Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben susukunu özledim onunla sohbeti özledim
bende flockemı two yu beynelı ve eskıı sohbetlerımızı cok osledım:84:
onları dile bile getirmiorum o gnleri onları özlemeyen yokki
aynennn ya ama ıcımdekı bır ses flocke gerı gelıcek dıyorrrrr nedense
aynennn ya ama ıcımdekı bır ses flocke gerı gelıcek dıyorrrrr nedense
acaba senin içine giren şu sesin sahibi sonra banada mı geldi benimde kulağıma fısır fısır öyle diyor biri
gercekten mı ya nıyeyse gıttığını oğrendıgımden berı ıcımde bır ses hep bunu soluyor belkı zıyartcı olarak bıle gırıp bıze bakıyordur dıyorum nedense ya cok ıstedgıımden ya da bılmıyorum
:26:öyle bi ihtimal var mı bacım ?
hayırlı cumalar kıslar...
bende sizleri özledim![]()
ben geldim hanımlar
suskun nasıl oldu işleri canım
günaydın kızlar bugün haftanın son günü gelin şöyle güzel bi kahvaltı yapalımmmm,,,bayan bayana kahvaltı sohbet ne güzel olurdu..
Eki Görüntüle 261639
seninde cuman hayırlı olsun canım benim..günaydın hayırlı cumalar hanımlar
hayırlı bir eşi olur inşallah miray...malesef bizim gibi hatunlar kalmadı artık kızlar çok hızlı hele antalyada kendileri teklif edip kendilerini kabul ettiriyolar hatta çocukların başını yakmaya çalışan kız tipi çok burda allah kolaylık versin benim de erkek kardeşim var şuanlaık evlenmeyi düşünmüyor bakalım..![]()
mandalinam kimki..cry nin erkek kardeşinin yaşını bilen varmı kız buldum sanırım ona
aynen film gibi rüya görürüm bende..ayy mandalinam hele ben gece boyunca kaç tane rüya gördüm bi insan bi gecede bu kadar çookk rüya görür mü ya sabah kalktığımda kafam kazan gibi oluyo![]()
buradayım canım..kokoş hanımlara uğrarım bende ev işi modundayken milleti sıkmıyayım diyorum...kelebek suskunnnn crıptk nersenız ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar kıslar...
bende sizleri özledim![]()
canım erkek kardeşim..85 doğumlu başak burcu nasıldiyeyim çok bambaşka biridir sabırlı ve kolay sinirlenmez başak burcu..sakin mantıklı biridir..uysal biri kardeşim diye söylemiyorum keşke oğlumda ona benzese babam bazen üstüne çok gider ama o saygısını bozmamaya çalışr..kocaelinde işletme okudu..askerden gelince finans bank da çalıştı bir yıl tecrube olsun istediği için...ama süreli almışlardı zaten..şimdi türksel müşteri hizmetlerine geçti..şu an maaşı 1 milyar artı ssk...ama uzun vadede yükselmek istiyor ..orada takım kaptanı olursa maaşı artıcakmış...cry kardeşin kaç yaşında mesleği nedir önce bunları bilmem lazım