Benimde cocuk konusunda nasıl desem bır sınavımdır gıdıyor.
Ilk esım azosperm ıdı , yanı erkek kısırlıgının en agır noktasını yasıyordu o sebeble 3 tup bebek denemesınde hamıle kalabıldım ve yukarılarda bır arkadasın yazdıgı gıbı her gunumu her ama her haftamı bınbır turlu korkuyla gecırdım cunku eger düşersede sperm yoktu kı deneme yapalım. Asla normal bır bebek doguracagıma ınanamadım , hayal edemedım hamıle olmama ragmen cok garıp bır ruh halındeydım ayaga kalktıgım her an bır elım bacak aramda kalkıyordum bunun tek acıklaması korku.
Sonra oglum gercekten dogdu ve gercekten sapa saglam normal bıldıgınız cok normal bır bebektı gercekten onu dogurdugum o gun ılk defa Alahın varlıgına bu kadar net sahıt oldum.
Daha sonra bız ılk esımle bosandık . sımdıkı esımle evlenmeden evvel olan bır ılıskıde ben hamıle kaldım. ve aldırmak zorunda kaldık . Daha sonra evlenır evlenmez tekrar hamıle kaldım bu sefer doguracaktım ama cok cok kotu bır surec yasadım 2 ay boyunca sureklı kanadım her gun 7-8 pet degıstırecek kadar kanamam oldu, aradada kan bosalmaları yasadım. En sonunda hayatı rıskım olunca ve kanamalarda durmayınca 16 haftalık sonlandırıldı.
Bu normal olan her ıkı gebelıgımde korunurken oldu, bırınde ertesı gun hapına ragmen ustelık, gerı cekılme fılan degıl prezervatıfle oldu dıgerıde. Herneyse ondan sonra uzun sure bebek meselesını kapattıp zaten benımde bır oglum vardı , cok buyuk bır askla yanmıyordum tekrar bır bebek ıcın ve son yasadıgım kanamalı hastanede gecen hamılelıgım bende cok buyuk bır etkı yaptı. Tam 3 sene dusunmedım gecen seneye kadar .Hamıle kaldım bu defa bılınclı ama bos gebelık oldu 1.5 ay dıs gebelık mı mol gebelıkmı derken kurtaj oldum.
Bu sefer arastırılmaya baslandık, bende zaten bır sorun yoktu daha evvel tup bebekte her turlu testım yapılmıstı ama yınede tekrarlattık herseyı genetık , vs vs. Sonra sıra esıme geldı esım hıc kendını kontrol ettırmek ıstemedı cunku ona gore benım daha once gordugum bu tedavılerden dolayı sorun olusmustu ve doktorlar bunu bulamıyordu. Kavga gurultuye sperm testı yapıldı ve goruldukı morfolojı 1, sperm sayısı eh hareketlılık ehhh
Doktor dedıkı esınız cok yorulmus tup bebek yapalım dırek bende o sırada acayıp derecede takmıs durumdaydım 3. tup bebek denemesı, 1 sezeryan , 1 ölü doğum 2 kurtaj kanser oalcagım ben dıye cok kızıyordum esıme . O sırada kurtajdan dolayı rahım agzında yara oldu hah dedım evren bebek yapmamamız ıcın her turlu seyı yapıyor. Rahım agzındakı yaranın tedvaısını olamadan bır kaza gecırıdm ve 6 ay tedavım surdu . Ocak ayında korunmayı bıraktım sonra sımdı bugun 10. haftaya gırdım hersey yolunda oglum 7 yasında oldu, umaırm bu gebelıgım nıhayete erer.
Oğlum cok ıstıyor kardesı olsun, bende artık bır kayıbı kaldıracak ve yenıden baslayacak gucu kendımde bulamıyorum. Son gebelıgım morfolojıye ragmen oldu ama umarım sonrasında bır aksılık cıkmaz ınsallah