- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin kız daha aklı başına ermedi.. cimcime o az daha büyüyünce ne yapcaksınız ...![]()
bence altın alma canım şimdilik tL OLARAK SAKLA HARCARIM DİYEMİ KORKUYOSUN..Benimkine sordum kız ben onu...2.yi yapalım biran öncede onlar birbirleriyle oynarken bizde başbaşa oynaşırıs dio..oda çok dikkat eder saolsun..bigün bir şaplak yedim popişime saolsun kızım babannesine yetiştirdi.babam anneme ıh ıh yaptı dio...bizim karnıbaharda gerçek sandı:97::97:kızlar bişi sorucam sizce ben şuan altın alıp 2senelik biryere koysammı:97::97:
bende bakınıyordum dikkatimi çekti gelirkende çikolata aldım yiyen varmı![]()
Hoşgeldinn Çikolatandan yerdik ama sen misafirsin biz sana pastalarımızdan ikram edelim![]()
merhabalr sultancım nasılsın?![]()
İyi sayılırım sweedy sen nasılsın iyi bayramlar.
ben kötüyüm canım oruç bitti ama benide son zamanlarda bitirdi azıcık evi toparlayım dedim oğlanı hasta ettim şimdi yediğini çıkarıyo sanada iyi bayramlar
dün akşam ailemle konuştum. Benim bir sevgilim vardı. 3 gün önce msj attı. Ardan 1 ay geçmiş ve ben en son çözemediğim şeyi sordum. oda yanıt olarak tutarsız hareketlerin dmeişti. Sıkıntısı şu konumda söyleyemesi benim beklemem anlamsızmış. çok keyifisizmiş çok yorgunmuş. Ksen kendine dikkat et demiş. benim dinlenmeye ihtiyacım var demiş. 1 ay sonra tek yadığı bu olmuş. Ban kızdığını belli etmiş.
Aİlem sordu gelişmeler neler diye. Oda böyle yapınca. babm kızım bu adam seni sevmiyor. seni çok üzecek. artık görüşme diye sert bir şekilde uyardı. abimde aynı fikirde annemde aynı fikirde. artık o görüşmek istesede ben onunla görüşemeyeciğim. bu ilişkiden vazgeçmem hususunda annemlerin tavsiyesini dinlemliyim. onların güvenlerini sarstı. artık düzelebilecek birşey kalmadı.
tuçeeeeee hoşgeldinn balım
merhaba sevgi![]()
hoşbulduk bitanemmm
nasılsın bakem neler yapıyonn![]()