hevukkk trabzonlii kadınlar sağlam olur derler sağlammısın gızz??![]()
Yok ben çürük çıktım sağlamdım ama kansızlık problemim var bide zayıfım..Güç kuvvet açısından sorduysan
Diğer açıdan sorduysanda bilmem..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hevukkk trabzonlii kadınlar sağlam olur derler sağlammısın gızz??![]()
benimki anlıyor bazen gülümsüyorum bazen kahkaha atıyorum buraları okudukça kim ne yazmış anlat bizde gülelim diyor anlatıyorum beraber gülüyüoruz
Yok ben çürük çıktım sağlamdım ama kansızlık problemim var bide zayıfım..Güç kuvvet açısından sorduysan
Diğer açıdan sorduysanda bilmem..
Bence çocugu okula başlayınca çok yogun olmuştur
Buraya girmesine vakti yoktur frenlemek içinde iptal ettirmiş olabilir.
Eşimi kapattırdıki acep..Neyse gelelim kuru fasülyenin faydalarına ne gibi faydaları var...
saol hayatım alanyaya gıtmıstım daha once 2 kez guzel ama ben egeyı daha cok sevdim aslen zonguldaklıyım ama doğma buyume ankara evlendıkten sonra ıstanbul bakalım olunce nereye gıtcez
iyimiş valla şu rezillik sayfasını okuyorum geçen bastım kahkahayı nasıl bana bakıyorlar odada beş kişi sonra pısstım yine hevukun bir yazısıydı pohaaaaaaa demeye kalmadı fıkrayı bize anlatsana dedi nasıl anlatımmm osoruk muhabbetini adama geçiştirdim artık ara ara bakyom yine...![]()
iyimiş valla şu rezillik sayfasını okuyorum geçen bastım kahkahayı nasıl bana bakıyorlar odada beş kişi sonra pısstım yine hevukun bir yazısıydı pohaaaaaaa demeye kalmadı fıkrayı bize anlatsana dedi nasıl anlatımmm osoruk muhabbetini adama geçiştirdim artık ara ara bakyom yine...![]()
hevuğun abisinin maceralarıda güzel.gülüyorum çokk![]()
hevuğun abisinin maceralarıda güzel.gülüyorum çokk![]()
bilmiyorum ama cok uzuldum ben bısıy oldu kesın o anıden gıtmez
kuru fasulyenın ne faydası var lannn gazdan baska ayyyyy bıde ertesı gun cıkan gazı felaket kokar bööööööööö ama annem kan yapar ye deyorrrrr
kuru fasulyenın ne faydası var lannn gazdan baska ayyyyy bıde ertesı gun cıkan gazı felaket kokar bööööööööö ama annem kan yapar ye deyorrrrr
Annatsana Burcum naptın neler yaptın tatilde.
len bazen kalıyo ıste mandısımmm ertesı sabahhh bı çıkıyı amanınnnnnn pot potiyide anacım sende niya bir gün bekletiyorsun gazını içerde zamanında salsana![]()
ben işyerinde öğle yemeğinde yedim şimdi faydası varsada akşam belli olur pakeynn...![]()
yarına kalmasında![]()
len bazen kalıyo ıste mandısımmm ertesı sabahhh bı çıkıyı amanınnnnnn pot pot
yarına kalmasında![]()
hevukk rezilde okudum ölüyü yıkama kursumu olur yaaa ben düşünemiyorum orda bende yanına yatarım herhalde 2 /80 allahım nasıl soğukkanlısın öle...