Ölümüne Geyik Topiği :-))

beyaz lardada başka hiç bir açık renkse bile karıştırmadan yıka...
domestos koyarsın yarım çay bardağıda...
uçuk pembe mavi vs yi ayrı yıka....tavsiyem...

:3: selam cry

cumartesi tatili nasıl giidyor
güzelim ben hergün evdeyimki günleri karıştırıyorum bazen...
ben pc ye bakarken taha oğlum yerde çekmecede ne varsa indirdi onlarla oynuyor...
birde pazara çıkma planım var...
kaltım ilk tahayı yıkadım..sonra iki balkonu yıkadım çamaşırları yıkayıp astım..daire merdivenini süpürdüm ve duş aldım...namazımı kıldım...sonra kahvaltımı yaptım..ilk yemek yersemde rehavet çöküyo bana nedense:44:
daha planlı iş yapmam gerek aslında..
sen nasılsın canım keyiflerin nasıl

iyiyim crycım sabahları işyerimiz soğuk oluyor. işde sabah güzel bir kahvaltı yaptım. saç makyaj yaptım :) süslendim... şimdide iş yerinde gelen misafirlerele sohbet ediyorum..

yabancı dizilere bakıyorum. ingizlice dinliyorum ... ingilizce mi geliştirmeye çalışıyorum...:52:

iyiyim crycım sabahları işyerimiz soğuk oluyor. işde sabah güzel bir kahvaltı yaptım. saç makyaj yaptım :) süslendim... şimdide iş yerinde gelen misafirlerele sohbet ediyorum..

yabancı dizilere bakıyorum. ingizlice dinliyorum ... ingilizce mi geliştirmeye çalışıyorum...:52:
en iyisini yapıyorsun canım..bekar genç kızlar her günün kıymetini bilmeli evlilik te güzel ama bekarken farklı tabi çok fazla sorumluluğun olmaz..içinde beklendiler ümit ve hayaller..bambaşka bir şey..

Azgın garı senii en güzelini sen yapıyosun kadın dediğin böyle olur benim bir arkadaşım var o derdi kocası gelir banyoya girermiş sonra iş sonra yemek hergün :37:
Ben ölürüm heralde böyle bir tempoda sende onun gibisin.Canmı dayanır ayol buna :3:

ayyyyy sorma ayol 54 kilodan öteee gidemiyom hep bu yüzden annem sorup duruyo kız sen nezaman kilo alıcan acık gücün kuvvetin yerine gelsin bana geldinmi hep yorgunsun yatıp duruon diyo kadının birine sormuş kızım hiç kilo alamadı evlendikten sonrada acaba tiroit bezleriylemi ilgili die yok anam senin kız cingibi bakıyo bence gece vardiyesine kalıyodur çok demiş...annem şok oldu kadın böyle böyle dedi diyo sankın ikinciyide getrme büyütmeden dedi..:60:eh anne dedim yenimi açktın köfteyi tamam artık sormazsın kapak olsun sana:1::1:

satendir mutlaka hiç kullanışlı değil:27:dış giyim alsaydın kız dünya para vermişsindir...

kız ne sateni allah seni ben saten sevmem dantelli tüllümüllü çorap felan....bende oyüzden kendim üye oldum alıyorum geliş fiyatına taaaaaa kapımakardarda getiriyolar ohhh sefam olsun:21:

kızlar size evimin albümünü yaptım çaya beklerim haaaaa:42::16: pazartesi yada salı kaldıracam görümcem gelicek giremeyebilrim öpüldnüz şekerimmmmm:38:

kızlar nbr sünüzzz ben geldim nan hevuk nereler nie girmio topiğe artık..kızyom ama yaaa...:47:

Geldim kuzumm kızma bana lenn geliyorum yakalayamıyorum ki seni ben geliyorum sen yeni gitmiş oluyosun uyku ilacı aldım dur şekerim artık gündüz kalkıcam onun sayesinde..Hep burda olurum..

canım...
banyoda mavi cif banyo var o tek başına yeter..
ben şöyle yapıyorum mavi cifle duşa kabinin camlarını arka ön ılak süngere döküyorum ovuyorum..o krece etkili mulukları falanda parlatır...lavabo içi ve tuvaletin içinde domestosun varsa onunla ovarsın..
diğer heryeride mavi cifle yap istersen..sonra durula..banyoda gider varsa paspasları kaldırıp..oyduktan sonra duşu açıp durulayabilirsin...sonra yerlerini vileda yapıp çıkarsın..paspasları silkeleyip balkonda havalandırabilirsin...
renklilerde..persil colr kullanıyorum..leke varsa leke çıkarıcı ne varsa deterjan gözüne yarım çay bardağıda ondan koy deterjanda 1 su bardağı koyarsın..40 ta 1 saat 20 dakikLIK programa atıyorum...1 buçuk saatte olabilir...
kendi buluzlarınla eşinin pantolonlarını atma örneğin çünki pantolonlar daha kirlidir..buluzlarında yıpranır..az kirli renklilerini..kısa programda yıkarsın..ben 40 derece 50 dakikada yıkıyorum az kirli renklileri..
yarına kadar sanırım migrosta omolar 21 lira çok uygun dün aldık bizde...
birde 3 kiloluk mark yer temizleyici 4900 dü ondan aldım normalde 5-6 lira...

teşekkürler cnm baya ayrıntılı yazmışsınn ben ariel alıyorum deterjan olrak menunum sadce leke çıkarıcıyı sormuştum aslında....
renklileri ayrı beyazlarıda ayrı atıyorum zaten..ama benim makine büyük ayrıcada kısa progarmda bile süper yıkıyor dedğin gibi bluzlarıda ayırayım bari ben onları ayırmıodum...:44:
mavir cifide edineyim bakalım o güzel temizlicekmi...

yer silmede dixi kullanıyorum marc sevmedim kokusu kalıcı değil...

off evi dip köşe temziledim belim ağrıdı valla..yarın mavi cifide alayım banyoların kreçlerini temzileyeyim bi o kaldı ..:51:

teşekkürler cnm baya ayrıntılı yazmışsınn ben ariel alıyorum deterjan olrak menunum sadce leke çıkarıcıyı sormuştum aslında....
renklileri ayrı beyazlarıda ayrı atıyorum zaten..ama benim makine büyük ayrıcada kısa progarmda bile süper yıkıyor dedğin gibi bluzlarıda ayırayım bari ben onları ayırmıodum...:44:

off evi dip köşe temziledim belim ağrıdı valla..yarın mavi cifide alayım banyoların kreçlerini temzileyeyim bi o kaldı ..:51:
ajaks fabuloso da çok güzel ve kalıcı kokusu var...dixi eşimle konuşuyorduk en etkisiz yer temizliğinde...ariel almayı tasarlıyordum bende..omo bayağı indirimdeydi 4 lira gibi...ondan aldım...
şimdi senin evde kedi varsa zor..bebek gibi bakımları var...ev işinide 2 ye katlıyor...makinen arçelik yada bekomu..
birde nasıl geçti temizliğin...
köfte içinde küçük bir tiyo verebilirim bayat ekmek herzaman bulunamayabilir...ben netten buldum bu ayrıntıyı ekmek içi yerine galeta unu kat bir çay bardağı yarım kilo kıymaya ve karışım kullanma..malzemesini kendin hazırla...

ajaks fabuloso da çok güzel ve kalıcı kokusu var...dixi eşimle konuşuyorduk en etkisiz yer temizliğinde...ariel almayı tasarlıyordum bende..omo bayağı indirimdeydi 4 lira gibi...ondan aldım...
şimdi senin evde kedi varsa zor..bebek gibi bakımları var...ev işinide 2 ye katlıyor...makinen arçelik yada bekomu..
birde nasıl geçti temizliğin...
köfte içinde küçük bir tiyo verebilirim bayat ekmek herzaman bulunamayabilir...ben netten buldum bu ayrıntıyı ekmek içi yerine galeta unu kat bir çay bardağı yarım kilo kıymaya ve karışım kullanma..malzemesini kendin hazırla...

cnm bilyorum köfte yapmayı galetayla...kendim hazırlıyorum ben hazır malzeme yemem...,

kedinin bakımı yok cnm kapalı filtreli kumu var kendi gidio yapıo akşam kum poşetini çekyom atyom kum ekliom onun dşında hep uyur sümbül evi dağıtmaz bişiye zarar vermez...2 ayda bir banyo yaprırım kışın yaptırmam kedi yıkanmaz aslında ama ben yıkıyorum onların kendini temizleme gibi bişileri var yalanaraak temizleme..yemeğini 2 defa koyarım suyu damacana gbi otomatik kendi içtikçe geliyor ayrıca eklemiyorum mamanında ölesi çıksın alcam..sıkıntı yok yane... çok sevgi doludur o bir kediden öte benim için..herşeyi anlyor gel gell git git...konuşyoruz cevap verio eşim muahbbeti arttırmışın sen dıo.. öle işte bağlandık biz böyle..:69:

cnm bilyorum köfte yapmayı galetayla...kendim hazırlıyorum ben hazır malzeme yemem...,

kedinin bakımı yok cnm kapalı filtreli kumu var kendi gidio yapıo akşam kum poşetini çekyom atyom kum ekliom onun dşında hep uyur sümbül evi dağıtmaz bişiye zarar vermez...2 ayda bir banyo yaprırım kışın yaptırmam kedi yıkanmaz aslında ama ben yıkıyorum onların kendini temizleme gibi bişileri var yalanaraak temizleme..yemeğini 2 defa koyarım suyu damacana gbi otomatik kendi içtikçe geliyor ayrıca eklemiyorum mamanında ölesi çıksın alcam..sıkıntı yok yane... çok sevgi doludur o bir kediden öte benim için..herşeyi anlyor gel gell git git...konuşyoruz cevap verio eşim muahbbeti arttırmışın sen dıo.. öle işte bağlandık biz böyle..:69:
tahmin ediyorum cmiraycım...bizim dumanda evin çocuğu gibi bir şeydi biz istememize rağmen geç anne baba olduk...onu 10 günlükken bulmuştum biberonlarla falan büyüttük..eşim geleceyine yakın evin giriş kapısında miyavlamaya başlar...onlar zamanı hissediyor sanırım...eşim bende bile çok ilgiliydi...ve çok baskı oldu bana çevremden bebek olunca bırakmam için..lakin emekleyene dek oğlum bırakmadım..ama yerlerde sürünmeye başlayınca dönmemek üzere bahçeye bıraktık..7 aydır falan orada sabah ve akşam mama veriyo eşim ve suyuda var..şimdilik sorun yok gibi...

tahmin ediyorum cmiraycım...bizim dumanda evin çocuğu gibi bir şeydi biz istememize rağmen geç anne baba olduk...onu 10 günlükken bulmuştum biberonlarla falan büyüttük..eşim geleceyine yakın evin giriş kapısında miyavlamaya başlar...onlar zamanı hissediyor sanırım...eşim bende bile çok ilgiliydi...ve çok baskı oldu bana çevremden bebek olunca bırakmam için..lakin emekleyene dek oğlum bırakmadım..ama yerlerde sürünmeye başlayınca dönmemek üzere bahçeye bıraktık..7 aydır falan orada sabah ve akşam mama veriyo eşim ve suyuda var..şimdilik sorun yok gibi...

aynıılarını ben yaşıyorum peki bebeğin olmaz diolar doğrumu toksoplazma die virüz varmış ben baktırdım benim kedide yok çiğ et yyiyen kedilerde olyomuş oda düşüğe neden oluyormuş valla banada eşimin ailesi çocuk olunca gönder dio hamile kalırsam sorun olursa vicdanım sızlar...bide kediyede üzülürüm bilmıom yaa ama çocuğun olmaz gönder diyenlerde var şimdiden..ne alaka anlamadım bizimki 1 yaşını bitirdi sümbülcük verirmiyim bilmem...dışarda nası yaşıyor o ya...

miraycım 6 yıldan bahsediyorum sana o ailenin bir ferdiydi..ve biz zengin değiliz orta halliyiz ama eşim veterineri eve götürüyordu aşılar vs..içinki..ben çocukken benim ayağıma hiç dr gelmedi..ama bebeğin olduğunda çok farklı minicik bir tüy bile görsen üzerinde bazen sinir bozucu olabiliyor..anneliğini sorgulamaya başlıyorsun..ve bizimki çoğu zamanı balkonda geçirirdi ama yinede tüy uçuşuyo..az bile olsa..burası site vekomşulara söyledik..korunaklı...

Canım mavi dediği sanırım fısfıslı olan ondan alıcan bonya için yazıyor bende kullanıyorum çok pratik ve miss gibi yapıyor ama benimki beyaz mutfaktada sarısı var..

Canım mavi dediği sanırım fısfıslı olan ondan alıcan bonya için yazıyor bende kullanıyorum çok pratik ve miss gibi yapıyor ama benimki beyaz mutfaktada sarısı var..
hevuk canım beni ağlatıcaksın ya bebiş resmi koymuşsun:5:
canım rabbim sanada sağlıkla hayırla nasib etsin inşallah...

kızlar aklıma floke geldi yine:2:
acaba biri ile atışmış ve onlık kızgınlıkla üyeliğini iptal ettirmiş olabilirmi....
ben 2009 ortalarıydı sanırım kk ye üye olmuştum..
sonra çok saçmabir tartışma yüzüznde ilk üyeliğimi iptal ettirmiştim..insan o an çok kızabilir yor önemsiz bir ş:44:y bile olsa..

kızlar aklıma floke geldi yine:2:
acaba biri ile atışmış ve onlık kızgınlıkla üyeliğini iptal ettirmiş olabilirmi....
ben 2009 ortalarıydı sanırım kk ye üye olmuştum..
sonra çok saçmabir tartışma yüzüznde ilk üyeliğimi iptal ettirmiştim..insan o an çok kızabilir yor önemsiz bir ş:44:y bile olsa..

Zannetmiyorum canım tartıştıgında kaçmaz bence Flocke
Bana kalırsa çocugu okula başladı engel olmak için kendine iptal ettirmiştir zaman
geçirmemk için
Çok zor dönemlerden birisi okula ilk başladıgı dönem ççocukların..

Back
X