- Konu Sahibi essiloratte
-
Evet var coktı ama yeni öğrendik diğerlerinde kullanmadım ilaç.pıhtılaşma olabilirmi acaba, genetik test yaptırdınızmı? Hamilelik sürecinde kan sulandırıcı kullandınızmı.İanşallah Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin
Her seyde bir hayir ara kardesim dinimiz bize bunu gosteriyor neden nicin diyecek olursak isyan bir yana kafayi yemis oluruz...üst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
Canım her testim temiz...sorun yok yani kanda genetikte yaptırdım eşim zaten doktor ama devam etmiyor kalbi duruyor vb... Dar geliyor dünyam hep aynı ateş sönüyor içimde
Rabbim feryadiniza karsilik verir insallah. Acinizi kalbimin en derininde hissettim...üst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
Ayy son mesaji yeni okudum ve cok mutlu oldum. Gozunuz aydin olsun darisi diger bekleyenlerin basina insallah. Hayirla buyutun meleginizi...Merhabalar yine ben...
Onca mesaj yorum yazmısınız destek olmuşunuz Allah razı olsun.
Şimdi 15 günlük taze anneyim. Septum ameliyatı oldum. Kanımda pıhtılasma cıktı derken tekrar hamile kaldım ve o iğnelerle gebelik zehirlenmesiylede bebeğimi hayatımı riske atarak kucağıma aldım.
Burayı okuyan anneler pes etmeyin. Umudunuzu yitirmeyin.
Ne duygularla açmısım bu konuyu şimdi çok şükür.
Teşekkür ederim amin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın.Ayy son mesaji yeni okudum ve cok mutlu oldum. Gozunuz aydin olsun darisi diger bekleyenlerin basina insallah. Hayirla buyutun meleginizi...
Boğuluyor gibi hissediyorum.. Hamileyim ama değer çok düşük yine sonlanabilir bir sürü ihtimal... 3 oluyor bu
Gözünaydın canım rabbim güzel günler nasip etsin.Merhabalar yine ben...
Şimdi 15 günlük taze anneyim. Septum ameliyatı oldum. Kanımda pıhtılasma cıktı derken tekrar hamile kaldım ve o iğnelerle gebelik zehirlenmesiylede bebeğimi hayatımı riske atarak kucağıma aldım.
Yorumları okumadım belki yazan olmuştur ama yazayım yine de. Neden evlat edinmeyi düşünmüyorsunuz? Böylelikle anne olmadan ölmemiş olursunuz. Minicik bir bebeğiniz olsun.üst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
Merhabalar yine ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?