Benimki bebek alışverişi neredeyse doğacak henüz alışverişe çıkmamıştım hiç bir hazırlık yapmamıştımBenim de alışveriş yapmam lazım da sanırım yarın alışveriş yapacağız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki bebek alışverişi neredeyse doğacak henüz alışverişe çıkmamıştım hiç bir hazırlık yapmamıştımBenim de alışveriş yapmam lazım da sanırım yarın alışveriş yapacağız
Benim hatlar karıştı mı yine sen neredeydinBen Mersin'de değilimo başka biriydi sanırım.
ama muhtemelen çok sıcaktır.
Bence o bilinen bir gerçek zatenBak senin beyinde biliyormuş
![]()
Normalde İstanbuldayim da şu an yazliktayizBenim hatlar karıştı mı yine sen neredeydin
Ozaman bilmiyormuş ayağına yatan has of lular bizi kekliyorBence o bilinen bir gerçek zaten![]()
Sefan olsun bol eğlenceli günlerin tatilin olsunNormalde İstanbuldayim da şu an yazliktayiz
Bak o olabilirOzaman bilmiyormuş ayağına yatan has of lular bizi kekliyor![]()
Teşekkürler. Senin de az kalmış doğumaSefan olsun bol eğlenceli günlerin tatilin olsun![]()
Kız evet az kaldıTeşekkürler. Senin de az kalmış doğumakızın mi olacak oğlun mu?
Evet evliyim. Maşallah sağlıkla kucağına alKız evet az kaldı
Sen evlim isin
Amin inşallah Allah her isteyene nasip etsinEvet evliyim. Maşallah sağlıkla kucağına al![]()
Amin canımAmin inşallah Allah her isteyene nasip etsin![]()
Mersin den ne var yok
Aynen çok sıcakBen Mersin'de değilimo başka biriydi sanırım.
ama muhtemelen çok sıcaktır.
Bugün işlerim vardı onları hallettimBeyin hatlalarım da sorun var kesin
Sen nerelere gittin bulca sabahtan beri yoksun
Bende dışarı çıktım geldim bittim sıcakta maskeyle aman Allahım nasıl bir eziyetti.Bugün işlerim vardı onları hallettimbiraz da yoruldum tabi dinleniyordum.Ara ara bakıyorum buralara
Hiç sorma ben de takıyorum maske ama buranin sıcağında tam bir işkence oluyor.Bende dışarı çıktım geldim bittim sıcakta maskeyle aman Allahım nasıl bir eziyetti.
Bugün mağazada adam telefonla konuşuyor ailece gelmişler reyon arasını tutmuşlar maske filan yok zaten aralarından sıkış tepiş geçtik adam telefonda anlatıyor prc testi olduk ailece daha sonuç çıkmadı diye ben şok adamın saçına yapışıp havada üç tur attığımı hayal ettim bir anHiç sorma ben de takıyorum maske ama buranin sıcağında tam bir işkence oluyor.
Yuh artık madem test yaptırdın git evine ne işin var kalabalık ortamda hadi kendisini düşünmemiş diğer insanların suçu ne .Bugün mağazada adam telefonla konuşuyor ailece gelmişler reyon arasını tutmuşlar maske filan yok zaten aralarından sıkış tepiş geçtik adam telefonda anlatıyor prc testi olduk ailece daha sonuç çıkmadı diye ben şok adamın saçına yapışıp havada üç tur attığımı hayal ettim bir an
Ya sorma birde maskesizYuh artık madem test yaptırdın git evine ne işin var kalabalık ortamda hadi kendisini düşünmemiş diğer insanların suçu ne .
Vakalar tekrar artışta diyorlar.Asi için 4 .doz açılmış 3 tane olmuştum 4.de kararsızım.
3 .asida biraz rahatsızlandım.2.dozda da oldu ama 3.agir geçti 1.5,gün 2 boyunca ateşim 40 dayandı bütün kemiklerim ağrıdı yattım öyle yerimden kalkamadım.Kalp çarpıntısı sıtma bir yandan ateş oldu .