Ölümüne Geyik Topiği :-))

maşallah eskinin insanlarının sağlığı dinçliği şimdiki gençlerde yok anacım onlarda hep doğal yemişler sürekli aktif çalışmışlar hep sağlıklı beslenme kimyasalsız hayat

mandiş yazdını yeni gördüm ben geçmişi okuyom hala aman face bide bura giryom bişi olmaz umarım bakalım...

len ben apartmanda koksunn cıkankadar gozumden yas gelıyııııı bıde detrjan kokusu ıyyyyyyyyyyy ben herkouyo hassaım yazmakla bıtmez bır tek temızlık kokusuna bayılrım en nefret eetiğim şey ter kokusudur bıde ustune parfum sıkarla o daha fenaaaaaaaaa lahmacun gıbı ıyyyyyyyyyy yok ben varya kesın bıttımmm ama ınsanlar ısımlerının ozellıklerını tasırlarmıs eee benım adımın anlamı guzel mıs koku oyuzden hassım napıyım

ayyyyy sen benden daha betermişsin inşallah kolay atlatırsın tatlummm
ay bide lahmacun demiş allah seni kıs burcu:9: ıyyyyyyyyyyyyyyyyy:25:

gitti gidiyordan mesaj geldi. benim aldığım şey ellerinde yokmuş. önümüzdeki hafta temiz edecez beklermisiniz diyo kafam karıştı . ödemeyide yaptım. isterseniz işlemi sonlandıralım demişler:26:

ayyyyy sen benden daha betermişsin inşallah kolay atlatırsın tatlummm
ay bide lahmacun demiş allah seni kıs burcu:9: ıyyyyyyyyyyyyyyyyy:25:

heee bana onu anısatıyo ter kokusuuuuuuuu kıs nedıycem bıraz garıp ama simdi sölesem bı bılemedım ben karsı tarafın ped kokusunu ve su apış arası kokusunu nebılyım, iç çamasırnı uzun sure degısmemıs se o kuyu bıle alıyorummm benım hayatım cok zorrrrrr

heee bana onu anısatıyo ter kokusuuuuuuuu kıs nedıycem bıraz garıp ama simdi sölesem bı bılemedım ben karsı tarafın ped kokusunu ve su apış arası kokusunu nebılyım, iç çamasırnı uzun sure degısmemıs se o kuyu bıle alıyorummm benım hayatım cok zorrrrrr

:53::53::53::53::53::53:bacım cam fanıs siparişi ver hemen kendine bi tane

:53::53::53::53::53::53:bacım cam fanıs siparişi ver hemen kendine bi tane
yada sanalda takıl hep. tek kokusuz yer orası

ekledim kızlar gördünüzmü??:69:
evet canım maşallah bek güzelsin hatın gız:nazar:

gitti gidiyordan mesaj geldi. benim aldığım şey ellerinde yokmuş. önümüzdeki hafta temiz edecez beklermisiniz diyo kafam karıştı . ödemeyide yaptım. isterseniz işlemi sonlandıralım demişler:26:
sonlandır bacım işlermi boşver bi tabloya o kadar para verilmez:1: biraz önce emek dşyodum şimdide boşver diyom:1:
sonlandır işlemi bankanıda ara teyit et canım iptal edilmişmi çekim

maşallah ne hassas burnun varmış bacım:60::60::60:
heleki hamilelik döneminde kokulara iyice hassas oluyosun bacım en kuytu kokuları bile alıyo burnun sen kuytunun kuytusunuda alıyon:1: yandın bacım yandın

cam fanıs değil tabi cam fanus öhüm öhüm:68: ah şu sekreter hep yanlış yazıyor:68:

evet canım maşallah bek güzelsin hatın gız:nazar:

sonlandır bacım işlermi boşver bi tabloya o kadar para verilmez:1: biraz önce emek dşyodum şimdide boşver diyom:1:
sonlandır işlemi bankanıda ara teyit et canım iptal edilmişmi çekim

maşallah ne hassas burnun varmış bacım:60::60::60:
heleki hamilelik döneminde kokulara iyice hassas oluyosun bacım en kuytu kokuları bile alıyo burnun sen kuytunun kuytusunuda alıyon:1: yandın bacım yandın

bi hafta sonra gelsin dedim kı:26::26::26:

Back
X