• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olur mu olmaz mı?

demrelimadam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
250
88
13
40
Eşim iş görüşmesine gitti olumlu olumsuz döneceğiz demişler. Olumlu olsa sizce direkt söylerler miydi yoksa gerçekten durum değerlendirmesi yapılıyor mu 10 kişi alınacak aradıkları şartları taşıyor aslında. Görüşmeye dün gitti. Birde olumlu ise kaç gün içinde geri dönüş olur sizce.. Dualarınızı esirgemeyin inş ...

Güncelleme;

Arkadaşlar tanıdık bulup başvurduğu işyerini arattırdık. Alımda alıcaz demişler. Toplu alım olacak sanırım.İlanın süresi mart ortasına kadar çünkü.Almayacak olsalardı eleman bulduk derlerdi dimi? Boşuna umutla beklemiyorumdur umarım

Son düzenleme:
Direk söyleyenide oluyor, durum değerlendirmesi yapıp, daha iyisini arama çabalarından dolayı sonradan olumlu geri dönüşlerde oluyor..
Hakkınızda hayırlısı olsun

basta anlamak zor eger olumluysa zaten gorusmeler bıttıkten sonra donus yaparlar.

Ben çok fazla iş aramadiğim için bilmiyorum. Hatta ilk görüşmesinde geçen aydı o zamana kadar iş bulamazsan alırız şimdi alım yok demişlerdi. Şimdi yine görüşmüşler bilemedim. Şuan alım var ama bakalım

Öyle söylenip de olumlu dönüş yapılan yerler eşinizin baş vurduğu gibi çok kişi istihdam edecek yerler oluyor.
Umarım hayırlısı olur.

olumluysa bikaç gün içinde dönüyorlar. toplu alım yapan yerler ya da küçük işyerleri dışında hemen görüşme esnasında şu gün gel başla diyen yer duymadım.

Öyle söylenip de olumlu dönüş yapılan yerler eşinizin baş vurduğu gibi çok kişi istihdam edecek yerler oluyor.
Umarım hayırlısı olur.

Hani 1 2 kişi alınsa hemen söylerlerdi 10 kişi olacağı için bencede toplu dönüş olur diyorum ama bilemiyorum ki ..

olumluysa bikaç gün içinde dönüyorlar. toplu alım yapan yerler ya da küçük işyerleri dışında hemen görüşme esnasında şu gün gel başla diyen yer duymadım.

100 - 150 kişilik bir fabrika .. bende önümüzdeki hafta haber bekleyip dönüş olmazsa umudu kesicem..

Ikinci gorusme olabilir.
Gorusme icin gun verilen baska kisilerde olabilir onlarlada gorusup oyle karari bildiricekte olabilirler.

Herkesin yapabilecegi isse endusuk maas beklentisi olabi cagricak olabilirler.

Tamam da biz nereden bilelim şimdi yani öyle konular açıyorsunuz ki. Tabii ki hemen gelenleri hadi işe başla demiyorlar. Tüm adayları dinliyorlar değerlendiriyorlar sonra uygun gördüklerimi arayıp çağırıyorlar ne kadar zamanda dönecekleri de belli olmaz.

Back
X