- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Konu sahibinin rahatsızlığı ile ilgili bir fikrim yok ama senin sağlıklı olmadığından eminim!asıl gerizekalı olan sensiz cahil hadi desene konu sahibine geri zekalı hiç verem öldürür mü hangi zamanda yaşıyoruz diye hadi deyin ancak bozgunculuk yaparsınız
Harbi gerizekalısın!
Ellerimi uzattım tak kelepçeyiMune abla. Birgün kendi kendimi ihbar edeceğim hiç aklıma gelmezdi
Konu sahibi arkadaşım Allah acil şifa versin umarım kötü birşey çıkmaz.
ben de senin sağlıklı olmadıgından eminim biri bir şey desinde taşla koşayım diyen bir bozguncusun aklın yok ki adil olasın anlayasın edepsizKonu sahibinin rahatsızlığı ile ilgili bir fikrim yok ama senin sağlıklı olmadığından eminim!
Bu arada ben internetten tek tek baktim bazi degerler asla saglikli bi insanda yuksek dusuk cikmazmis ya akciger kanseri ya werem ya da kan kanseri yuksek olasilikla diyor.Bugun icin kendmi hazirladm yani.Yinede size tesekkurler.
6 aylık taze annenin korkusu normal.verem yerine akciğer tutunumu olan behçet öldürür dedik ne hastalığımız ne zeka geriliğimiz kalmadı verem oldum ölüyorum diye konu açan kişiye niye demiyorsunuz geri zekalı diyeMune lütfen bu kadınların KİB lerini dikkate alma bıktım ben böylelerinden
öyle mi anladın6 aylık taze annenin korkusu normal.
senin tutumun anormal.
ne o kara haberci gibi "öleceksiiiiinn" demeler.
Bilginiz yoksa fikriniz de olmasın lütfen.yavv ortada bir şey yok verem oldum ölüyorum diyen birine ne diyeyim behçet olmasın tabikii
veremden ziyade behcetten kork
behcet oldurur hele ki akcugeri tutmussa
muhtemelen diğerleri de öyle anladığı için gerginlik oluştu konuda.öyle mi anladın
Ölmeden mezara sokarım diyorsun. Sayende kalpten gidecek konu sahibi. Allah akıl fikir versin sana. Her topikte tepki alacak degisik değişik yorumlar, ilgi çekmeye mi çalışıyorsun?
ben behçet deyince behçet mi oluyor sanalda kadını şuracıkta öldürdüm gidin yazdığım mesajlara bakınBilginiz yoksa fikriniz de olmasın lütfen.
ben behçet deyince behçet mi oluyor sanalda kadını şuracıkta öldürdüm gidin yazdığım mesajlara bakın
ben de bunu anlamıyorum biri bir şey anlıyor diğerleri sürü gibi onun peşinden gidiyor burada gerginlik oluşturmak moda action oluyor kendilerinemuhtemelen diğerleri de öyle anladığı için gerginlik oluştu konuda.
evet kıvırmam direk söylerim konu sahibi gelse yuzume böyşe böyle dese sen delimisin veremden korkulur mu asıl akçiğer tutunumu olmuş behçetten kork ve bir akçiğer uzmanına git derim hatta en iyi dokturu bile öneririm evet huyum bu değişmez kıvırmazHuyu bu sebatiyenin. Nick değiştirse de vazgeçemiyor saçma sapan bir insan olmaktan
akciğer başlı başına bir uzmanlık alanıdır uzman görsün istemiştirNEU değeri baya yüksek görünüyor ben anlamam etmem ama 9 katı yüksek olunca doktor oraya mı takıldı acaba. İnternette bakınca yüksek nötrofil diyor.
Cok gecmis olsun. Moralinizi bozmak istemem ama Aklima 3 kotu hastaligi getirdi. Tuberkuloz koah ve akciger kanseri. Gecen sene enistem cok kotu oksuruyordu balgamli abla bunun oksurugunu begenmedim dedim. Bizden gittiklerinde koah teshisi konmus ama cigerdede leke gormusler uzun arastirmalar sonucunda maalesef akciger kanseri beyinden tutunda pelviks kemiklerine kadar inmis vaziyette. Lutfen ihmal etmeyin. Hepsine baktirin.Arkadaslar bugun kanlı balgam sebebiyle acile gittik esimle.
Bi takim testler yapildi.Sonuc olarak dr surekli oyaladi bi bekleyin konusuruz falan dedi en sonunda dr.a bebegimin oldugunu ona bulasmamasi gerektigini en azindan ilac alabilcegimi soledm kac yasinda bebegin dedi 6 aylik dedim siz cikin ben gelicem dedi sonra elinde bi telefonla geldi suan ben mudahale edemem ve yarin bu konuda uzman arkadasm sizinle gorusucek dedi cok uzuldum size kan tahlili sonuclarini atiyorum anlayan dr.Hemsire nolur yardim edin korkmali miyim bisi diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?