- 27 Eylül 2008
- 428
- 156
- 323
- Konu Sahibi essiloratte
-
allahtan ümidini asla kesme aslaaaaaaa ne oluyosa onun elinde sabır sabır sabır herkezin sınavı baskaüst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum.
Allah yardımcın olsun kucagını boş bırakmasın inşallah. Belki degerin yükselir iki gün sonra tekrar baktır? Genetik testler vs yaptırdın mı? Hemen pes etme öyle umutsuz şeyler konusup kötüyü çağırma.üst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum.
Üzülme demenin bir manası yok biliyorum. Ama hersey Allahtan vardır bir vakti zamanı.
kendini boyle bırakma sebebi nedir bu dusuklerin mutlaka bir tedavisi vardır
allahtan ümidini asla kesme aslaaaaaaa ne oluyosa onun elinde sabır sabır sabır herkezin sınavı baska
Canım her testim temiz...sorun yok yani kanda genetikte yaptırdım eşim zaten doktor ama devam etmiyor kalbi duruyor vb... Dar geliyor dünyam hep aynı ateş sönüyor içimdeAllah yardımcın olsun kucagını boş bırakmasın inşallah. Belki degerin yükselir iki gün sonra tekrar baktır? Genetik testler vs yaptırdın mı? Hemen pes etme öyle umutsuz şeyler konusup kötüyü çağırma.
lütfen böyle düşünme Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor. gönlünü ferah tut yeter.
Allahım tez zamanda kucağını doldursun inşallah.
mutlaka bir caresi vardır canım cozumu vardır kan ile ilgili degerler erkegin spermiyle alakalı bile olabiliyormus dusuk sebepleri Allah saglıklı bir gebelik nasip edecektir sana ama moralini bozma kendini uzmeBoğuluyor gibi hissediyorum.. Hamileyim ama değer çok düşük yine sonlanabilir bir sürü ihtimal... 3 oluyor bu
Siz melek annesi olmuşsunuz, üzülmeyin. Bir gün güzel bir anne olacaksınız.
mutlaka bir caresi vardır canım cozumu vardır kan ile ilgili degerler erkegin spermiyle alakalı bile olabiliyormus dusuk sebepleri Allah saglıklı bir gebelik nasip edecektir sana ama moralini bozma kendini uzme
Dusuklerinizin nedeni arastirilmadi mi? Kah haftalikken dusuk yapiyorsunuz, ne sıklıkta hamile kaliyorsunuz, bunların hepsi onemli. Iyi bir doktorla devam edi tedavinize.
Sagol çok sagolun... eşimden gizli lavaboda ağlıyorum artık insanlara üzülüyor gibi görünmek istemiyorumumarim en yakin zamanda saglikli bir yavrunuz olur.sizin gibi kadinlar anne olmayi cok hakediyor.üzülmeyin demek bos biliyorum.Allah sabir ve kolaylik versin.hersey gönlünüzce olur insallh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?