Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm canım naber uyumadınmı sen daha. Kelebegimde yok kaç gündür merak ettim onuslm hevukcannn![]()
hevuk haklısın belkide bilmiyorum..keşke açıklama yapıp öyle gitseydi..:44:
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
![]()
Kızlar bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var
Yarın tüp bebek tedavisi için bir dr görüşmeye gidicez ve muhtemelen başlıycaz bir aksilik çıkmazsa tabi..
Korktugum başka birşey var birde inşallah düşündüğüm şey değildir olmasın Allahım..
Kızlar bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var
Yarın tüp bebek tedavisi için bir dr görüşmeye gidicez ve muhtemelen başlıycaz bir aksilik çıkmazsa tabi..
Korktugum başka birşey var birde inşallah düşündüğüm şey değildir olmasın Allahım..
İnş herşey yolunda gider hevukcum herşey gönlünce olsun RABBİM bebek isteyen tüm arkadaslarımıza saglıcakla kucaklarına almayı nasip eylesin inşallah.
slm kızlar canım inş. bi aksilik çıkmaz da merak ettim korktuğun diğer şey nedir
hevukcum az önce gördüm yazdığını Allah inşallah sana bir bebiş verir...Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım![]()
Slm Hoşgeldin canım
Rahimağzı kanseri olmak kanamam var bitmeyen menepozda olabilir araştırdım
Annemde genç yaşta rahimini aldırmıştı yarın gittiğimde yaptırıcam 1 ay evvel gittim aslında ama tahlil filan yapılmadı kist yarada toktu olmadığına göre bu kanamalar neyin nesi aklıma kötü şeyler geliyor![]()
Slm Çağla'cım hoşgeldin![]()
Amin inşallah canım 2. denemem olucak biraz korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan
Bu sefer inşallah herşey çok güzel olur..
hb canım anladığım kadarıyla bebek için tedavi görüyorsun rahim ağzı kanseri ve menepoz çok ciddi konular allah korusun bu tür bir rahatsızlığın olsa mutlaka daha önceki kontrollerinde çıkardı birden bire olacak şeyler değil sen kalbini ferah tut eğer daha önce hormon ilaçları kullandıysan bundan kaynaklı olabilir
H.b cnm. Kendine moral vermelisin hiç korkma herşey bu sefer yolunda gidicek de . Herşey de vardır bi hayır. çok güzel haberler alıcaz senden.
Ay inşallah canım ya ağzın bal yesin![]()
Benim çocukken çok sevdiğim bir arkadaşım vardı adı Çağlaydı senide sevdimm...![]()
Canım nisanda bir kez denedim ama hiçbir tahlil yapılmadı doplere girdim
Smir testi ise 2 sene evvel yaptırdım tekarar yaptırıcam bu tür rahatsızlıklar genetik olabiliyo ANNEM 40 YAŞINDA ALDIRDI DAHA ÖNCE ÇIKMIŞTI HASTALIĞI
Menepozda tüp bebekte yanlızca 1 yumurtam oluştu ondan aklıma geldi biraz araştırınca böyle kötü düşüncelere kapıldım.AslındA hiç öyle değilim ama 1 haftadır değişik bir rüyada görüyorum paronoyak oldum galiba![]()
hevuk pozitif düşünce pozitif sonuçlar yaratır diyorlar ya canım olumlu düşünmeye çalış kızkardeşim aynı nedenden gitti yara varmış sanırım tedavi sürecinde..
senin için dua ettim..
hayırlı haberlerini alırız inşallah gönlünü ferah tut...