hatırlarsan ilk yazımda başkası yazsa cvp dahi vermem yazmıştım
çnkü biliyorum seni az çok o değildi anlatmak istediğin
işte bu cevabın sahibiydi benim bildiğim lale
sana müthiş saygı duyuyorum canım zor olanı yaptın sen:1hug:
reyyan'ında yapacağına inanıyorum
ha mesela bu söze diycek lafım yok öylemidir öyledir
dırımkızı öncelikle bebişlerin çok tatlı maşallah canım sen bağırıp rahatlamışsın ben hiç hayatımda bağıramadım zaten bağıran kavga eden biri olsam beni çok severlerdi ben sadece ağlarım sonradan ah şunu deseydim bunu deseydim diye düşünürüm ama işişten geçmiştir şimdi aradan geçti kaç sene eşim ısrar ediyor ben görüşmeye yanaşmıyorum benden bir özür bile dilemediler bende artık muhatap olmak istemiyorum
canım sende benim gibi keşke şunu deseydim deyip pişman olanlardansın...
off nedir bu bayramlarda bu erkek tarafından çektiğimiz 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır eşimin ailesiyle görüşmüyorum ayrıca eşimde görüşmüyor onu ben engellemiyorum ama eşim her defasında seni kabul etmek zorundalardı sadece benim hatrım için bile seninle iyi geçinmek zorundalardı sevmeyebilirler ama iyi gibi görünüp 1 2 saat katlanmak zorundalardı diyor gerçi bende suratsız patavatsız değilimki onlar gibi kim kime katlancak anlamadım.her bayram yada herhangi bir zamanda gittiğimde hiç konuşmuyorlar anlıyorumda içeriye eşimle biz bi giriyoruz hemen susuyorlar surat yapıyorlar kayınpederim el bile öptürmüyor neymiş başım açıkmış bu derece cahiller işte daha birçok şey var ama sayfalar yetmez yaptıklarına şimdide eşimi sildiklerini söylüyorlarmış benden boşanırsa affederlermiş hayır diyorumda ben ne suç işledim diye çünkü hiçbir şey karşılıksız olmaz ama inanın ne hata yaptığımı bulamıyorum ayrıca eşimin ailesi beni 18 yıldır tanıyor ellerinde büyüdüm gibi birşey komşu kızıyken iyidim ellerini öpebiliyordum muhabbet edebiliyordum ama bi evlendim kıyamet koptu.
neyse ben asla barışmayacağım isterlerse ölüm döşeğine düşsünler hiç işim olmaz yüreğimde sızlamaz belki bana şuanda kızacaksınız ama aileme bile hakaret eden insanlar için kılım bile kıbırdamaz sadece ölüm döşeğine düştüklerinde hakkım haram olsun demeye gitcem.
deniz güneş
okudum bana bir güzel suçlamalar la yazmışsın
başımdan çok kötü olaylar geçti ve bunları paylaşmıştım evet okumuşsun
yanlız iyi anlamamışsın gelinlerle ben geçinemedim dememiştim
eşleri ile anlaşamadılar arayı yapamıyorum diye üzüntülerimi anlatmıştım
o iki gelini de ben beğenerek evlendirdim gelin aldım benimsorunum yok önyargım da yok
taraflıda değilim arkadaşım
sonra hiç yüzyüze tartışmaya da girmedim hayalmi gördün ağzıma geleni de saymadım böyle davranışları da onaylayan biri değilim
YORUM YAPARKEN KARŞIDAKıNE SALDIRMAYA HAZIR OLMAYALIM TANIYALIM ACABA SENıN TAHMıN ETTıĞıN GıBı BıRıMıYıM YOKSA MAĞDUR DURUMA DÜŞEN KıŞı MıYıM OLDUMU
kızlar olayları anlatırken bile öyle kin ve nefret dolusunuzkiiiiii
inanamıyorum
biri kanser hastası kaynına yaptığı hizmeti kendine çok görüyor kızıyor çok birşey yapmış gibi
başkası efendim koca dilini tutacak falan diye hitab ediyor kayınvalideye
ya sizler bu yaşınızda bir okka diliniz varken onlara o dili çok mu görüyorsunuz
büyüttüğü kocayı koynunuza alırken hiç çok görmüyorsunuz ama
olur
kocayı aldınız iş bitti
kaya kovuğundan mı çıktı o adam yahu
hele bir saygınızı verin onun ailesine sevginizi verin hizmeti hörmeti bir onlara cçok görmeyin
gerisi gelir diyorum ondan sonrası nankörlükseeeeeee
bak o zaman haklısınız derim bende şayet öyle olanınız varsa o zamanda sessizce mesafe koyun biraz
başlamayın sizde onun gibi verip veriştirmeye yoksa ne farkınız kaldı ki kayınvalideden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?