olur olmaz kırılırken,mutlumusun AYRILDIK..

o zamanlar her kavgamızda içerdi... veya düğün gibi piknik gibi arkadaşlarıyla olduğu ortamlarda içerdi.. hergün içen alkolik bi insan değil.. ama ne bilim ben istemiyorum içmesini..:25:

Alkolik degil adam sonucta. Keske mudahale etmeseydiniz. Bu durum bence onu bunalima itmis.

Mesele alkol almamak degil, yasak koymaniz.

Esim benim ozel zevklerime mudahale etse sanirim ben de bogulur gibi olur, ister istemez uzaklasirdim.

Alkolik degil adam sonucta. Keske mudahale etmeseydiniz. Bu durum bence onu bunalima itmis.

Mesele alkol almamak degil, yasak koymaniz.

Esim benim ozel zevklerime mudahale etse sanirim ben de bogulur gibi olur, ister istemez uzaklasirdim.
bunun su an farkindayim maalesef ...

Son düzenleme:
kelemelek, yapılması gereken herşeyi yapmışsanız bundan sonrasını zamana bırakmanız gerekiyor.

Altını çizerek söylüyorum kesinlikle bu şikayetinizi uzun bir süre dile getirmeyin.

Çekilip köşenize suspus oturun demiyorum, aksine; neşeli görünün (psikolojik bir durumdur bu, neşeli görünmeye çalışırken birden neşe kaplar kalbi bir süre sonra),
eşinizin maddi manevi ihtiyaçlarını göz ardı etmeyin, ondan ilgi beklediğinizi mümkün olduğunca belli etmeyin.

Kadın erkek farketmez, karşıdaki ilgi istediğini belli ederse her nedense ters tepiyor..
Kişi ne kadar kendiyle ilgilenirse, karşıdakinden bağımsız yaşadığını hissettirirse, bu ilgilenme, iletişim tekrar geri dönüyor.

o zamanlar her kavgamızda içerdi... veya düğün gibi piknik gibi arkadaşlarıyla olduğu ortamlarda içerdi.. hergün içen alkolik bi insan değil.. ama ne bilim ben istemiyorum içmesini..:25:

Alkol almamasını istemeniz en doğal hakkınız..Bir hayat paylaşıyorsunuz ve bu hayat içerisinde belli düzenler, kurallar olmak zorunda.

Bu durumu nasıl istemediğiniz önemli..Bağırıp çağırarak, yasak koyarak mı bunu dile getiriyorsunuz, yoksa başka yollarda denediniz mi ?

Alkolik ya da değil, eşlerden biri bunu istemiyorsa karşı taraf bunun için gayret etmeli tabi ki evlenmeden alkol aldığını biliyorsanız buna hüküm koymak daha zordur.

Alkol başlı başına bir sebep değil bence ama o da bir etken.

Sen şimdi alkol konusunda onu yeniden özgür bıraksan bu ruh haliyle kendini cok fazla kaptırabilir. Çok riskli.

Katılıyorum.. Üstelik eşiniz bahane arıyor.

Sosyal olmak demek alkol almak mı ? Arkadaşlarıyla aynı ortama gidip alkol almayan onlarca kişi tanıyorum.

Arkadaşlarında kendini niye soyutluyor ?

Dediğim gibi eşiniz bahane arıyor..Bu duruma kılıf uydurmaya çalışırken suçu size atmaya çalışıyor.

Şimdi siz, melankoliye bağlamış, ilgiye muhtaç, bu asosyal durumundan üzülen ve kendini suçlayan biri olarak görünüyorsunuz onun gözünde.

Bu da onun daha fazla bu olayı uzatmasına neden oluyor.

Bırakın uyumak istiyorsa uyusun, asosyallik alkol almamaksa öyle kalsın.

Çok kurcalamayın bence.Dediğim gibi siz neşenizi eksik etmeyin gerisini ona bırakın.

Güçlü görünmek zorundasınız eşinize karşı.

Kriz çözücü erkektir bana göre ama bu durumda bu krizi sizin çözmeniz gerekiyor; ağlamak, üzülmek ve sitem etmek olmasın içinde.

Son düzenleme:
Katılıyorum.. Üstelik eşiniz bahane arıyor.

Sosyal olmak demek alkol almak mı ? Arkadaşlarıyla aynı ortama gidip alkol almayan onlarca kişi tanıyorum.

Arkadaşlarında kendini niye soyutluyor ?

Dediğim gibi eşiniz bahane arıyor..Bu duruma kılıf uydurmaya çalışırken suçu size atmaya çalışıyor.

Şimdi siz, melankoliye bağlamış, ilgiye muhtaç, bu asosyal durumundan üzülen ve kendini suçlayan biri olarak görünüyorsunuz onun gözünde.

Bu da onun daha fazla bu olayı uzatmasına neden oluyor.

Bırakın uyumak istiyorsa uyusun, asosyallik alkol almamaksa öyle kalsın.

Çok kurcalamayın bence.Dediğim gibi siz neşenizi eksik etmeyin gerisini ona bırakın.

Güçlü görünmek zorundasınız eşinize karşı.

Kriz çözücü erkektir bana göre ama bu durumda bu krizi sizin çözmeniz gerekiyor; ağlamak, üzülmek ve sitem etmek olmasın içinde.

haklısınız... eşimin bahane aradığını bende biliyorum.. o sadece kendi yanlışlarını bana yükleyerek rahatlamak istiyor.. onu8n böyle olmasına sebeb beni gösteriyor.. herşeyin farkındayım.. ama elimden bişey gelmiyor. onun böyle olmasına tahammül edemiyorum.. belki konuşsak anlaşsak ne bilim bugüne kadar ben istemedim diye içmemiş insan bundan sonra da belli bi sınırda içebilir belki ama önce benim kendi içimde bunu kabullenmem lazım.. bi diyorum bunca zaman uzak durmuş bu meretten bundan sonra da içmesin varsın asosyal olsun, ilgisiz olsun... ama bi tarafımda acı çekiyor.. biz böyle mi olacaktık diye.. sorun alkol değil evet.. ama bu bizim bu aşkta en büyük imtihanımız belkide... :14:
şu an biraz daha pozitif bakıyorum. dünkü gibi deyilim çok şükür.. sağolun gerçekten rahatlattınız beni.. inşallah hakkımızda en doğru kararı veririm..şu an hala karışığım.. köşeme çekilip susmak hayatıma kaldığım yerden devam etmek elimde değil ne yazıkki.. :50:

eşini çok umursama evde daha çok kendinle ilgilen sürekli ondan ilgi beklediğini belli etme daha pozitif ve neşeli ol kısacası sen biraz kaç bırak eşin seni kovalasın mutlaka faydası olacaktır canım eğer eşini ikna edebilirsen psikiyatra da gidebilirsiniz:31:

Her yıl milyonlarca çift, hayatlarının geri kalanını beraber geçirmek ve ömür boyu başka kimseyle sevişmemek üzere yasal ve manevi bir karar veriyor.

Erkek yüzük, kadın elbise alıyor; alışverişe çıkıp bir sürü masraf yapıyorlar.

Büyük gün geldiğinde ailelerinin ve gelinin babasının eski iş ortağı gibi ilgili ilgisiz insanların huzurunda fakirliğin, öldürücü bir hastalığın veya sefil bir hayatın birbirlerine olan adanmışlıklarına ve sonsuz aşklarına ket vuramayacağına dair söz veriyorlar.

Bu iyimser gençler menopozda, andropozda ve 20’şer kilo almış halleriyle, ikisinden birinin bu dünyadan göçüp gideceği o uzak güne kadar birbirlerine değer vereceklerini garanti ediyorlar.

Ancak istatistiklerden biliyoruz ki bunların yarısı 10 yıl içinde boşanıyor.

Yarısı da boşanmıyor. Onlar evlilik yıldönümlerini unutmaya, tatile nereye gidecekleri veya tuvalet kağıdının yönü konusunda tartışmaya devam ediyorlar.

Bazıları da var ki... Katı gıdaları çiğneyemez hale geldiklerinde bile birbirlerinden hâlâ keyif almayı beceriyor.

Evliliğin neden yürümediğini anlamak için iki kontrol gruplu bir araştırmaya gerek yok: Saygısızlık, sıkılganlık, Facebook’ta çok fazla vakit geçirmek, başkalarıyla sevişmek...

Tüm bunların tam tersine de sahip olunabilir tabii: Saygı, heyecan, kopuk bir internet bağlantısı, çok çok sıkıcı tekeşlilik.

Ne var ki evlilik yine de berbat gidebilir.

Peki... Evliliğini yürütebilen, yan yana mezarlarda yatmayı başaran çiftler bunu neye borçlu?

Ortak yanları ne? Neyi doğru yapıyorlar? Onlardan ne öğrenebiliriz? Ve... Hâlâ tek başınıza mutlu bir şekilde uyuyorsanız, neden bundan vazgeçip hayatınızın geri kalanında sinirini bozabileceğiniz o özel insanı aramalısınız?

Araştırmacılar mutlu çiftleri izlediler ve her hareketlerini analiz ettiler, sefilleri oynayan arkadaşlarından onları ayıranın ne olduğunu anlamaya çalıştılar.

Ortaya çıktı ki başarı hikayelerinin, başka insanlarla sevişmemenin ötesinde ortak noktaları var.

Örneğin, en mutlu evliliklerde kadın kocasından daha zayıf ve iyi görünümlü.

Bunun evlilikte saadete varacağı ortada. Çünkü kadınlar zayıf olmayı ve iyi görünmeyi umursar; erkekler ise genelde kendilerinden daha zayıf ve daha iyi görünen kadınlarla seksi...

Araştırma, kadınların mutlu olmak için zayıf olması gerektiğini önermiyor, sadece kocalarından daha zayıf olmaları gerekiyor. Yani, bütün o diyet ve egzersiz çabaları yerine, kadınlar sadece kocalarının şişmanlamasını bekleyebilir. Evde biraz kek yapmaya bakar.

Araştırmalar, en mutlu çiftlerin işlere olumlu yönden bakanlar olduğunu da ortaya koyuyor.

Sürekli kocasının gıdısına laf eden, spor yapmasını öneren kadın bunun yerine kocasına “Tatlım, benim daha zayıf görünmem için çaba sarf ettiğin için teşekkür ederim” diyebilir mesela.

Bunlar, her şerdeki hayırı ortaya çıkarabilen çiftler.

“Yangında her şeyi kaybetmemiz çok kötü oldu. Ama böyle açık havada, yıldızların altında uyumak da güzel.

Ve iyi ki bizi sıcak tutacak vücut yağların var.”

Başka bir araştırmaya göre, ev işlerine yardım eden erkekleri kadınlar daha çekici buluyor.

Kadın kocasını daha çekici bulduğu için daha sık sevişiyorlar. Daha sık seviştikleri için, erkek karısına daha iyi davranıyor. Ona daha iyi davrandıkça, ıslak havluları yatağın üzerine atan kocasına kadın daha az söyleniyor. Ve sonsuza dek mutlu yaşıyorlar.

Kelemelek,

Hayat düz bir yol değil. Evlilik sabır gerektiriyor, hiçbir evlilik mükemmel değil. Eğer hatalı birşey söylersem affet beni lütfen ama hastalıkta, sağlıkta diye evlendik. Şimdi eşin rahatsız aslında. Fakat sen onu rahatsız olarak kabul etmeyip davranışlarını kişiselleştirip kendini de depresyona sokuyorsun. Kendine acı çektiriyorsun.

Ben ağlıyorum o neden önemsemiyor diyorsun, gerçekten seni önemsemediğini mi düşünüyorsun ??? Bunu kendine sor, büyütüyor olabilir misin ?

İlgisizlik bir sorun evet . Ama senin asıl sorunun onun sana ilgi göstermemesi değil, senin onun ilgisine kendini aşırı muhtaç hissetmen olabilir mi? Onun aşkı olmadığı zaman sen değersiz mi olmuş olacaksın yani ? Şu anda değer siz misin ? Hayır aksine eşin içinde insan olarakta çok değerlisin bence. Kendini bu düşüncelerle zehirleme... Sen bu evlilikte neredesin ??? Eşinin yerine koy kendini. Olumsuz aşırı abartılı düşüncelerinin yerine olumlu düşün.

İkinizde ayrı ayrı depresif davrandıkça daha kötü oluyorsunuz. Tavsiyem önce kendini bu durumdan çıkar. Sen daha sağlıklı düşündükçe eşine yardım etmen kolaylaşacak. Fakat şu anda sadece onu bunaltan, ısrarcı ve istediğini alamadığı için dahada kırılgan olan biri gibisin... Eşin gitmiyorsa önce sen git psikolaga.

Sevginize o kadar inanıyorsun ki evliliğinizin düzelmemesi için bir neden olmadığını düşünüyorum , İnşallah ikiniz içinde çok güzel olur herşey... :nazar:

Son düzenleme:
Kelemelek,

Hayat düz bir yol değil. Evlilik sabır gerektiriyor, hiçbir evlilik mükemmel değil. Eğer hatalı birşey söylersem affet beni lütfen ama hastalıkta, sağlıkta diye evlendik. Şimdi eşin rahatsız aslında. Fakat sen onu rahatsız olarak kabul etmeyip davranışlarını kişiselleştirip kendini de depresyona sokuyorsun. Kendine acı çektiriyorsun.

Ben ağlıyorum o neden önemsemiyor diyorsun, gerçekten seni önemsemediğini mi düşünüyorsun ??? Bunu kendine sor, büyütüyor olabilir misin ?

İlgisizlik bir sorun evet . Ama senin asıl sorunun onun sana ilgi göstermemesi değil, senin onun ilgisine kendini aşırı muhtaç hissetmen olabilir mi? Onun aşkı olmadığı zaman sen değersiz mi olmuş olacaksın yani ? Şu anda değer siz misin ? Hayır aksine eşin içinde insan olarakta çok değerlisin bence. Kendini bu düşüncelerle zehirleme... Sen bu evlilikte neredesin ??? Eşinin yerine koy kendini. Olumsuz aşırı abartılı düşüncelerinin yerine olumlu düşün.

İkinizde ayrı ayrı depresif davrandıkça daha kötü oluyorsunuz. Tavsiyem önce kendini bu durumdan çıkar. Sen daha sağlıklı düşündükçe eşine yardım etmen kolaylaşacak. Fakat şu anda sadece onu bunaltan, ısrarcı ve istediğini alamadığı için dahada kırılgan olan biri gibisin... Eşin gitmiyorsa önce sen git psikolaga.

Sevginize o kadar inanıyorsun ki evliliğinizin düzelmemesi için bir neden olmadığını düşünüyorum , İnşallah ikiniz içinde çok güzel olur herşey... :nazar:
erkekler öyle çok umursar değiller canım benim seni öyle iyi anlıyorumki ahhh ahhh ben ağlardım o arkasını döner uyurdu küserdi konuşmazdı ben uykularımı yitirirdim ne yazıkki biz bayanlar ilgi romantizm düşkünüz bende çok düşündüm beni umursamıyormu beni sevmiyormu diye ama onlar öyle yaradılışları böyle değişmezki hep ilgiyi bayandan bekliyorlar

kızlar kaç gündür sessizim.. üstüne gitmeyim birazda böyle deneyeyim diye düşünsemde elimde olmuyor.. cumartesi yine tartıştım.. ufacık şey yüzünden kalbimi kırdı.. bi kere daha keşke sussaydım dedim.. :50: biz hiç bi zaman her şeyi konuşan paylaşan bi çift olamayacaz sanırım.. ya onu olduğu gibi kabul edicem. ya a bu diyardan gidicem.. herşey o anki ruh durumuna göre, istediği gibi hareket edeyim istiyor.. böyle bi adamla ömür nasıl geçer bilmiyorum ama onca şeye rağmen sevgimde değişen hiç bişey yok.. onsuzluğu göze alamıyorum işte.. :50:

haftasonu düğün var eşimin memleketinde.. ben gitmesem diyorum ama tak başına göndermek de olur mu bilmiyorum.. yine alkol olacak ortamda.. eşim içmese sıkıntı içse sıkıntı.. alkol- ilgisiz haller- istemediğim hareketler... yine cinlerim tepeme çıkacak, %100 kavga etcez.. napsam bilmiyorum..:26:

eski konulariniza baktim simdi.. evlilik oncesi cok ilgili, bir dediginizi iki etmeyen ama evlendikten sonra size olan ilgisi tamamen bitmis, isi dayak olayina getirecek kadar size saygisi kalmamis bir es... ve tabi onun eski halini isteyen, duzeltmek icin ugrasip duran siz...

haklisiniz keske her sey eskisi gibi olabilse, konularinizin tamamini okudum oraya yazdiginiz kadariyla esinizin size olan sevgisi ve ilgisi bitmis gibi gorunuyor, karisini arzulamamasina ben baska bir sebep bulamadim.. bence bu kisi sizinle evlenerek hedefine ulasip rehavete ermis biri, ondan defalarca ayrildiginizi, dayanamayip geri dondugunuzu, ailenizin onu size yakistirmadigindan bahsetmissiniz, bunu ona da anlatmis ve bu sebepten de zamaninda kendisinden ayrilmissiniz.. bence kendisi hirs yapip da kacirmis sizi..

kirmak istemem ama esinizin ciddi problemleri var ve bu durum size de yansiyor. anormal bir insanin yaninda kala kala sizin de psikolojiniz bozulmus (eski konulariniza istinaden yazdim)

surekli sizin universite mezunu esinizin ise ortaokul mezunu olusundan dem vurmussunuz ve bu konu her ne kadar kendinize itiraf edemiyor bile olsaniz sizi evlilik konusunda pisman etmis, hatta yeri gelmis keske evlenmeseydim bile demissiniz..

hanimefendi evlilik boyle bir sey degil siz camurdan ekmek yapmaya calisiyorsunuz gibi geliyor bana (biraz sert oldu ozur dilerim) ama bu kor topal evliligi devam ettirmek istiyorsaniz esinizin bencilliklerini, hakaret ve tokatlarini her zaman oldugu gibi sineye cekip bir de cocukla bu evliligi percinlersiniz ya da mutlu olmak icin kendinize bir sans daha verirsiniz hayat bitmis degil yasiniz daha cok genc. bence esinizi ikna edemeseniz bile siz psikolojik destek alip gercekten hayatiniza verdiginiz degeri anlamaya calisip bu iliskiyi kendi icinizde cozumlemelisiniz.. yoksa burada insanlar ne dese bos cozum sizin icinizde..

umarim mutlulugu bulursunuz

ayrica ben intihar ettigine falan inanmadim.. sevdigi kadin icin olumu goze alan biri ne olursa olsun ona bu sekilde davranmaz, tokat atip asagilamaz.. bence arkadasi ile bir tezgah kurup dur sunun aklini basina getireyim deyip size bir ders vermek istemis, siz de bir guzel inanmissiniz..

eşiniz bir sıkıntısı olup sizle paylaşmayabilir. üzerine fazla gitmeyin. hepimiz ilgiye zamannda alıştık ama zaman ilerledikçe erkekleri geçmişteki gibi beklemeyelim. bir erkekten nekadar çok şey beklersek bence okadar çok hayal kırıklıgına ugrarız. beklentilerimizi en aza indirmeliyiz ki ufacık şeyler bizi mutlu etsin.eşinizle konuşun ama onu sakın suçlamayın bu onu geri çeker. haklısın benim yüzümden bu hale gelmiş olabiliriz. peki ne yapmalıyım. bana yardımcı ol da aramızı düzelteyim kendime çeki düzen vereyim demelisin. onun daha çok hoşuna gider. işe yarayacagına da inanıyorum.

eski konulariniza baktim simdi.. evlilik oncesi cok ilgili, bir dediginizi iki etmeyen ama evlendikten sonra size olan ilgisi tamamen bitmis, isi dayak olayina getirecek kadar size saygisi kalmamis bir es... ve tabi onun eski halini isteyen, duzeltmek icin ugrasip duran siz...

haklisiniz keske her sey eskisi gibi olabilse, konularinizin tamamini okudum oraya yazdiginiz kadariyla esinizin size olan sevgisi ve ilgisi bitmis gibi gorunuyor, karisini arzulamamasina ben baska bir sebep bulamadim.. bence bu kisi sizinle evlenerek hedefine ulasip rehavete ermis biri, ondan defalarca ayrildiginizi, dayanamayip geri dondugunuzu, ailenizin onu size yakistirmadigindan bahsetmissiniz, bunu ona da anlatmis ve bu sebepten de zamaninda kendisinden ayrilmissiniz.. bence kendisi hirs yapip da kacirmis sizi..

kirmak istemem ama esinizin ciddi problemleri var ve bu durum size de yansiyor. anormal bir insanin yaninda kala kala sizin de psikolojiniz bozulmus (eski konulariniza istinaden yazdim)

surekli sizin universite mezunu esinizin ise ortaokul mezunu olusundan dem vurmussunuz ve bu konu her ne kadar kendinize itiraf edemiyor bile olsaniz sizi evlilik konusunda pisman etmis, hatta yeri gelmis keske evlenmeseydim bile demissiniz..

hanimefendi evlilik boyle bir sey degil siz camurdan ekmek yapmaya calisiyorsunuz gibi geliyor bana (biraz sert oldu ozur dilerim) ama bu kor topal evliligi devam ettirmek istiyorsaniz esinizin bencilliklerini, hakaret ve tokatlarini her zaman oldugu gibi sineye cekip bir de cocukla bu evliligi percinlersiniz ya da mutlu olmak icin kendinize bir sans daha verirsiniz hayat bitmis degil yasiniz daha cok genc. bence esinizi ikna edemeseniz bile siz psikolojik destek alip gercekten hayatiniza verdiginiz degeri anlamaya calisip bu iliskiyi kendi icinizde cozumlemelisiniz.. yoksa burada insanlar ne dese bos cozum sizin icinizde..

umarim mutlulugu bulursunuz

ayrica ben intihar ettigine falan inanmadim.. sevdigi kadin icin olumu goze alan biri ne olursa olsun ona bu sekilde davranmaz, tokat atip asagilamaz.. bence arkadasi ile bir tezgah kurup dur sunun aklini basina getireyim deyip size bir ders vermek istemis, siz de bir guzel inanmissiniz..

ZAMAN ayırıp tüm konularımı okuduğunuz için teşekkür ederim. ama şu noktada yanlışınız var dayak olayı hiç bir zaman olmadı.. karıştırdınız sanırım.. eşimin bi inat uğruna benimle evlendiğini de sanmıyorum.bizi bu hale getiren gurur birazda.. hem hala içinde bişey olmasa zaten herşey biterdi.. biçok şeyi içine atıyor.. ben dilimi tutabilsem her istediğimi yapıyor.. ama benim isteğim benim istediğim herşeyi yapması değil. ikimizinde istediği ortak noktalrın olması..
şu an ki ruh halimle gerçekten çıkmazdayım. bi tarafım herşey düzelebilir senin elinde diyor.. öbür yanım bi daha hiç bişey eskisi gibi, istediğin gibi olmaz boşa çırpınma diyor.. hiç bi sorun yokken bile artık geçmişte yaşadıklarımız aklıma geliyor..ve tüm umudum tükeniyor.. aşk nedir sevgi nedir bu erkeklerin istediği nedir gerçekten anlamıyorum... kime sorsan zamanla ilgisizleşen bi koca.. :50: ben bazı şeyleri çok abarttım hep o ilgi alaka kalır sandım.. ama olmuyormuş..

Son düzenleme:
Evliliginizde heyecan kalmamis, monotonlasmis olabilir. Birlikte zevk alarak yapabileceginiz seyler bulun. Mesela guzel bir film seyretmek icin sinemaya gitmek gibi, cikista disarda hos bir mekanda (pahalli olmasi sart degil) yemek yemege gitmek gibi, evde hos, degisik bir sofrra hazirlamak gibi, basbasa hosca vakit gecirmek gibi, piknige gitmek gibi, birlikte spor yapmak-yuruyuse veya kosuya cikmak gibi, yagmurda dolasmak gibi, ne bileyim, hersey olabilir, yeter ki degisiklik katsin, hos anilar olarak kalsin hafizalarda.. Dugune de gidin, belki oradaa birlikte dans ederek, gulerek, hosca vakit gecirecek bir kac firsat yakalayabilirsiniz. Onemli olan paylasmak.. Ne kadar cok sey paylasirsaniz o kadar saglam bir iliskiniz olur. Ask gecicidir, sevgi kalici, ortak nokta olmazsa sevgiyi de evliligi surdurmek de zorlasir.

evliliginizde heyecan kalmamis, monotonlasmis olabilir. Birlikte zevk alarak yapabileceginiz seyler bulun. Mesela guzel bir film seyretmek icin sinemaya gitmek gibi, cikista disarda hos bir mekanda (pahalli olmasi sart degil) yemek yemege gitmek gibi, evde hos, degisik bir sofrra hazirlamak gibi, basbasa hosca vakit gecirmek gibi, piknige gitmek gibi, birlikte spor yapmak-yuruyuse veya kosuya cikmak gibi, yagmurda dolasmak gibi, ne bileyim, hersey olabilir, yeter ki degisiklik katsin, hos anilar olarak kalsin hafizalarda.. Dugune de gidin, belki oradaa birlikte dans ederek, gulerek, hosca vakit gecirecek bir kac firsat yakalayabilirsiniz. Onemli olan paylasmak.. Ne kadar cok sey paylasirsaniz o kadar saglam bir iliskiniz olur. ask gecicidir, sevgi kalici, ortak nokta olmazsa sevgiyi de evliligi surdurmek de zorlasir.

çok doğru bi yere parmak bastın canım aşk bitmiş bizde sevgi kalmış sanırım :14: Napacağımı bilmiyorum :14:

ZAMAN ayırıp tüm konularımı okuduğunuz için teşekkür ederim. ama şu noktada yanlışınız var dayak olayı hiç bir zaman olmadı.. karıştırdınız sanırım.. eşimin bi inat uğruna benimle evlendiğini de sanmıyorum.bizi bu hale getiren gurur birazda.. hem hala içinde bişey olmasa zaten herşey biterdi.. biçok şeyi içine atıyor.. ben dilimi tutabilsem her istediğimi yapıyor.. ama benim isteğim benim istediğim herşeyi yapması değil. ikimizinde istediği ortak noktalrın olması..
şu an ki ruh halimle gerçekten çıkmazdayım. bi tarafım herşey düzelebilir senin elinde diyor.. öbür yanım bi daha hiç bişey eskisi gibi, istediğin gibi olmaz boşa çırpınma diyor.. hiç bi sorun yokken bile artık geçmişte yaşadıklarımız aklıma geliyor..ve tüm umudum tükeniyor.. aşk nedir sevgi nedir bu erkeklerin istediği nedir gerçekten anlamıyorum... kime sorsan zamanla ilgisizleşen bi koca.. :50: ben bazı şeyleri çok abarttım hep o ilgi alaka kalır sandım.. ama olmuyormuş..

suradaki konunuz bende oyle bir intiba birakmis pardon..

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/470658-ofke-nefret-gozyasi.html

elinizdeki pakete tekme atmis, kumandayi duvara firlatmis, yuru yoksa evire cevire seni doverim demis..

umarim bir gun duvara firlattigi ya da tekmeledigi esyalara yonelttigi ofkesini size cevirmez cunku siddete meyilli bir insan anladigim kadariyla..

suradaki konunuz bende oyle bir intiba birakmis pardon..

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/470658-ofke-nefret-gozyasi.html

elinizdeki pakete tekme atmis, kumandayi duvara firlatmis, yuru yoksa evire cevire seni doverim demis..

umarim bir gun duvara firlattigi ya da tekmeledigi esyalara yonelttigi ofkesini size cevirmez cunku siddete meyilli bir insan anladigim kadariyla..

eşim şu an çok değişti ama o günleri düşünmek bile istemiyorum.. :14::14::14::14::14::14::14:
şu an sadece susar tek kelime etmez.. bu bile canımı acıtmaya yetiyor.

Son düzenleme:
Back
X