Olur mu sizce?

Belki vardır. Bizimle kafa bulduğunuz için açıyorsunuzdur bu konuları.

Hatta şimdi sevgilinizle uzanıp güle eğlene burayıda okuyorsunuzdur.

Ay gerçekten artık senin kullanıcı adını görünce konuyu otomatik anlıyorum yılmadın mı gerçekten? Hayır biz nerden bilelim sevgilin olur mu? Nasipte ne varsa o onu da bizim bilmeye yetkimiz yok
Ben de bu kullanıcı adı bir yerlerden tanıdık geliyor diyorum

Dürüst olalım, bu işlerde bir gidiş hızı vardır. Boşta kalmayan, kalsa bile kendi arzusuyla kalan insan evlenir ve yakışıklı da bulur.
Ama kronik sevgili bulamamaktan şikayet edenler bulamıyor. Bulsa da ittire kaktıra bir görücü işi fln.
Siz işte bulamayanlardansınız. Nasıl başlarsa öyle gider, çok da umutlu olmayın. Sizin iş zor.

Ya kizlar hep yalniz mi olucam. :/ Sizide rahat birakmam
Valla istediğin kadar aç şekerim. Biz iki geyik yapıp sayfayı kapatıp seni unutuyoruz, vah tüh rainyy de bi sevgili bulamadı diye günlerce kendimizi paralamıyoruz.

Olan sana oluyor. Bırak erkek arkadaşı çevrende arkadaş kalmaz bu gidişle. Sayfanı kapatır çıkarlar hayatından.

Dogru arkadaşlarimla bu konuda konusmuyorum

Allah herkese böyle dert versin ağzından sevgili bulmak dışında tek bir cümle duymadım. Derdin büyük Allah yardımcın olsun bacım. Dualarımızdasın. Dua zinciri oluşturalım sevgili bulman için. Pardon yakışıklı sevgili bulman için.

Iyi olur duanizi eksik etmeyin. baska dertlerimde var aslinda

Herkes sevgili bulup piyasadan çekilse..
Ama piyasa çok kalabalık.

Canim benim, tipine bakana kadar durustmu duzgun mu ruh sagligi yerindemi ona bak , o zaman sende bulursun birini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…