peki böyle devam edemeyeceğini ona söyledinmi sonuçta sende bir insansın buna katlanmak zor. Heleki ilgiye sevgi sözcüklerine şımartılmaya alışmış bir insan için karşındaki sevdiğiinsanın bu denli umursamaz olması insanı en çok yaralayan şeylerden biri.evliliğimin ilk ayları böyleydi benm sıkıntılı zor maddi manevi psikolojik olarakçöküntüde idik sürekli tartışma halindeydik aslında sorun yok gibi görünüyordu ama çoktu aynı şeyleri yaşadım.ben eşime artık dayanamadığım birgün böyle devam edemeyeceğimi istemiyorsa ayrılmamız bu durumda birbirimizi yıpratıp üzmekten başka birşey yapmadığımızı söyledim sevmek bazen yetmiyormuş ozamanlar anlıyor insan ve evet o bir adım attı ve ben ona 10 adım gelerek şkür ki düzelttik evliliğimizi seni bu yaşadıklarından dolayı çok iyi anlıyorum ama fevri olma ikna etmeye çalış zor biliyorum ama düşün sevdiğin adam o senin hayallerinizi beraber kurdunuz bir psikologla önce sen konuş danış fikir al sonra eşini yavaşça ikna et görüyorumki uzun bir zamn olmuş birilerinden yardım almadan yada bunu gerçekten kendi istemeden yapamaz.onu gerçektende hasta gibi kabul et sen elindne geleni sonuna kadar yap ve devam et bütün çıkar yolları denedğin halde tek taraflı bu evlilik yürümeyeceğine göre arkana baktığında keşke biraz daha deneseydim yardım alsak iyi olurmuydu acaba diye kendini suçlamamak için yap bunları eğer olmuyorsada zaten sen istesende olmaz birgün gelir sende istemezsin temennim o ki kurduğunuz hayallerinizdeki evliliğe eski günlerinize geri dönersiniz en kısa zamanda inşallah..
amin canım inşallah... şu yorumunda kendimi gördüm bilmiyorum bi gün bizde düzelir miyiz ama gücüm kalmadı benim.. Aynı şeyi söyledim eşime 3 gün önce bizi anca ölüm ayırır dedi..