• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

ben boneden başka bişey takmıyorum valla ..hen öyle kafamda havluyla falan dolaşamam ..benim kafa istesem de öyle tpuz olmuyor zaten :)) y amuk mu ne :))
benimki de üstü böyle ama altını sağdan soldan tutup arkadan birleştirip boğazlı badimin içine sokarım genelde

Eki Görüntüle 297143

slm hg

h.b canımm:54::54::54:

ben boneden başka bişey takmıyorum valla ..hen öyle kafamda havluyla falan dolaşamam ..benim kafa istesem de öyle tpuz olmuyor zaten :)) y amuk mu ne :))
benimki de üstü böyle ama altını sağdan soldan tutup arkadan birleştirip boğazlı badimin içine sokarım genelde

Eki Görüntüle 297143

slm hg

anacım kafada havlu ne demek ben bir boneyi takerken ağırlık yapıyor havlu vatka bilmem ne anam takana helal olsun

çalışıyoruz ne olsun ..bu arada mandiş sen çalışıyormusun ? neciisin ula :))

allah çalışan herkese kolaylıklar versinn inş...

ben iyiyim sen nasılsın perimeri
nerelere gittin neler yaptın tatilde hakketten baya oldu sanırım şimdi düşününce ne zamandır yazmıyordun

valla bende iyiyim tatil yorgunluğu var üzerimde memlekete gittik tubasultanın yanınaa :D ablacığımla anneciğimle özlem giderdik 2 tane düğün bide bayram eş dost ziyareti derken yorgun dönüyorum evimee

allah çalışan herkese kolaylıklar versinn inş...

valla bende iyiyim tatil yorgunluğu var üzerimde memlekete gittik tubasultanın yanınaa :D ablacığımla anneciğimle özlem giderdik 2 tane düğün bide bayram eş dost ziyareti derken yorgun dönüyorum evimee

tuba senin ablanmı yanlış mı anladım

bol bol özlem gidermişsin yoğrgunluğu olurmu onun canım
inşallah yakın zamanda tekrar gidersin

tuba senin ablanmı yanlış mı anladım

bol bol özlem gidermişsin yoğrgunluğu olurmu onun canım
inşallah yakın zamanda tekrar gidersin

aaa sen bilmiyomuydun :17::17:daha öncede dediydimm herhalde unuttun:44::44: valla özlem gideriyomda yaşadığım yerde tempolu bi hayatım olmadığından oraya gidince baya tempolu bi yaşamım oluyooo o yüzden eve gelince dinleniyom valla :1::1::1::1::1:

aaa sen bilmiyomuydun :17::17:daha öncede dediydimm herhalde unuttun:44::44: valla özlem gideriyomda yaşadığım yerde tempolu bi hayatım olmadığından oraya gidince baya tempolu bi yaşamım oluyooo o yüzden eve gelince dinleniyom valla :1::1::1::1::1:

bilmiyordum görmemiişim demekki
tez zamanda kavuşun ozaman :)) tatlı yorulmalar sana :))

Back
X