parisinin bizide eklesen
yabancı değiliz. topiğin adamıyız![]()
ekliim cnm nedemek topiğinizi çok sevdim ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parisinin bizide eklesen
yabancı değiliz. topiğin adamıyız![]()
ilginç bi durum gerçekten birden bire normalde seni rahatsız etmeyen şeyler hamilelikle eder hale geliyo. iyiki normalde o kadar hassas değil burnumuz. sende sabredecen artık biraz.
tamam canım. teşekkür. baktım resimlerine çok hoş bi bayansın.ekliim cnm nedemek topiğinizi çok sevdim ...![]()
evet sabreden derviş muradına erermiş:97:
bilo ya sen hamilelikte eşinden uzaklaşmışmıydın
onun kokusu falanda rahatsız ediyomuydu seni
tamam canım. teşekkür. baktım resimlerine çok hoş bi bayansın.eşinlede mutluluklar
en çok o kokuyodu. diyemiyodum da . ama mahvediyodu beni.
aynen ya yaklaşamıyorum garibimde geliyo sarılıyo ilgilenmek istiyo benle itekliyorum resman ya
bazen alınıyo küsüyü bana ama anla diyorum elimde değil diyorum![]()
fazla itekleme herifi kız. burnunu mandalla kapa o gelincebebiş oluncada ilgilenemeyecen herifle birden soğuk duş etkisi olmasın
evet sabreden derviş muradına erermiş:97:
bilo ya sen hamilelikte eşinden uzaklaşmışmıydın
onun kokusu falanda rahatsız ediyomuydu seni
benım eskıden teyzemın bı komsusu vardı adamın hertarfı kokuyo dıyodu sımdı acık olmasın ama nededığımı anladın sen ilişkiye girmek ıstemıyodu kız hamıleyken su haömıle halının fotosunuda ekle kıs karnın cıkınca
anladım bacım ayy bu öyle bişeyki mesela gidiyo duş alıyo dişini fırçalıyo ama yok yine yaklaşamıyosun o macun o şampuan kokusu bile o kadar iğrenç geliyokii anlatılmaz yaşanır bişi yane
he kıı accık çıksın göbüşüm eklerim tabee![]()
anladım bacım ayy bu öyle bişeyki mesela gidiyo duş alıyo dişini fırçalıyo ama yok yine yaklaşamıyosun o macun o şampuan kokusu bile o kadar iğrenç geliyokii anlatılmaz yaşanır bişi yane
he kıı accık çıksın göbüşüm eklerim tabee![]()
evet evet ekle tabi. kilo aldınmı hiç
len ben normalde bıle kokuya cok hasas bı ınsanım soğan,yemek ve ter kokusuna özellikle hemen mıgdem ters doner öğürüüm vallla hamıle olunca napcem bennn burnumu![]()
herkesin hamileliği bir olmuyo canım. bakarsın bi sorun çıkmazlen ben normalde bıle kokuya cok hasas bı ınsanım soğan,yemek ve ter kokusuna özellikle hemen mıgdem ters doner öğürüüm vallla hamıle olunca napcem bennn burnumu![]()
yok henüz almadım hatta en son 1 kilo bile vermiştim![]()
miray girdiğin tüm siteler ıp no üzerinden listeleniyor kanun gereği depolanıyor sen temkinli gir ilerde karşına çıkaracakları yerlerden uzak dur bence kk dan söz etmiyorum tabiki yasak olabilecek topiklerine girmediğin sürece![]()
aboooo o zaman işin zor kuşum valla ben soğana salça kokusuna bayılırdım şimdi tahammül edemiyorum![]()
herkesin hamileliği bir olmuyo canım. bakarsın bi sorun çıkmaz
hımm . yiyemiyon tabi kokudan bişey. dikkat et kendine . meyve falan çok tüket. süt ve süt ürünlerini son aylarda çok tüket. süt bebeğe acayip yarıyo
miray girdiğin tüm siteler ıp no üzerinden listeleniyor kanun gereği depolanıyor sen temkinli gir ilerde karşına çıkaracakları yerlerden uzak dur bence kk dan söz etmiyorum tabiki yasak olabilecek topiklerine girmediğin sürece![]()
herkesin hamileliği bir olmuyo canım. bakarsın bi sorun çıkmaz
hımm . yiyemiyon tabi kokudan bişey. dikkat et kendine . meyve falan çok tüket. süt ve süt ürünlerini son aylarda çok tüket. süt bebeğe acayip yarıyo