Ölümüne Geyik Topiği :-))

flıoke hanımlığıyla karakteriyle burda değer verdiğim insanlardan biriydi bir elveda yazısı yazsaydı bari...
bizim topikte bir garip oldu herkez selam verip gidiyor belki düzelir kışın..:44:

bende çok üzüldüm gitmesine bütün yaz gelmesini beklemiştim oysa...
vardır kendince haklı bir sebebi...
ama açıkçası bende galiba içten içe bir hoşçakal yazısı beklemişim
şimdi senin yazını okuyunca fark ettim...
:58:

hayırlı cumalarınız olsun günaydın kızlar

suskun bugün seni daha çok sevesim var geçen gün kelebeği mıncıra mıncıra severim vardı şimdi seni topiğin bayanları sırayla daha çok sevesim geliyor ayy ne garip mahluğum ben ya

Devlettemi çalışyosun cnm (baurada kk da niye topikler ıssızlaşmış neden anlamadım???):44::44:

b

evet miray aslında sessiz değildilerde son aylar nazar değidi bize

suskun bugün seni daha çok sevesim var geçen gün kelebeği mıncıra mıncıra severim vardı şimdi seni topiğin bayanları sırayla daha çok sevesim geliyor ayy ne garip mahluğum ben ya

evet miray aslında sessiz değildilerde son aylar nazar değidi bize

hımmsss cumartesiler süper oluyor öğlene kadar yatarım yarın...:27::27: bende devlette çalılşyorum cnm (özel idare)senin hangi kurum...?

Soluksuzken bile çıkan tek soluktur dua,, bazen bir bakış, iç çekiş, bazen gözündeki yaş, boğazındaki düğümlenen hıçkırıktır dua,,, bazen başarı, bazen kaygı, bazen vuslattır,,Aslında varlığı sahibinden isteyiş, sonsuzluğa uyanıştır dua,, Dualarda unutulmamak dileğiyle,, cumanız mübarek olsun,,

Son düzenleme:
Soluksuzken bile çıkan tek soluktur dua,, bazen bir bakış, iç çeliş, bazen gözündeki yaş, boğazındaki düğümlenen hıçkırıktır dua,,, bazen başarı, bazen kaygı, bazen vuslattır,,Aslında varlığı sahibinden isteyiş, sonsuzluğa uyanıştır dua,, Dualarda unutulmamak dileğiyle,, cumanız mübarek olsun,,

Amin hayatım amin ecmain inşallah

Amin hayatım amin ecmain inşallah

Seninde tatlım
Bugün hayatın anlamını nekadar kısa oldugunu hayatımdaki olumsuzluklardan güzel yanlar çıkarabilmeye çalışmayı düşündüm
Çünki sadece bugün 3 kez sela okundu hayat çok kısa
Melankolik bir insanım ama artık hüznü mutluluğa çevirmeye çalışıcam..

Back
X