Ölürse yüreğime dert olurmuş.....o benim annem değil ki

• Konu Sahibi Konu Sahibi REYYAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet o sizin anneniz değil ama size en yakın insanın annesi, aradan zaman da geçmiş, eşiniz kaynınızın durumunu öne sürüp böyle bir istek te bulunduysa bence düşünün derim, görüşmeniz demek size yaptıklarını unuttuğunuz anlamına gelmez, mesafeli olarak görüşün derim

kımse uzulmesın dıye bazı seylerı ıcıne atmana gerek yok bence. eger gercekten uzuluyorsan gorus ama ıcıne sınmıyorsa gorusmemeye devam et . ama o kadar laf soyledıyse bence o bır senı arayıp helellık almalı dıye dusunuyorum. ama ne bıleyım olum bende aslında cok merhametlıyım dayanamazdım galıba ama kuyrugumuda ındırmezdım.

gercekten ne kadar cahil ve yobaz dolu ortalik..basi acik gunah diye elini opturmeyen adam,oglunun yuvasini yikarken buyuk sevap isleyecek..ya artik bisey diyemiyorum bu insanciklara..

Annecigimin bir lafi vardir, dört Atanin hakki birdir diye..Ne olursa olsun esinizin annesi.. Kayinvalidenizin yaptigi tabikii cok ayip ama affetmek büyüklüktür.. Siz büyüklügünüzü gösterin ve barisin bence. Lakin nekadar üzüldügünüzüde dile getirin ve bu durumun tekrarlanacagi üzere birdaha barisma asla olamayacagini söyleyin...

Denız
dÜnyada ıyı gelınlerde var ıyı kayınvalıdelerde
ben reyhanın elınden gelenı yaptıĞına ınanıyorum ve sorununu bızle paylaŞtı
yorum yazarken sızlere bende kendı sorunumu da Örnek gÖsterdım kı
ıyılık tek taraflı olmuyor demek ıstedım
gelınlerıme ıyı kayınvalıde olmak ıÇın elımden gelenı yaptım olmadı dedım
baŞkalarının reyhana aılesıylemı evlendın gıbı yorumlarına cevap olarak da evlenırken yanlız eŞle olmuyor aılesını de benımsemek gerekıyor fıkrımı belırttım
mutsuz olan oĞlu ıÇın ÜzÜlen bır annenın feryadını ne kadar ÜzÜldÜĞÜmÜ dıle getırdım bır anne ıstermı onlar mutsuz olsun
benımgelınımde Ön yargı var bunu yaŞadım gÖrdÜm sen kabul etmesende
sevdım benı sevmedı
bunları yazmam suÇ oldu ve bunca kayınvalıdelere laf sayan gelınlerı kabullendınız ve benı sert bır dılle eleŞtırdınız
benı nasıl bılırsenız bılın Önyargı lı davranarak allah bılıyor benı

affedin büyüklük sizde kalsın,birdaha tekrarlanırsa görüşmezsin

kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saymak zorunda. ben en baştan eşimin anne ve babasını çok sevdim ama karşılığını hiç alamadım. ama iş artık saygısızlık boyutunda ayyuka çıkınca ne sayıyorum artık ne de seviyorum. şuna da katılmıyorum evlenirken eşinin de ailesiyle evleniyosun.. ben artık eşimle bi aileyim herşeyden önce benim ailem de onun ailesi de 2. plandadır. ben sadece kendi yuvamı benimsemek zorundayım başkalarını değil. aile olmak yedi sulale olmak sevmesen de saymasan da ikiyüzlü şekilde birbirini yüzüne gülüp arkadan iş çevrilmesi değildir. sorunlar da hep bu yüzden çıkıyo ne aileler ne bazı evli çiftler bu bilince varamıyo. herkes kendinden sorumludur. iki birey evlilik kararı veriyosa anneler babalar sadece teferruattır. aile olmak demek herşeye müdahil olma hakkını tanımaz kimseye en azından ben tanımam.

cahılşlıgıne ver fesatlıgına ver kotulugune ver ama esımın annesı de affet canım Allahım bıle bızı affedıyo bız bı kulumu affetmıycez bole dusun sen onun mukafatını kat kat alırsın rabbımden

kin tutmayarak onların yaptıklarını yanına bırakıp sen bana sövdün saydın hakaretler ettin ailemi de beni de mahvettin ama ben hala iyi niyetliyim senle konuşuyorum yüzüne bakıyorum desen de anlamayacak insanlar var. sen sutukça bu insanlığından susuyo büyüklük gösteriyo demeden daha çok tepene çıkmaya çalışan insanlar bunlar. yani iyilikten anlamayan bahsetmeye çalıştığım

sevgili AMONRA haklı ya deseki kızım ben dolduruşa geldim yaşlıyım ne dediğimi bilmiyorum yavrum sen kusura bakma kızdım senide kırdım dese herşey bitecek ağzınamı yapışır bence büyüklük budur ama tık yok benim yelkenler hazır ama gel gör onla bunla haber gönderiyor bilmem yalan bilmem doğru çok pişmanmış ama ben duymadan inanmam

Reyyancım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum,aşağı yukarı aynı durumdayız burda olay ne biliyormusun,bende hasta diye ayda alemde gidiyorum,öldüğünde yatacak yeri yok ama
gittiğimde rol yapıp çok iyi davranıyorum.
Niye ölür gider bıraktığı kötülüklerin yanında birde bana vicdan azabı bırakmasın diye.Anladığım kadarıyla sende vicdan sahibisin ,bi şey olursa hem azap çekersin hemde kocana karşı kocaman bir eksi kazanırsın.Benimkininde sesi çıkmıyor niye gitmiyosun diye sormuyor ama iyi davranıncada gözlerinden anlıyorum sevindiğini.

canım yapılan bazı seyler zamanda gecse insanın içerisinde kalır orada yer eder unutulmaz tabiki ama hatırlamamaya calış.bugün varlarsa yarın yok bu insanlar.o bir cahillik yapmış o bir saygısızlık yapmış ama eşin var arada.tamam o sana destek oluyormuş konuşmak istemiyorsan konuşma diyormuş ama inanıyorumki içten içe içi gidiyor üzülüyordur bu duruma.bence konuş derim tabiki yağlı ballı olma bu herkez için gecerlidirr bir mesafe olmalı insanlar arasında.bu benim fikrim hakkında hayırlısı canım

arkadaşlar güzel şeyler yazıyorsunuz ama benim gönlüm kırıldı ben değil o pişman olsun utansın asla konuşmayı düşünmüyorum..bende zerre kadar hakkı yok bir tas çorbasını içmedim

İnsanların içinde bana hakaret edip küçük düşüren birini asla affetmezdim ben...
Sonuçta senin kararın tabi canım...

İnsanların içinde bana hakaret edip küçük düşüren birini asla affetmezdim ben...
Sonuçta senin kararın tabi canım...

arkadaşlar güzel şeyler yazıyorsunuz ama benim gönlüm kırıldı ben değil o pişman olsun utansın asla konuşmayı düşünmüyorum..bende zerre kadar hakkı yok bir tas çorbasını içmedim

Özür dilemesini bekliyorsan hiç bekleme. Özür dilese ne olacak reyyan,sadece biraz gururun okşanacak,barışacaksın etrafındakilerin baskısı başlıyacak (bak işte koca kadın senden özür diledi de küslüğü bitir diye) barışacaksın.3 gün sonra başka bir olay olacak yine kırılıcan.Benim kalbimde kırılacak yer kalmadı.Kendine şunu sor ölürse vicdan azabı duyarmıyım duymazmıyım bitti.Gerisi sizin çekişmenize giriyor.

Affetmek zorunda değilsin.Düşün mesela eşin seni kırsa ya da arkadaşın kendi ailen ya da onları affediyor musun ? Eşinle kavga etsen kırılsan hemen affediyor musun edemezsin tabi.Ama eşinle konuşmayıp ne yapacaksın aynı evdesiniz ve geçinip gidiyorsunuz.Kayınvaliden hata etmiş çok büyük ayıp etmiş,yaşın yakışmayacak şekilde davranmış orda tamamen haklısın ama eşin gün gelip bu konuyu başka boyutlara taşırsa.ınsanların ağzı torba değil ki bu kocalarımız için de geçerli.Şu an hak verir,sana zaman verir ama ilerde başına kakarsa sen kırılırsın bu yüzden affetme ama konuş sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…