Ölümüne Geyik Topiği :-))

ilginç bi durum gerçekten birden bire normalde seni rahatsız etmeyen şeyler hamilelikle eder hale geliyo. iyiki normalde o kadar hassas değil burnumuz. sende sabredecen artık biraz.

evet sabreden derviş muradına erermiş:97:

bilo ya sen hamilelikte eşinden uzaklaşmışmıydın
onun kokusu falanda rahatsız ediyomuydu seni

tamam canım. teşekkür. baktım resimlerine çok hoş bi bayansın. :nazar:eşinlede mutluluklar

:9::9::9: en çok o kokuyodu. diyemiyodum da . ama mahvediyodu beni.

:9:aynen ya yaklaşamıyorum garibimde geliyo sarılıyo ilgilenmek istiyo benle itekliyorum resman ya
bazen alınıyo küsüyü bana ama anla diyorum elimde değil diyorum:9::9:

:9:aynen ya yaklaşamıyorum garibimde geliyo sarılıyo ilgilenmek istiyo benle itekliyorum resman ya
bazen alınıyo küsüyü bana ama anla diyorum elimde değil diyorum:9::9:

fazla itekleme herifi kız. burnunu mandalla kapa o gelince:60:bebiş oluncada ilgilenemeyecen herifle birden soğuk duş etkisi olmasın

evet sabreden derviş muradına erermiş:97:

bilo ya sen hamilelikte eşinden uzaklaşmışmıydın
onun kokusu falanda rahatsız ediyomuydu seni

benım eskıden teyzemın bı komsusu vardı adamın hertarfı kokuyo dıyodu sımdı acık olmasın ama nededığımı anladın sen ilişkiye girmek ıstemıyodu kız hamıleyken su haömıle halının fotosunuda ekle kıs karnın cıkınca

Son düzenleme:
benım eskıden teyzemın bı komsusu vardı adamın hertarfı kokuyo dıyodu sımdı acık olmasın ama nededığımı anladın sen ilişkiye girmek ıstemıyodu kız hamıleyken su haömıle halının fotosunuda ekle kıs karnın cıkınca

anladım bacım ayy bu öyle bişeyki mesela gidiyo duş alıyo dişini fırçalıyo ama yok yine yaklaşamıyosun o macun o şampuan kokusu bile o kadar iğrenç geliyokii anlatılmaz yaşanır bişi yane :25:

he kıı accık çıksın göbüşüm eklerim tabee :49:

anladım bacım ayy bu öyle bişeyki mesela gidiyo duş alıyo dişini fırçalıyo ama yok yine yaklaşamıyosun o macun o şampuan kokusu bile o kadar iğrenç geliyokii anlatılmaz yaşanır bişi yane :25:

evet evet ekle tabi. kilo aldınmı hiç

len ben normalde bıle kokuya cok hasas bı ınsanım soğan,yemek ve ter kokusuna özellikle hemen mıgdem ters doner öğürüüm vallla hamıle olunca napcem bennn burnumu :53:

len ben normalde bıle kokuya cok hasas bı ınsanım soğan,yemek ve ter kokusuna özellikle hemen mıgdem ters doner öğürüüm vallla hamıle olunca napcem bennn burnumu :53:

aboooo o zaman işin zor kuşum valla ben soğana salça kokusuna bayılırdım şimdi tahammül edemiyorum:25:

herkesin hamileliği bir olmuyo canım. bakarsın bi sorun çıkmaz

yok henüz almadım hatta en son 1 kilo bile vermiştim:50:

hımm . yiyemiyon tabi kokudan bişey. dikkat et kendine . meyve falan çok tüket. süt ve süt ürünlerini son aylarda çok tüket. süt bebeğe acayip yarıyo

miray girdiğin tüm siteler ıp no üzerinden listeleniyor kanun gereği depolanıyor sen temkinli gir ilerde karşına çıkaracakları yerlerden uzak dur bence kk dan söz etmiyorum tabiki yasak olabilecek topiklerine girmediğin sürece :27:

anam yeni gördüm bu yazdını zaten bir burda bide arada face giryom bunun için bişi yapmalar herhalde...

aboooo o zaman işin zor kuşum valla ben soğana salça kokusuna bayılırdım şimdi tahammül edemiyorum:25:

len ben apartmanda koksunn cıkankadar gozumden yas gelıyııııı bıde detrjan kokusu ıyyyyyyyyyyy ben herkouyo hassaım yazmakla bıtmez bır tek temızlık kokusuna bayılrım en nefret eetiğim şey ter kokusudur bıde ustune parfum sıkarla o daha fenaaaaaaaaa lahmacun gıbı ıyyyyyyyyyy yok ben varya kesın bıttımmm ama ınsanlar ısımlerının ozellıklerını tasırlarmıs eee benım adımın anlamı guzel mıs koku oyuzden hassım napıyım

hımm . yiyemiyon tabi kokudan bişey. dikkat et kendine . meyve falan çok tüket. süt ve süt ürünlerini son aylarda çok tüket. süt bebeğe acayip yarıyo

bi tek meyve yiyebiliyorum şuan
sütten şu aralar çok uzağım inşallah kısa zamanda içmeye başlayacam

miray girdiğin tüm siteler ıp no üzerinden listeleniyor kanun gereği depolanıyor sen temkinli gir ilerde karşına çıkaracakları yerlerden uzak dur bence kk dan söz etmiyorum tabiki yasak olabilecek topiklerine girmediğin sürece :27:

anam yeni gördüm bu yazdını zaten bir burda bide arada face giryom bunun için bişi yapmalar herhalde...

bi tek meyve yiyebiliyorum şuan
sütten şu aralar çok uzağım inşallah kısa zamanda içmeye başlayacam

Back
X