inanamıyorum laale herşey bu kadar basit mi sence
umrumda bile değil ölsün kılım kıpırdamaz hani bunu başkası söylese cvp dahi vermem de
arkadaşım bi kere ben sana affet ya da al öp bağrına bas demiyorum ama eğer ki eşinle aranızda bi sorun yoksa ki olduğuna inanmıyorum
annesine uzun bi süre gitmemişsiniz bişey dememiş ne eşler var sürükleyerek götürüyor
eşinizin hatrına affedebilirsiniz sonuçta eşinizin annesi
bak tekrarlıyorum al bağrına bas demiyorum sadece ortadan küslüğü kaldırın
hoş bişey değil onun yaptığı hoş mu elbette ki değil ama aynı şeyi yaparsan senin ondan ne farkın olacak
ay lalem aynen katılıyorum hazımsızlık ve kıskanma bu ikisi yeterli huysuz insanmı görme yüzünü canım düşman başına...........
Benim için basit arkadaşım!
Reyyan için bişiy demem,ister barışır ister küs kalır..
Ama ben beni yok yere üzen,ağlatan kişi ölecek diye umursamam..
Sağlıklı iken o beni ne kadar basit üzdüyse ben de o ölüm döşeğindeyken umursamam..
Ölecek diye barışınca başım göğe mi erecek sanki?
Eksik kalsın!
Canım sağol sen çok iyisin yüreğin çok güzel yinede bana iyiliği tavsiye ediyorsun tşkler canım arkadaşım
ZEYNebim çOK TŞKLER insanı bunlar yani bu kadir kıymet bilmezler kötü ediyor ama eşim dünya iyisi bazen mesafeyi koruyamıyor onuda ben idare ediyorum ne yapacaksın elin iyisi olmuyor benimde hatalarım vardır ama bu güne kadar hep sineme çektim artık doldu almıyor gülüm
katısın çok katı ha bazen bu huyun hoşuma gitmiyor mu gidiyor o ayrı
içimden geleni yazıyorum lalecim gücenmeyeceğini de biliyorum
sen ağır şeyler yaşamış olabilirsin ama reyyanın ki farklı güzelim onun eşi kendisine sorun çıkarmıyor en azından eşinin gül hatrı için eşi rahat edecekse bence affetmeli
tekrarlıyorum yağ bal olmanıza hiç gerek yok reyyancım sadece affet gitsin
ha gerisi reyyana kalmış affetmek gibi bi mecburiyeti yok o ayrı mesele
canım çok güzel yazmışsında işte böyle değill bakk ben eşimin ailessine hiç bir saygısızlık yapmadım anneme gittiysem onada uğradım ikiside aynı sokakta çünkü eşim bir dönem işsiz kaldı hiç bir şekilde destek vermediler onlar kendi evlerinde biz kirada olduğumuz halde eşimle çok kötü kavga ettik bir keresinde ben ailemin yanına gittim aynı sokakta olduğumuz halde bir kere aramadılar torunlarıda yanımda olduğu halde ya bunlar sadece bir kaçıı oğullarına bile git ne halin varsa gör bizden para yardım bekleme vs vs bir sürü şey dediler bayramlarda eşim benim zorumla gider babası gile oğlumla beni sokakta görürler yüzümüze bakmazlar hadi beni bırak torunlarının bilee ve hiç bir şekilde gelip almazlar oğlumu yene ben diyorum arada eşime al tahayı götür sevsinler diyeehaa ben gitmiyorum ama ölüm döşeğinde olsalar giderim napim çok kırıldım ben onların yüzünden pskolojik tedavi görüyorum halaa boşanmanın eşiğinden döndük biz onlar yüzünden gelirlerse kapım açık haa surat yaparmıyım elimde olmazki artık yüzüm gülsün ama saygısızlık yapmamkızlar olayları anlatırken bile öyle kin ve nefret dolusunuzkiiiiii
inanamıyorum
biri kanser hastası kaynına yaptığı hizmeti kendine çok görüyor kızıyor çok birşey yapmış gibi
başkası efendim koca dilini tutacak falan diye hitab ediyor kayınvalideye
ya sizler bu yaşınızda bir okka diliniz varken onlara o dili çok mu görüyorsunuz
büyüttüğü kocayı koynunuza alırken hiç çok görmüyorsunuz ama
olur
kocayı aldınız iş bitti
kaya kovuğundan mı çıktı o adam yahu
hele bir saygınızı verin onun ailesine sevginizi verin hizmeti hörmeti bir onlara cçok görmeyin
gerisi gelir diyorum ondan sonrası nankörlükseeeeeee
bak o zaman haklısınız derim bende şayet öyle olanınız varsa o zamanda sessizce mesafe koyun biraz
başlamayın sizde onun gibi verip veriştirmeye yoksa ne farkınız kaldı ki kayınvalideden
Bu arada Kardel45 teyzecim:
Siz 2 geliniyle de anlaşamayan bir kayınvalide olarak (eski konularınızı biliyoruz), kusurabakmayın ama yorumlarınızı pek de tarafsız bulamıycam sizin..
Bir erkeği doğurup büyütmeniz, o erkeğin karısına her tartışmada, ağzınıza geleni söyleme hakkını vermez..
Bu lafım size değil tabii, siz öyle değilisniz az çok biliyoruz ama ortaya söyledim..
Sizin oğlunuz nasıl sizin tabirinizle ağaç kovupundan çıkadıysa, o kız da ağaç kovuğundan çıkmadı..:))))))))))))))))))))))))
Yok gücenmem canım..
Zaten ben de onu dedim Reyyan'a bana bakma dedim..
Ben kendimi biliyorum çünkü..
Zamanında sustuklarımın acısını çıkarıyorum şimdi..
Aileme karşı bile eyvallah etmiyorum kayınvalideyi ne eyleyim...
Reyyancım bir de affetmeyebilirsin ama zorunlu olduğun zamanlar evlerine gidersin.. Muhabbete karışmazsın,sadece eşinin hatrına orada bulunduğunu belli edebilirsin..
Deniz,sen ikinci defa hamile kalınca çok sardın ya bu kayınvalide konularına,hadi hayırlısı...naniknanik
Şaka bir yana; en kızdığım konulardan biridir,sevdiğin adamın annesi..
Eeeee kayınvalidem de dese ya biricik oğlumun karısı diye..
Alttan ala ala merdivene bile gerek kalmayacak tepemize yerleşmeleri için..buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?