Ölümüne Geyik Topiği :-))

canlar ben yatsam iyi olcak ziraa sigaram bitti krizim yakındır:1:benim paket bitmiş babamdan otlana otlana günahkar oldum :1: hepinize iyi geceler tatlı rüyalar :71::71: yarın görüşmek üzereeee... bu arada hevukcum her şey çok güzel olacak inş bu sefer olacak canım dualarım seninlee..çağlam sen de askerinin görürsün inş rüyanda:71:atractivee sana da vişne suyunla mutluluklar diliyorum afiyet olsun canım:1:

canlar ben yatsam iyi olcak ziraa sigaram bitti krizim yakındır:1:benim paket bitmiş babamdan otlana otlana günahkar oldum :1: hepinize iyi geceler tatlı rüyalar :71::71: yarın görüşmek üzereeee... bu arada hevukcum her şey çok güzel olacak inş bu sefer olacak canım dualarım seninlee..çağlam sen de askerinin görürsün inş rüyanda:71:atractivee sana da vişne suyunla mutluluklar diliyorum afiyet olsun canım:1:

amin cnm inş görürüm :1: :1: sigaraya hayır :20: görşmek üzre :70:

Canım şu nişanlılık evresi çok güzel ya evlilikte güzel ama nişanlı olmak bambaşka bana göre
Eşim iyidir sağolsun ama hayat koşuşturması okadar çabuk geçtiki zaman hiç birşey yaşayamadan 3 yıl geçmiş
İşyeri açtı falan filan hep bir sıkıntı
Her evlilikte aynı değildir ben çok romantik insanlar biliyorum hatta karıları yeter artık diyolar..

Ne güzel ama kendi işinide bulmuş. Bi bebişde oldumu tamamdır:1:

anamm çaya bayılırım vallaaa ben i çay koyam gelem ari hep beraber içerik ,sana da bi vişne suyu kapar gelirim atractive:1: hevukcum valla düşünmesi bile güzel,hadi tam odun olaydı hiç düşünmeyeydi.. sen de az değilmişssin valla hee ne ağlatıyon yazık bee:1: ama kıymete de biner böle dimi:1:

Çymı yapcan ay nasıl canım çekti bende yapim bari sallamam da yok
Düşünmese daha iyi canım ya çok sinir oluyorum
Gün içinde en az 10 kez arar işyerinde benim sevdiğim yemek varsa yemiyormuş ben yemiyorum diye arkadaşı söyledi
Kapıyı açmadım birkez yani bakkala gitmiştim eve gelip beni zili çalmış kapı açılmayınca arkadaşlarımı aramış hepsini toplamış bide çilingir çagırmış
Bana bişey oldu sanmış bi geldim merdivende oturmuş ağlıyo arkadaşımda yanında oda ağlamaklı :60: Çok düşkün aslında ama yapmıyo öyle şeyler birkez hediye aldı okadar iğrençtiki aldıgı şeyler giyemedim oda darıldı sanırım daha yappmıyo bişey..

Ne güzel ama kendi işinide bulmuş. Bi bebişde oldumu tamamdır:1:

Yok gı iflasın eşiğindeyiz :60: bu sas bizde varken
Adliye açılcak diye ıssız bi yerde restourant açtık
Ama hala açılmadı bilirsiniz anadolu yakası dünyanın en büyük adliyesi avrupa yakasındaki çokktan faliyete geçti
Çok borcu varr o başka biyerde çalışıyo kardeşi duruyo dükkanda ama bizim eşim civil bebek magazasında müdür

Ben gül hastasıyım ya inş evlenince de almaya devam eder benim aşkit :1: :1: yoksa gülleri ben alırım midesine bi güzel hazmetdiririm hee:60::60:

Alt katta filan olsan getirirdim kız ne kötüü
Hadi iyii geceler Allah!a emanet ol canım öpüyorum :89:

Ben gül hastasıyım ya inş evlenince de almaya devam eder benim aşkit :1: :1: yoksa gülleri ben alırım midesine bi güzel hazmetdiririm hee:60::60:

Aaa bak eşim çok alır çiçek bana sürekli alır hakkını yemiyim bi ara kendimi inek gibi hissettim adımdada gül oldugu için gül alır çogunlukla..

Yok gı iflasın eşiğindeyiz :60: bu sas bizde varken
Adliye açılcak diye ıssız bi yerde restourant açtık
Ama hala açılmadı bilirsiniz anadolu yakası dünyanın en büyük adliyesi avrupa yakasındaki çokktan faliyete geçti
Çok borcu varr o başka biyerde çalışıyo kardeşi duruyo dükkanda ama bizim eşim civil bebek magazasında müdür

Aaa bak eşim çok alır çiçek bana sürekli alır hakkını yemiyim bi ara kendimi inek gibi hissettim adımdada gül oldugu için gül alır çogunlukla..

Olsun cnm işiniz rast gitsin inşallah bi bakmışın köşeyi dönüyonnnnnnnnnnn :52::52:
oooooooooo bak güllerde alıyormuş kocişin süper valla. Ya şimdi benim nişanlım evlendiğimiz gece evimize ilk girdimizde odaları falan güle boğmassa katliyam çıkar inş düşünür hevukum:9::9: keşke bunları okuyo olsaymış:9::9:

Olsun cnm işiniz rast gitsin inşallah bi bakmışın köşeyi dönüyonnnnnnnnnnn :52::52:
oooooooooo bak güllerde alıyormuş kocişin süper valla. Ya şimdi benim nişanlım evlendiğimiz gece evimize ilk girdimizde odaları falan güle boğmassa katliyam çıkar inş düşünür hevukum:9::9: keşke bunları okuyo olsaymış:9::9:

Adresi ver askerdekii yazıyım bunnarı bunnarı yap eşin mutlu olsun
Düğünün ilk günü odayı güllere boğğ kahvaltıyı hazırla sabah yine gül olsun masada :9:
Altınada bir dost diye imzamı atıyım..

İnşallah ilk açarken bir sürü hayaller kurduk resimle dükkanın şeklini anlatıyordu bende yanına zamanla gelicegimiz yerlerin resmini yaptım
Ama hala yerimizde sayıyoz hatta geri gidiyoruz..
İnşallah su akar yolunu bulur güzel olur herşey...

Adresi ver askerdekii yazıyım bunnarı bunnarı yap eşin mutlu olsun
Düğünün ilk günü odayı güllere boğğ kahvaltıyı hazırla sabah yine gül olsun masada :9:
Altınada bir dost diye imzamı atıyım..

hay düşünceni seviyim seninnnnn:1::1::1: Kız belki ablam söyler gizliden yok ya söylemeyin nişanlım akıl etmeli:1::1:
geldimi uykun cnm of ben de hağla tık yok

hay düşünceni seviyim seninnnnn:1::1::1: Kız belki ablam söyler gizliden yok ya söylemeyin nişanlım akıl etmeli:1::1:
geldimi uykun cnm of ben de hağla tık yok

Gelmedi malesef mevye yiyorum üzüm mutluluk hormonu salgılatıyormuş biraz mutlu olim..
Eşimi kaldırıcam birazdan o gidince belki yatarım biraz 8 9 gibi gelir çıkarız yürüyek gidelim dedi Taksimdeymiş erken çıkcaz uymasam daha ii daha sersem oluyorum uyuyunca..
Ablan söylesin telaşeden unutur belki yazık çok telaşlı oluyor o gün valla herkez biyerden çekiştiriyo ama unutmaz bence çünki araba süsletirilirken zaten çiçekçide oluyo alsa ozamn eve koysa tamam..

İnşallah ilk açarken bir sürü hayaller kurduk resimle dükkanın şeklini anlatıyordu bende yanına zamanla gelicegimiz yerlerin resmini yaptım
Ama hala yerimizde sayıyoz hatta geri gidiyoruz..
İnşallah su akar yolunu bulur güzel olur herşey...

İnş cnm inş. Herşey en kısa zamanda yoluna gırıcektır.

Gelmedi malesef mevye yiyorum üzüm mutluluk hormonu salgılatıyormuş biraz mutlu olim..
Eşimi kaldırıcam birazdan o gidince belki yatarım biraz 8 9 gibi gelir çıkarız yürüyek gidelim dedi Taksimdeymiş erken çıkcaz uymasam daha ii daha sersem oluyorum uyuyunca..
Ablan söylesin telaşeden unutur belki yazık çok telaşlı oluyor o gün valla herkez biyerden çekiştiriyo ama unutmaz bence çünki araba süsletirilirken zaten çiçekçide oluyo alsa ozamn eve koysa tamam..

evet kesin uyu sen az da olsa. Bugün sabah nişanlım arıyamıycak nasıl uyucam bilmiyorum cnm valla görevi uzadı:18:
Telaşeden unutabılır gb bakalım görücez artık.:34:

evet kesin uyu sen az da olsa. Bugün sabah nişanlım arıyamıycak nasıl uyucam bilmiyorum cnm valla görevi uzadı:18:
Telaşeden unutabılır gb bakalım görücez artık.:34:

Çok korkuyorsun dimi doguda birde Rabbim sağsalım kavuştursun sizi zaman kötü malesef.
Bütün askerleri analarına eşlerine ailesine kavuşmayı nasip etsin taradan...
operasyona filan çıkıyorlarmı komandomu?

Çok korkuyorsun dimi doguda birde Rabbim sağsalım kavuştursun sizi zaman kötü malesef.
Bütün askerleri analarına eşlerine ailesine kavuşmayı nasip etsin taradan...
operasyona filan çıkıyorlarmı komandomu?

AMİN cnm dua etmekten başka çağremiz yok komando. çıkıyor hem de sürekli RABBİM korusun.

Back
X