Ölüyor muyum?

Hanımefendi ölümcül olması için sizi nefessiz bırakacak şekilde öksürüğünüz olması lazım ayrıca yüzünüzde de morarıklıklar olur o aşamaya gelmesi için ya ileri derece zatürre ya da verem oması lazım ki sizi o zaman zaten bırakmazlar hastaneye yatırırlardı ciğerlerinizde bir durum olsa. Ayrıca durumun vehametini illa ki söylerlerdi. Balgam çıkarırken kanla karışık gelebiliyor evham yapıyorsunuz. Annemin Koah var öksürük nefes darlığı ile gitti hava verdiler hemen mesela. Bu kadar karamsar olup en kötü ihtimalleri düşünmeyin

asıl gerizekalı olan sensiz cahil hadi desene konu sahibine geri zekalı hiç verem öldürür mü hangi zamanda yaşıyoruz diye hadi deyin ancak bozgunculuk yaparsınız
Konu sahibinin rahatsızlığı ile ilgili bir fikrim yok ama senin sağlıklı olmadığından eminim!

Mune konu sahibine yaptığım yorumlara bak ve kadıncıkların yaptıklarına bak lütfen gel ve oku ne yazmışım verem öldürmez behçet öldürür yazmışım bu kadar terbiyesizin oldugu bir ortam midemi kaldırdı

Konu sahibinin rahatsızlığı ile ilgili bir fikrim yok ama senin sağlıklı olmadığından eminim!
ben de senin sağlıklı olmadıgından eminim biri bir şey desinde taşla koşayım diyen bir bozguncusun aklın yok ki adil olasın anlayasın edepsiz

Bu arada ben internetten tek tek baktim bazi degerler asla saglikli bi insanda yuksek dusuk cikmazmis ya akciger kanseri ya werem ya da kan kanseri yuksek olasilikla diyor.Bugun icin kendmi hazirladm yani.Yinede size tesekkurler.

İnternete bakarak yorumlama. Hiç bir doktor da tavsiye etmez bunu..

Geçen sene sürekli burun akıntım oluyor diye araştırayım dedim beyin sıvısı akar yazanı bile okudum. Bıraktım araştırmayı..

veremin tedavisi var artık ,ömrün bittiyse azraile zaten çelme takamazsın bu sebeple ölmeden öldürmeye uğraşma kendini ,tedavini olursun Allahın izni ile

6 aylık taze annenin korkusu normal.
senin tutumun anormal.
ne o kara haberci gibi "öleceksiiiiinn" demeler.

Ölmeden mezara sokarım diyorsun. Sayende kalpten gidecek konu sahibi. Allah akıl fikir versin sana. Her topikte tepki alacak degisik değişik yorumlar, ilgi çekmeye mi çalışıyorsun?

Huyu bu sebatiyenin. Nick değiştirse de vazgeçemiyor saçma sapan bir insan olmaktan

NEU değeri baya yüksek görünüyor ben anlamam etmem ama 9 katı yüksek olunca doktor oraya mı takıldı acaba. İnternette bakınca yüksek nötrofil diyor.

muhtemelen diğerleri de öyle anladığı için gerginlik oluştu konuda.
ben de bunu anlamıyorum biri bir şey anlıyor diğerleri sürü gibi onun peşinden gidiyor burada gerginlik oluşturmak moda action oluyor kendilerine

Huyu bu sebatiyenin. Nick değiştirse de vazgeçemiyor saçma sapan bir insan olmaktan
evet kıvırmam direk söylerim konu sahibi gelse yuzume böyşe böyle dese sen delimisin veremden korkulur mu asıl akçiğer tutunumu olmuş behçetten kork ve bir akçiğer uzmanına git derim hatta en iyi dokturu bile öneririm evet huyum bu değişmez kıvırmaz

NEU değeri baya yüksek görünüyor ben anlamam etmem ama 9 katı yüksek olunca doktor oraya mı takıldı acaba. İnternette bakınca yüksek nötrofil diyor.
akciğer başlı başına bir uzmanlık alanıdır uzman görsün istemiştir

Cok gecmis olsun. Moralinizi bozmak istemem ama Aklima 3 kotu hastaligi getirdi. Tuberkuloz koah ve akciger kanseri. Gecen sene enistem cok kotu oksuruyordu balgamli abla bunun oksurugunu begenmedim dedim. Bizden gittiklerinde koah teshisi konmus ama cigerdede leke gormusler uzun arastirmalar sonucunda maalesef akciger kanseri beyinden tutunda pelviks kemiklerine kadar inmis vaziyette. Lutfen ihmal etmeyin. Hepsine baktirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…