabbimden istedim...

çok küçücük bir evimiz vardı ama öyle böyle değil acaip küçük...
sonra kooperatife girip bir ev alalım dedik. neyse ev bitti taşınalım mı diye düşünürken
şehre uzak diye vazgeçtik kooperatif kaloriferliydi ama eşim sobalı olsun geniş olsun diyordu...
bende kaloriferli olsun istiyordum allah biliyor ama şehre uzak diye oraya gitmek de istemiyordum...
rabbimden istedim hep şehrin içinde kaloriferli nasip etsin diye...
hiçbir müteahitin yapmıyacağı birşeyi bizim müteahit yapmış 6 aile için merkezi sistem kurmuş şaka gibi
ve rabbim nasip etti...
fotoğraf çekmeye meraklıyım ama eşimi ikna edemiyorum...
dedim ki rabbim vermeyeceğin şeyi istetmezsin hayırlısıysa ben bunu istiyorum ve rabbim onu da nasip etti...

uzun oldu ama yapocum allahtan iste canım kalpleri evirip çevirecek rabbimdir...
eğer olmuyorsa da daha vakti gelmemiştir. ya da hayırlısı değildir...

daha pek çok olay artık en ufak birşey isteyecek olsam rabbimden istiyorum...
rabbim de eşimi vesile kılıyor...

ayyy keleboşum ne güzelde yazmışsınn içimi rahatlattın.inşallah Rabbim eşimin kalbinide yumuşatır benim isteğimide verir.. herşey Allahtan..

parisim bence boşuna sıkıntı yapıyorsun güzelce anlattınmı anlayacaktır mantıklı olarak açıklamasını yaparsan olumsuz cevap almazsın diye düşünüyorum ama şuan ççok erken neden gitmek istemiyor eşin kendi evnizmi kiramı oradamı büyümüş onu oraya bağlayan nedir

cry evlenince duruluyor insan işte durulmak zorunda kalıyor

suskun bisikleti evdemi kullanıyordun sokağa çıkmıyormuydun

sokakta mandişim sokakta... :70:

parisim bence boşuna sıkıntı yapıyorsun güzelce anlattınmı anlayacaktır mantıklı olarak açıklamasını yaparsan olumsuz cevap almazsın diye düşünüyorum ama şuan ççok erken neden gitmek istemiyor eşin kendi evnizmi kiramı oradamı büyümüş onu oraya bağlayan nedir

cry evlenince duruluyor insan işte durulmak zorunda kalıyor

suskun bisikleti evdemi kullanıyordun sokağa çıkmıyormuydun

kelebekcan ne güzel bir yazı..

alıntımı senden mi hayatım..

ayyy keleboşum ne güzelde yazmışsınn içimi rahatlattın.inşallah Rabbim eşimin kalbinide yumuşatır benim isteğimide verir.. herşey Allahtan..

hayırlı dua da ısrar ve rabbimden istemek...

aslında bunun mucizesi şu an senin göbüşünde...

onu da rabbimden ısrarla istemiştin ve bak rabbim çok şükür nasip etti...

inşallah sağlıkla kucağına almak ta nasip etsin...

Son düzenleme:
yok canım ya alıntı falan değil...
yapocumun yazılarını okuyunca içimden gelenleri yazdım sadece...
:17:

çok güzel bir yazı ellerine sağlık... İstemek başarmanın yarısı demişler. Sen gönülden iste yeterki naispse gelir ..naisp değilse bambaşka biir nasip gelir

kıslar.. sevineyim mi yoksa üüzüleyim mi bilemedim. 1 ay sonra bana msj attı. Ben sana kısa ve öz söyledim sıkıntım olduğunu . sen beni dinlemedin tutarsız davrandın demiş. kızmış bana. sıkıntımı paylaşmıycam senle demiş.. yorgum keyifsizim demiş. dinlenmeye ihtiyacım var demiş.. kendine dikkat et demiş...

ne yapıcam şimdi..

hürrem kız bu seninki telim annemde diyo ..ya belkide hiç alakası yok ama şu an biri olmasın..

akşam aiftar yemeğindeyim kıslar. artıkın akşma sizeleri görebilirsem yorum alırım sizdende.. keşke bir smj atmasaydım.. bende msj attım ..

. sadece yanında olmak sesini duymak istedim.paylaşmasanda sensiz olmak istemediğimi ve onu sevdiğimi söyledim...

bende söyle 3 hafta sessiz kalayım bakalım bizim paşazade nasıl hissedecek...

bakalım o neler yapacak

al sana dinlenme molası şöyle 3 hafta dinlen...

hürrem kız bu seninki telim annemde diyo ..ya belkide hiç alakası yok ama şu an biri olmasın..

mantığı şuymuş... o beni süresiz habersiz bırakacakmış o derdiyle haşır neşir olacakmış.. ben sabırla sessiz kalacakmışım..

benim onun derdini öğrenmek gibi bir hakkım yokmuş..

Tutarsızlaşmışım... evet dengemi boz sen. tek bir cümle yazma sonra beni suçla...

bu olayın hemen arkasından yapmıyacağım ama eninde sonunda benimde yoğun iş zamanım olacak. bakalım paşazade ne yapacak çok merak ettim.

nasıl hissedecek kendini ben onu uzun süre habersiz bırakınca..

kolay yol herzman birini suçlamak zaten. sen böyle yaptın ben sana böyle dedim. aslında kendide farkınd asuçlu olduğunun ama kendi kendini suçlayamayacağı için hedef tahtası benim. sonra diyecek ben sana birşey yapmadım. artık geçen bir ay neler yaptıysa o orda kalacak ben ondan özür dileyeceğim... ısrar edeceğim onu bekleyecek ilerki zamanlarda.

bu olayı ben asla kapatmayacağım ondan mutlaka öğreneceğim oda zaten anlatacak... bekleme anlatmayacağım diyor ama anlatacak. eninde sonunda...

Back
X