Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızzzzz benim adım gözde ama :1: :1: bende seni sevdim cnm gececi kuşlarız biz seninle :62: :62: nolceeek halimiz:9:

Diyorum ya canım bir sen birde ben oluyoruz gece sabaha kadar konaklıyoruz
İnşallah sonumuz iyyii olur ama erken yaşlancaz sanırım :1: cilt kendini yenileyemiyo uyumadığımız için

anlıyorum seni ama yumurta rezervi biterse menepoza girersin ve hormon tahlilleri yapılırken fsh hormonuna da bakılıyor bu hormon da yumurta rezervi hakkında bilgi veriyor eğer erken menepoz riski olsaydı dr.lar mutlaka tedbir alılar ve sana da bilgi verirlerdi

Canım fsh hormonlarımada 2 yıl evvel bakıldı normaldi
ama 2 senedir çok sıkıntıya soktum kendimi tüp bebekte yaptılar sanırım ama hastane vermedi sonucu yada yapmadılar
Başka dr çok şaşırdı mükkemmel yumurtaların varken birden bire nasıl düşer diye şimdi bütün tahliller yeniden yapılıcak bakalım neler çıkıcak
Daha önce yaptırdığım tüp merkezi hiç ilgili değildi bakıp postalıyorlardı açıklama yapmak yok neden diye sordum 1 yumurta cvp yoktu hala bilmiyorum..

Diyorum ya canım bir sen birde ben oluyoruz gece sabaha kadar konaklıyoruz
İnşallah sonumuz iyyii olur ama erken yaşlancaz sanırım :1: cilt kendini yenileyemiyo uyumadığımız için

amannnnn biz de sabah uyuyoruz :1: :1: nişanlım geldikten sonra belki az daha erken uyurum :18:

bende cildim yaşlanıyomu diyordum ondanmış demek:27:

Canım fsh hormonlarımada 2 yıl evvel bakıldı normaldi
ama 2 senedir çok sıkıntıya soktum kendimi tüp bebekte yaptılar sanırım ama hastane vermedi sonucu yada yapmadılar
Başka dr çok şaşırdı mükkemmel yumurtaların varken birden bire nasıl düşer diye şimdi bütün tahliller yeniden yapılıcak bakalım neler çıkıcak
Daha önce yaptırdığım tüp merkezi hiç ilgili değildi bakıp postalıyorlardı açıklama yapmak yok neden diye sordum 1 yumurta cvp yoktu hala bilmiyorum..

ilginç gerçekten tüp bebekte yumurta sayısı çok önemli ve çok fazla hormon iğneleri kullanılıyor sana nasıl bir tedavi uyguladılar hangi iğneleri kullandın canım

amannnnn biz de sabah uyuyoruz :1: :1: nişanlım geldikten sonra belki az daha erken uyurum :18:

İnşallah ama zor bünyen alıştı artık
Bende öyleydim 6 senedir belkide daha fazladır gece uyanığım ah şu aşk meşk işleri yokmu
Uykumuda çaldı :9:
3 gün uyumadığımı bilirim düzene girsin diye sesimde kalın zaten sakin konuşuyorum bildiğin ayyaş gibi oluyorum veeerrrrrssssssssseeeeeenne şunu diye :60:
Yinede banamısın demedi gündüz uyudum
Şimdi ilaç aldım uyku için ama içemiyorum zaten bünyem zayıf herşey var onuda içersem bişey olur diye korkuyorum
yarın dr zorlu bir gün bekliyor ben gidiyorum :9:

ilginç gerçekten tüp bebekte yumurta sayısı çok önemli ve çok fazla hormon iğneleri kullanılıyor sana nasıl bir tedavi uyguladılar hangi iğneleri kullandın canım

Puregon ve lucrin uzun protokol d.kontrol hapıyla başladım ama kısa dürdü 13 gün d.knrol hapı kullandım regli olmadan lucrine başlandı 10 mm sanırım sonra 5 sonrada 225 sanırım puregon kısa dürdü onla alakalıdır belki çünki klomenle 7 yumurtam oluşmuştu bu arada tüplerim tıkalı..
Sende biliyorsun sendemi denedin vanım tüp bebk?

İnşallah ama zor bünyen alıştı artık
Bende öyleydim 6 senedir belkide daha fazladır gece uyanığım ah şu aşk meşk işleri yokmu
Uykumuda çaldı :9:
3 gün uyumadığımı bilirim düzene girsin diye sesimde kalın zaten sakin konuşuyorum bildiğin ayyaş gibi oluyorum veeerrrrrssssssssseeeeeenne şunu diye :60:
Yinede banamısın demedi gündüz uyudum
Şimdi ilaç aldım uyku için ama içemiyorum zaten bünyem zayıf herşey var onuda içersem bişey olur diye korkuyorum
yarın dr zorlu bir gün bekliyor ben gidiyorum :9:

Aman içme cnm. Ya işin kötüsü ben uykum geldiğinde bıle uyuyamıyorum gece :1: 2 saat uyuyorum kalkıyorum. Çok alıştım nişanlım askere gıtmeden öncede gec yatardım ama bu kadar değil. Görevde mesela şuan askerim :72::72: bi çok şey etken anlıycan cnm. Artık geldiğinde bu kadar geç uyumamaya gayret göstercem.sen de kendine dikkat et içme boşver bünyene zarar falan vermesin

Çağla nişanlın nezamn geliyor kısmetse? kısa dönemmi? nirde asker?
İnşallah hayırlısıyla gelir evlendiririz seni artık senin bebişi severiz benim yolum uzun..

Aman içme cnm. Ya işin kötüsü ben uykum geldiğinde bıle uyuyamıyorum gece :1: 2 saat uyuyorum kalkıyorum. Çok alıştım nişanlım askere gıtmeden öncede gec yatardım ama bu kadar değil. Görevde mesela şuan askerim :72::72: bi çok şey etken anlıycan cnm. Artık geldiğinde bu kadar geç uyumamaya gayret göstercem.sen de kendine dikkat et içme boşver bünyene zarar falan vermesin

Saat 10 ila 3 arasında uyumak gerekliymiş ozamn vücut yenileniyormuş
İnşallah nişanlın gelince girer benim uykum geliyo yataga giriyorum yokk uyuyamıyorum kocişe sarıyom bu sefer oda kovalıyo :9:
Şimdi yanımda gribim koltukta uyuyo sen gelmezsen yataga gitmem dedi kaldı koltukta.. Önceden çekiştirip götürüyodu baktı olmuyo gerçekten uyuyamıyorum bıraktı..

Çağla nişanlın nezamn geliyor kısmetse? kısa dönemmi? nirde asker?
İnşallah hayırlısıyla gelir evlendiririz seni artık senin bebişi severiz benim yolum uzun..

73 gün sonra ALLAHIN izniyle kavuşuyoruz cnm . Uzun dönem yaptı malesef. Bitliste. Gelecek yaz düğün. İkimizede nur topağı gb bi bebiş nasip eylesin RABBİM tüm isteyenlere tabi. Hiç uzun deme bi bakmışssın hamişsin.ayyyyyyyyyyyy yerim :52::52:inşallah o haberleri de alıcaz.

Gelsene sohbete neden uçup gidiyorsun ürküttükmü seni kuşcagızım..

ay yok kuzum ürkmedim:1:ne bilem damdan düşer gibi girdim topiğe de yerimi yadırgadım heralde:1:ahh ahh o uyku sorunu bende de var valla her gün bizimkilerle papaz oluyoruz:1: ama yok ben gecelerin kadını(haziranda inş.:1:) hayatımı,düzenimi seiyorum valla:1:

73 gün sonra ALLAHIN izniyle kavuşuyoruz cnm . Uzun dönem yaptı malesef. Bitliste. Gelecek yaz düğün. İkimizede nur topağı gb bi bebiş nasip eylesin RABBİM tüm isteyenlere tabi. Hiç uzun deme bi bakmışssın hamişsin.ayyyyyyyyyyyy yerim :52::52:inşallah o haberleri de alıcaz.

Ay canım Rabbim bir ömür mutlu etsin sizleri yuvanızda küçük minik ayaklı canavarlarla şenlendirsin.Aminnnn
İnşallah bu sefer Rabbim nasip eder okadar mutlu olucagızki evimizin neşesi yok hiç arkadaşlarımın bebişleri geldimi öyle şenleniyoki yaşanmışlıklar oluyo heryerde onlar gidince dagınıklıklarını toplarken üzülüyorum..

Back
X