Ölümüne Geyik Topiği :-))

ben uçtum :10: kızlar görüşürüz sonna muhabbet tatlı ama anacuğum da beni bekler ...
öptüm hepicinizi....:54:

gönlüne göre olur herşey inşallah,taşınacağın ev belli mi?

Amin flockemm
yok henüz belli değil şuanki evimizi kiraya verip ona göre bi eve çıkacağız hani tam birbirlerini karşılasınlar diyoruz cebimizden ekstra bi para çıkmasın diye

aslında okullar açılmadanda halletmek lazım millet harıl harıl ev arıyodur şimdi

:8: yine kimsecikler yok. Öğle arasından gelen olmamış sanırım:9:

kızlar arkadaşımın düğün fotolarına baktım kıskanılacak kadar güzel bi kız çok güzel çıkmış

kıskandıımmmmmm

kıskanma hayat sen daha güzel olursun eminim

şimdide bi arkadaşımla konuştum o da sözlenmiş insanın kendi yaşıtları tek tek evlilğğe adım atınca insan bi tuhaf şeyler hissediyo,, ama benim benden 1 yaş büyük ablam evlenmeden ben evliliğe sıcak bakamicam daha sanırım,,,=((

Benim bütün arkadaşlarım tek tek evlendi hepsinin birer bebesi oldu. Hatta bir oturma ayarladık hepsinin bebesinin fotosunu çektim. Tek bebelerini kucağıma verdiler. Bakıcı oldum resmen.

Allah bizlere versin. :8:

Benim bütün arkadaşlarım tek tek evlendi hepsinin birer bebesi oldu. Hatta bir oturma ayarladık hepsinin bebesinin fotosunu çektim. Tek bebelerini kucağıma verdiler. Bakıcı oldum resmen.

Allah bizlere versin. :8:

kızlar üzülmeyin benimde yaş 30 u geçti hala bebem yok
herşeyin hayırlısı

içimde en şanslı sensin mandalin evlisin bebende yakında olu,,,

ben evli olmasamda evliliği düşündüğüm sevgilim var,,

sultanım allah en kısa ve hayırlı zamanda sana hayallerindeki aşkı ve evliliği nasip etsin,,,

ben geldiiim asii görüyorum sizleri hayırdır...ortam tam benlik kızlar çok sinirliyim çok:47::47:şuan karşımda hastane görevlisi olmalıydı herhangi biri illa doktor diil yani onada razıyım:57::57::57:

Back
X