günaydın hanımlar sabah sabah otobüs şoförüyle kavga ettim tüm negatif enerjimi yükledim adamcağıza geldim![]()
kafasınada vursaydın çantala...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hanımlar sabah sabah otobüs şoförüyle kavga ettim tüm negatif enerjimi yükledim adamcağıza geldim![]()
ne oldu niye ettin mandişş![]()
tin tin geldi dönüş saati gelince güzergahını tamamlamadı taaa nerede indirdi bizi işyerine kadar yürümek zorunda kaldım buradan dönecem dönüş saatim geldi diyince ayağının altındaki gaz pedalınımı çaldılarki öyle geldin yoksa sen kapıcıydında eleman yetmeyince mi buraya aldılar seni dedim![]()
kafasınada vursaydın çantala...![]()
hahahha iyi demişsin he ben hiç sesimi çıkaramam çok gıcık oluyo bazı şöforler yaa![]()
tin tin geldi dönüş saati gelince güzergahını tamamlamadı taaa nerede indirdi bizi işyerine kadar yürümek zorunda kaldım buradan dönecem dönüş saatim geldi diyince ayağının altındaki gaz pedalınımı çaldılarki öyle geldin yoksa sen kapıcıydında eleman yetmeyince mi buraya aldılar seni dedim![]()
evet ya birde cevap veriyor sussa ben söylenip incem ama cevap veriyor tepemi arttırdı niye çıkarmıyorsunki sesini sonuçta oda sende kamu görevlisisiniz amirin değil birşey değil heleki bizimkiler bizim elemanlar hergün yüz yüze olduğum insan ama haketti
bende geçen bildim dolmuşa . beni arakada iki tombul teyze var aralarına oturtmak istiyo.ben onların arasına otursam tost arasındaki peynir gibi eririm. , sebepte yanıma erkek oturacakmış , otursun ne olacak dedim. sanki yanyana otursa karışıp kaynaşacaz elin herifiyle. teyzelrde gel yavrum gel diyolar. burası 4 kişilik diyo. teyze sen zaten iki kişiye bedelsin dedim birden. ha ha ha kadın bozuldu. aa olurmu yaa. diyo![]()
poıhahahha o ne dedi bişi demedimi....
oh ne güzel ağşama kadar pozitifsin desene![]()
anam herif bu lafları anladıysa ona bi ay yeter ki büyük ihtimal anlamamıştır.
![]()
gıcıklar sanki bizi hayırlarına götürüyorlar
bizim aldığımı kart bilet paralarıyla maaşlarını alıyolar
çen çen laf yetiştiriyolar bide![]()
iyiyimişşş
Yaws kızlar nere gitti kimse yok bugün..
bende geçen bildim dolmuşa . beni arakada iki tombul teyze var aralarına oturtmak istiyo.ben onların arasına otursam tost arasındaki peynir gibi eririm. , sebepte yanıma erkek oturacakmış , otursun ne olacak dedim. sanki yanyana otursa karışıp kaynaşacaz elin herifiyle. teyzelrde gel yavrum gel diyolar. burası 4 kişilik diyo. teyze sen zaten iki kişiye bedelsin dedim birden. ha ha ha kadın bozuldu. aa olurmu yaa. diyo![]()
buranın milleti biraz geç geliyo, ama biz varız ya![]()
ehuuu süpermiş şu dolmuş otobüs maceraları ya dadlum iyide kadın üzerinden geçmemiş he
bizde bir tane var iki kişil koltuklar ya tam ortaya oturuyor ikisini birden kaplıyor millet ayakkta şoför döndü dediki teyze eksik para verdin teyzede yok oğlum tam verdim diyor şoförde olurmu teyze bir kişi parası verdin iki kişilik yer kaplıyorsun![]()
hımmsAcıktım ben yaaa tost getirmiştim yetmedi nolyo bana obur olmaya başladımm...
o bana ben ona
hemde nasıl dadlum
anladı anladı cevap verdi çakma çinli zaten öncesinden kılım kendisine durakta beklediğim halde basmış gaza geliyor durmadı bastı gitti bir zamanlar aynı şoför şimdide tin tin geliyor kafasına göre güzergah belirliyor bir ay değil bir dakika bile yetmez dadlum acayip kılçık
ehhh tipik vatandaşım parisim ve bamyam bu lafada gıcıkım çünkü bizlerin maaşlarından vergi kesiliyor aynı zamanda bedava maaş verilmiyor o kart bilet paraları zaten kasaya girmiyor hele bize hiç gelmiyor
:44::44::44::44: