Ölümüne Geyik Topiği :-))

Bende sitede problem oluyo ilk sayfaya tıklıyorum sonra sona yeni yazılanları böyle görüyorum..
Bayagı uzun tatil yaptın nerelerdeydinn nerde yaptın tatilinii??

canım aslında uzun degeı ya 8 gun ıznım kalmıstı bayramla bırleştırdım kusadasına gıttım denızlıye pamukkaleye gıttım bı gunluğne donus yolunda aydın manısa bursa falan yaptık ege deydım yaneee

kimsede irtibat nosu veya e mail adresi yoktur sanırım geri çağırsak dicem kazen kızıyor sonna gidene kal kalana git demek yok diyo :20:...

kazenin kızmış olduğu bir sayfaya denk gelmiştim ben baya kzıgın biri herhalde die düşünmüştüm biri bişi demiştide ona kızmıştı neydi öle bişi:53:

canım aslında uzun degeı ya 8 gun ıznım kalmıstı bayramla bırleştırdım kusadasına gıttım denızlıye pamukkaleye gıttım bı gunluğne donus yolunda aydın manısa bursa falan yaptık ege deydım yaneee

off süper gezmişsin buralarda bekleriz şöle akdeniz turu yap bir haftada Antalya taraflarına...

sen nerelisin burcu?:68:

kesinlikle flockem gıtmeseydı gene olurdu kesınlıkle onun o enerjısı hepmızı toplardı :84:

O gitti diye konuşmayakmıki yine sohbet ediyoruz
Sen aç konuyu geyiğe çevirek anısını yaşatalım Flockenin gelir belki yine
Kimsede msn si filan yok maalesef Eşim istemiyo demişti..

ya yok olsa keske bi şekılde ulaşırdık ama yokkk barı bırımıze ozel bı mail atsaydı

Bence çocugu okula başlayınca çok yogun olmuştur
Buraya girmesine vakti yoktur frenlemek içinde iptal ettirmiş olabilir.
Eşimi kapattırdıki acep..Neyse gelelim kuru fasülyenin faydalarına ne gibi faydaları var...

müdürü kovdum geldim başıma bir sürü iş yıkıldı yine pufff

yavaş yap sende hemen bitirme benimde geçen gelmiş dibimde ekranan bakıyo anlamaya çalışyo ne oldu demişim:52: işler bittimi dedi yapıyorum bitecek inşallah dedim gidiyo gelio garip garip bakıo sanki anlıcak gibi...:53:

Nereye kavaladın kii?
Kolay gelsin..

sahaya gitti hevukum saha çalışması yapması lazımdı

bizim eleman dedi ki az önce bu müdürlüktede hep ayrı tipler var bu kızda yakında at yarışına başlar diğer elaman dediki at yarışı oynayanımızda var müdürde dediki her şekil mevcut akıllısı yok bende dedimki balık baştan kokar müdürümüz ne ki biz ne olalaım :53: personelde gaz veriyor sen müdürüne ne dedin her şekil personelin buraya gelmesindeki çekim gücünü anlatıyorum dedim gaz verme sen hepsinden betersin bu arada kendisi mahkum kadrosunda :27:

yavaş yap sende hemen bitirme benimde geçen gelmiş dibimde ekranan bakıyo anlamaya çalışyo ne oldu demişim:52: işler bittimi dedi yapıyorum bitecek inşallah dedim gidiyo gelio garip garip bakıo sanki anlıcak gibi...:53:

benimki anlıyor bazen gülümsüyorum bazen kahkaha atıyorum buraları okudukça kim ne yazmış anlat bizde gülelim diyor anlatıyorum beraber gülüyüoruz

evet bazılarını çok net hatırlıyorum süpersin yani rezilsin çok severek okudum hevuk yazdıklarınıda çok net hatrlıyorum...:46::46:

saol hayatım alanyaya gıtmıstım daha once 2 kez guzel ama ben egeyı daha cok sevdim aslen zonguldaklıyım ama doğma buyume ankara evlendıkten sonra ıstanbul bakalım olunce nereye gıtcez

Back
X