Ölümüne Geyik Topiği :-))

hey ahali ......

nerdesiniz azıcık topiği hareketlendirelim.... az biraz msj atın bacılar...sonlarda kalmsın topik :52:

hareket olmasa bile hergün yazmaya çalışıyorumki arka sayfalarda kalmasın diye suskuncum ne yapalım yaşatmaya çalışıyoruz

eh be hevuğum forumda peşinde dolanmaktan bitap düştüm yani posta kutun da dolu gel diyemiyorum...

okuduğun her topiği okudum yani beni gör diye...

TuğbamSultanım nasılsın sende bir ışık gördüm sanki evet evet ışık bu :3:

:1::1::1:Canım ya yeni farkettim hakkını helal et.Bu satte buralarda olmuyorsun ya o nedenle pekte bakmıyorum ben bişey okurken çok kaptırıyorum kendimi bide :38:

:1::1::1:Canım ya yeni farkettim hakkını helal et.Bu satte buralarda olmuyorsun ya o nedenle pekte bakmıyorum ben bişey okurken çok kaptırıyorum kendimi bide :38:

yaniii posta kutunu okuyunca bir zahmet boşalt bari oradan yazayım sana ...:126:

kuzucum benim ışık hep yeşilde senin ışığı yakalamak zor
:19:
bakma bu saatte nasıl oldu da burdayım ben de anlamadım...
:52:

Benim ışık hep bu saatlerde yeşil oluyo Tuğbam nasıl özlemişim seni :29:
Seni açık gördüm ya altın bulmuş gibi sevindim
Canım altın kalpli ablam :54:

yaniii posta kutunu okuyunca bir zahmet boşalt bari oradan yazayım sana ...:126:

Tamam boşaltırım canım farketmedim hiç dolu oldugunu.
Nasılsın ?karşılaşamıyoruz artık pek hem bu satte neden uyumadınkii hayırdır işmi yapıyorsun?

Benim ışık hep bu saatlerde yeşil oluyo Tuğbam nasıl özlemişim seni :29:
Seni açık gördüm ya altın bulmuş gibi sevindim
Canım altın kalpli ablam :54:

bende bende :29:
tam çıkıyordum ki dur bakiim bu kız gelmişmi didim iyi ki dimişimmm:38:

Tamam boşaltırım canım farketmedim hiç dolu oldugunu.
Nasılsın ?karşılaşamıyoruz artık pek hem bu satte neden uyumadınkii hayırdır işmi yapıyorsun?

yok iş falan yaptığım yok...
ufaklığın tuvaleti gelmişti ona kalktım sonra nette aklıma birşey takıldı ona bakmaya girdim kk ya uğramadan olmaz tabiii
öyle yani...

yok iş falan yaptığım yok...
ufaklığın tuvaleti gelmişti ona kalktım sonra nette aklıma birşey takıldı ona bakmaya girdim kk ya uğramadan olmaz tabiii
öyle yani...

Hıı anladım canım ben tutmayayım seni ozaman uyu sen
Bende girmeden duramıyorum hergün uğruyorum buraya :1:
O ufaklığı yerim ben çok yakışıklılar maşallah
Allah'ım inşallah onlar gibi yakışıklı bi evlat nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek:

Hıı anladım canım ben tutmayayım seni ozaman uyu sen
Bende girmeden duramıyorum hergün uğruyorum buraya :1:
O ufaklığı yerim ben çok yakışıklılar maşallah
Allah'ım inşallah onlar gibi yakışıklı bi evlat nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek:

aminnnn canım kardeşime sana mandişe isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı imanlı kuzucuklar versin..
tmm canım yatıyorum ben sabah malum erken kalkıyorum öpüyorum seni ...:38:

aminnnn canım kardeşime sana mandişe isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı imanlı kuzucuklar versin..
tmm canım yatıyorum ben sabah malum erken kalkıyorum öpüyorum seni ...:38:

Amin inşallah Rabbim olmayanlara nasip etsin yaşatmasın zorluk.EvET EN ÖNEMLİSİ HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP ETSİN CANIM
Öpüyorum seni Allah'A emanet ol :38: Hayırlı geceler..

Back
X