Ölümüne Geyik Topiği :-))

Aklınca kurtuluşu beni suçlamakta buluyor.. kendi de biliyor suçlu olduğunu... aklınca kurtuluşu böyle yaparak buldu... ben soracam tabi 1 ay boyunc aneden bunları yaptın diyecem... oda ne cvp verecek.. cvp vermekten korktuğu anlatamadığı şeyler olunca kaşış yolu tabiki birini suçlamak.. ama kurtuluşu yok eninde sonunda ben ısrar etmeden kendi kendine anltacak...

duramaz o ben bilirim anlatır. sırf aramızı daha kötü bozmamk için bunu yaptı.. özürler dilerim sanırorsa yanılıyor.... ben zamanı gelince tel.msj kısmını bozmasını bilirim. işlerim yoğun olduğunu tatile çıkmanın müthiş birşey olduğunu yalnız kalmayı da blirim. ha birde tel eve bıraktım şimcik tatildeyim demeyide bilirim...

bunlar iyi günlerin dostum... :35:

süpermiş bu suskun harikasın valla inşallah dediklerini yaparsın ve tutar erkek milletine müstehak süründürün

two yu merak ediyorum karşılaşamıyoruz selam verip gidiyor nasıl neler yaşadı neler yaptı merak etim

aman beya anlat hadiiiii:32:

tatlım namazımı kılarım yasin tebareke okurum..tesbih çekerim salavat getiririm..secdeye kapanıp önce şükür sonra istekremi sırasıyla listelerim:23::23:tabi kitaplarda var kadir gecelerinde neler yapılabilir die bazen onnarada bakarım faydası var yani...bu aralar şeyyapıorum eskiden mesela kocama kızdım dimi iki şaplak atardım mıncırırdım şiddetyanlısıyım bu bi gerçek:57::37::37:bi arkadaş oturup 2 rekat şükür namazı kılıp ardından dua ediyomuş kocası için böyle böyle aramızda düzeldi dio:97::97:hadi hayırlısı dedim bende:31::31:

süpermiş bu suskun harikasın valla inşallah dediklerini yaparsın ve tutar erkek milletine müstehak süründürün

two yu merak ediyorum karşılaşamıyoruz selam verip gidiyor nasıl neler yaşadı neler yaptı merak etim

yapıcam madiş haketti... aklı başına gelsin onunda...

insanım paylaşamadığı derid sıkıntısı olsa bile sevdikleriyle konuşur ikilaf eder. hiç bir bahane onlardan uzak durduramaz...:57:

pariste bir gecenin diğer adı mesela akşam dizi çektik kocamla diyolar yada akşamki film kısa metrajlıydı yada bu dizi çok tutuldu gibi +18 muhabetleri yani

şimcik şöyle oluyor konuları ben ve ceyar +18e kadar götrdüümüs iççün ceyarı banlamışlar nedeni bilinmez bende artık korkuyorum oyüzden o muhabbetlere griyorummm ama fazla derşnlere dalmıyorum vesselam...ben nie duymamışımki beyaa:44::44:

insanım paylaşamadığı derid sıkıntısı olsa bile sevdikleriyle konuşur ikilaf eder. hiç bir bahane onlardan uzak durduramaz...:57:

intikammm soğuk oldugu gibi acısı katılmış ekşi biryemektir :52::52:yaşa sen kız öcünü al:47::47::57::57:kumanda lazımsa stokta var yollıyım:10:

Son düzenleme:

işin zor suskuncum ama bunlar uzaktan halolabilcek meseleler değil işte ancak yanına geldiğin yüzyüze konuşarak çözebilirsiniz bakışlarından hareketlerinden çoğu söylemediği kelimeleri anlarsın daha iyi ve sağlıklı iletişim kurarsın sanırım şimdili bekleyip geldiğinde yüzyüze konuşman en iyisi zaten sen işini bilirsin süründürürsün bütün yaptıklarının hıncını alırsın

şimcik şöyle oluyor konuları ben ve ceyar +18e kadar götrdüümüs iççün ceyarı banlamışlar nedeni bilinmez bende artık korkuyorum oyüzden o muhabbetlere griyorummm ama fazla derşnlere dalmıyorum vesselam...ben nie duymamışımki beyaa:44::44:

bilmem kaçmış kulacıkların o kelimeler demekki

kızlar kızım ee..yapdim diyo kokusu gelmiyomuş gibi:25::52:ben çıkıyım boynumda fena oldu bilmeyenlere söylüyorum boynum çok agrıyı tutuldu sabah kocam geldi işten nehikmetse benide bir özlemiş bir özlemiş..başımı sen tut bir döndürdü öpğcem die:52::52:çığlıgı bastım sabah sabah geçmedi bizdeki sevgide acuk şiddetten geçio valla dövüşe dövüşe sevioz desek yerivar ..yatakta güreş gğndüzde çiftetelli nolcak bizim bu halimiz bilmem nezaman yontulcaz biz lö muhittin diom benmki daha kalasız çoook var dio:53::53::3::3::3:

Son düzenleme:
sizin kız daha aklı başına ermedi.. cimcime o az daha büyüyünce ne yapcaksınız ...:1:

Back
X