Ölümüne Geyik Topiği :-))

anaa iyi dedin gı dur bende okuyumda 2 kıkırdayım:9:
gülmeye çok ihtiyacım var :97:

gül sen gül ki bamyamda gülsün kahkahalar atıver

tmm sen hamile kalınca biz burada sana her gün bir fıkra anlatırız sırayla... sen de bol bol gülersin...

olur kelebek bak sözünü unutma

mandıs ne zman dusunuyorsun bebiş aaaaaaa kafıyelı oldu

ben hep düşünüyorum da eşim ölü yatırım diyor :27:

merhaba kızlar nasıl gidiyo bakalım:3:
oğlan bir bisküvi yedi tüm yerler battı...
kızlar nasıl beyazları yüksek ısıda yıkıyorsunuz ben 50 de yıkadı bir kaç kere eşiminkiler çekmiş benimkilerde kendini salmış..40 ta yıkıycam bundan sonra bir komşumuz vardıo 90 da yıkardı

gül sen gül ki bamyamda gülsün kahkahalar atıver

olur kelebek bak sözünü unutma

ben hep düşünüyorum da eşim ölü yatırım diyor :27:
mandalinam sen eşinin lafına bakma ileridede yapsaydın der:44:

değişmez inşallah hayatım benim kayınvalidem de çok sessizdir allah var hakkını da yiyemem hiçbirşeyime karışmaz
ama bazen bu kadar ilgisiz ve umursamaz olması özellikle hamilelik dönemlerinde çok can sıkıyor... hamilelik psikolojisi olabilir tabii...
neyse ben şunu öğrendim hayatta hiç kimseden hiç bir şey beklemeyeceksin o vakit problem yaşamazsın inşallah...
aynen kelebek34 yaşındayım ve artık beklemiyorum kimseden hiçbirşey..çok hayalkırıklıklarım oldu...ama zararın neresinden dönersen kardır dimi

evet bebişkolar çok etkileniyormuş canım ne kadar gergin mutsuz stresli olursan bebek o kadar asabi hırçın oluyormuş öyle diyorlar
o yüzden bende artık bişi demiyorum herkes kendinden sorumlu ister arar ister aramaz kendileri bilir arada kafama taksamda çabuk atlatıyorum. benim annem babam sevdiklerim yanımda benimle ilgileniyorlar ya o bana yeter. varsın kaynana aramasın:63:
tipik yaşanan şeyler bunlar canım..çoğu insan yaşıyo...sen annelerin topiğine üya oldun mu..

aynen kelebek34 yaşındayım ve artık beklemiyorum kimseden hiçbirşey..çok hayalkırıklıklarım oldu...ama zararın neresinden dönersen kardır dimi

tipik yaşanan şeyler bunlar canım..çoğu insan yaşıyo...sen annelerin topiğine üya oldun mu..

hangi topik canımm:44:

değişmez inşallah hayatım benim kayınvalidem de çok sessizdir allah var hakkını da yiyemem hiçbirşeyime karışmaz
ama bazen bu kadar ilgisiz ve umursamaz olması özellikle hamilelik dönemlerinde çok can sıkıyor... hamilelik psikolojisi olabilir tabii...
neyse ben şunu öğrendim hayatta hiç kimseden hiç bir şey beklemeyeceksin o vakit problem yaşamazsın inşallah...

evet bebişkolar çok etkileniyormuş canım ne kadar gergin mutsuz stresli olursan bebek o kadar asabi hırçın oluyormuş öyle diyorlar
o yüzden bende artık bişi demiyorum herkes kendinden sorumlu ister arar ister aramaz kendileri bilir arada kafama taksamda çabuk atlatıyorum. benim annem babam sevdiklerim yanımda benimle ilgileniyorlar ya o bana yeter. varsın kaynana aramasın:63:

hangi topik canımm:44:
canım çok faydası olur sana doğumunu yapman hangi aya rast lıyosa örn ocak diyelim ocak annelerine katılacaksın..ana sayfadan bak artık senin topiğin çoğunlukla orası olacak ben 9 ay devam etmiştim ve herşeyi oradan öğrendim..

canım çok faydası olur sana doğumunu yapman hangi aya rast lıyosa örn ocak diyelim ocak annelerine katılacaksın..ana sayfadan bak artık senin topiğin çoğunlukla orası olacak ben 9 ay devam etmiştim ve herşeyi oradan öğrendim..

evet evet tamam üyeyim oraya nisan annesiyim inşallah:49:Allahın izniyle

kızlar saçlarım bakırdı palette yoğun renk açıcı aldım bu gün açıcam saçımı sonra orta kumrala boyıycam:49:

merhaba kızlar nasıl gidiyo bakalım:3:
oğlan bir bisküvi yedi tüm yerler battı...
kızlar nasıl beyazları yüksek ısıda yıkıyorsunuz ben 50 de yıkadı bir kaç kere eşiminkiler çekmiş benimkilerde kendini salmış..40 ta yıkıycam bundan sonra bir komşumuz vardıo 90 da yıkardı

ben 70 de yıkıyorum bazen 80 de eğer çekecek salacak birşey varsa ayırıp aynı derecede yıkanacaklarla atıyorum genelde ilk aldğım şeyi elde yıkıyorum geçme salama durumunu gözrüp makineye atıyorum dün sinir oldum lekeler çıkmamış deterjan gözüne her bi deterjanı ekledim 90 da yıkadım gene çıkmadı gene çıkmadı sinir oldum

mandalinam sen eşinin lafına bakma ileridede yapsaydın der:44:

inşallah istemem yan cebime koy yapıyor Allahım inşallah aratmadan verir

ben 70 de yıkıyorum bazen 80 de eğer çekecek salacak birşey varsa ayırıp aynı derecede yıkanacaklarla atıyorum genelde ilk aldğım şeyi elde yıkıyorum geçme salama durumunu gözrüp makineye atıyorum dün sinir oldum lekeler çıkmamış deterjan gözüne her bi deterjanı ekledim 90 da yıkadım gene çıkmadı gene çıkmadı sinir oldum

inşallah istemem yan cebime koy yapıyor Allahım inşallah aratmadan verir
amin mandalinam.inşallah canım...
ben bazen sadece beyazları attığımda yarım çay bardağı kadar domestosta koyuyorum canım artık evde ne varsa leke çıkarıcı koyuyorum..yoksa en iyi deterjan bile olsa çıkmıyo..birde sararmaya iyi geliyo sanırım..sararmış çamaşırada sinir oluyorum..eşime aldıydım ya sevgililer günümüydü hatırlamıyorum dagi çamaşır çekmiş hepsi bir yıl bile olmadı etiketinde 30 yazıyormuş meğerse..30 dada beyaz yıkanırmıki...

birde mandalinam iç çamaşırların lastikleri gevşemişti ben doksanda yıkamıştım bir keresinde...

bu arada saçı koyu olup boya tabiki daha kumral yada açık kahve denemek isteyen arkadaşlar palette saç açıcıyla açtım kendim ve altın sarısı oldu şimdide boyadım orta kumrala hiç yıpranmadı saç...evde yapabilirsiniz...

amin mandalinam.inşallah canım...
ben bazen sadece beyazları attığımda yarım çay bardağı kadar domestosta koyuyorum canım artık evde ne varsa leke çıkarıcı koyuyorum..yoksa en iyi deterjan bile olsa çıkmıyo..birde sararmaya iyi geliyo sanırım..sararmış çamaşırada sinir oluyorum..eşime aldıydım ya sevgililer günümüydü hatırlamıyorum dagi çamaşır çekmiş hepsi bir yıl bile olmadı etiketinde 30 yazıyormuş meğerse..30 dada beyaz yıkanırmıki...

bende koyuyorum domestos birde ön yıkamada sabunu aldıktan sonra iki döndürüyor sonra makineyi kapatıyorum bir kaç saat öyle bırakıyorum eğer çok kirli ise akşamdan kapatıyorum makineyi sonra açıyorum tekrar hem deterjanlı çamaşır sulu suda beklemiş oluyor lekeler daha kolay çıkıyor

havlu tarzı çamaşırlerda yüksek ısı kullanıyorum

kıyafetlerde leke filan yoksa fazla ısı açmıyorum bir kez giyirouz giydiğimizi eşimle sabahtan akşama üstümüzde leke olmasada ter oluyor onlar için düşük ısı

iç çamaşırları için orta ısı genelde ama makinede bekletme muhakkak yapıyorum

leke çıkarıcılardan hiç memnun kalmadım hangisini kullanıyorsun

sararmalara gıcığım şöyle sakızz gibi beyazları asarlarya kar beyaz yok anacım boğsamda deterjana az da olsa ısıda fark etse olmuyor kar beyaz

birde mandalinam iç çamaşırların lastikleri gevşemişti ben doksanda yıkamıştım bir keresinde...

yüksek ısıda makinanın lastik parçalarıda bozuluyormuş

Back
X