Ölüyor olsanız da buraya konu açmayın! Buradaki insanlar sadece sizin sorunlarınızla ve sizinle dalga geçiyorlar !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem komik hem memur.. Vay be ne donanımlı arkadaşlar barındırıyor bu platform🤣 Neyse ablayı kızdırmayalım daha fazla. Yazmayın kızlar, üstünüzden prim yapmaya çalışıyor. 😒
Neyin primini yapıyorum ? Ek maaş alacaksan söyleyin de ona göre yazayım 🥰

Sanırım haklısınız yoruldum artık. Kişiliğim nedeniyle Atik ve gözükara bir insanım ama eşim bazen çocuk gibi oluyor. Yay burcu inanilmaz rahat bende mükemmeliyetçi biriyim. Dur diyorum karışma yapsın bir şeyler ama onu beklerken kalkp ben yapıyorum. Düğün işine karışma o iş bende dedi ama borçlanıp yapacağını biliyorum ee ne olacak o borç bizim olacak. Ekimde İtalya planımız var daha doğrusu ben çok istiyorum o da senin istediğin yere gidelim dedi. Düğün için borçlanırsak o yalan olacak. Ne bileyim çıkamıyorum işin icinden. Soru işareti olan şeyler bunlardi. Çevrem de çok duyuyorum sonradan anneci oluyorlar diye. Ya benimki de sonradan böyle olursa diye yanlış mı yaptim dedim. Şimdi ailesiyle çok da ilgilisi yok çünkü
İtalya'ya hemen bileti al ki yalan olmasin. Hergun pahalaniyor zaten. Bak bir söz var. İşi bileceksin ise gitmeyeceksin diye. Borclanirsa param yok diyeceksin. Ne yaparsa uapsin. Dadı misiniz siz? Herkes farkında sizin toparlayıcı olduğunuz yıkılmış durumda. Nisanlin şu an şunu diyeceğini biliyor. Tamam çok borç olacak yapmayalım ya da ben de destek atayım. Demeyin. Sen halledersin deyip bakın sonuca. Ben sizin gibi kadınların arasında büyüdüm, kendim de eskiden öyleydim. Kimse madalya takmıyor. O sümsük tipler var ya. İş kendilerine gelince herşeyi isteyecekler. Ki istemeye başlamış kv. Siz düğünü ikiniz hiç desteksiz yapacak kadar ozgurseniz bayram tatilinde kimi ziyaret edeceğinizi bilecek kadar da özgür olmalisiniz. Azcik akıllı olun. Zeki olabilirsin, atak ve iş bitirici olabilirsin ama en önemlisi akıllı olmak.

Bende mesleğimi değiştirmek istiyorum hatta bu hafta sonu dgs ye gireceğim. İnsan malesef sevmediği işi yapinca tatmin olmuyor. İns. Sizde atanirsiniz.
Umarım. İnşallah siz de istediğiniz yerlere gelirsiniz. Hepimiz için hayırlısı olsun 💖

Bu ülkeyle sınırlı kalmasaydınız,görmüş geçirmiş bir insan olsaydınız,kültürünüzü de ,yaşayamayıp içinizde kalanlarla değil de yaşanmışlıklarınızdan edinseydiniz böyle olmazdınız. Buradaki son derece naif,nezaket timsali,gerçekten yol gösterici bir çok üyeye yazdığınız hakaretvari mesajları gördüm. Görmüş geçirmiş,meslek sahibi ve ayakları yere basan üyelere eğitim durumlarını sormanız,üstüne basa basa kocanızın sevişgenliğini anlatmanız,40 bini çok para sanmanız, bir tek kendinizi yüksek lisanslı ve üniversiteli sanmanız gözlerimi kanattı. Gerçekten sizin yerinize utandım. Okumuş kadın böyle olmaz. Olmamalı. Utanç verici bir üslup.
Kimmiş o çok değerli üyeler yazdıklarını da alıntılar misiniz ? Sizin için değer neyle ölçülüyor tam olarak? Kadın tam da benim gibi olmalı. Boyun egmemeli susmamali eyvallah dememelidir. Ben burada hak etmeyen kimseye kötü bir şey söylemedim. Kaç kişiye teşekkür ettiğimi de bir inceleyin isterseniz. Demin de dedim ben Mevlana değilim ne olursan ol gel diyemem yada taş atana gül veremem !

Kimmiş o çok değerli üyeler yazdıklarını da alıntılar misiniz ? Sizin için değer neyle ölçülüyor tam olarak? Kadın tam da benim gibi olmalı. Boyun egmemeli susmamali eyvallah dememelidir. Ben burada hak etmeyen kimseye kötü bir şey söylemedim. Kaç kişiye teşekkür ettiğimi de bir inceleyin isterseniz. Demin de dedim ben Mevlana değilim ne olursan ol gel diyemem yada taş atana gül veremem !
Üyelerden gelen mesajlar sizin üslubunuza göre şekillenir. Size taş atana gül verin demedim,ilk hakaret sizden geldi,ilk defol’u sizden okudum ben. Dünyayı gezmiş görmüş insana deli saçması cevaplar yazdınız. Saçma şeyler yazarsanız saçma cevaplar alırsınız. İnsanlar mizaha vurdu güldü artık o derece çirkindi yazdıklarınız. Aklı selim şekilde düşünün arkadaşım, Kocanız size düğün yapmıyorsa bize ne? Ne gibi bir çıkarımız olacak sizin düğünsüz kalmanızdan? Hamama giren terler,evlendiyseniz kendinize evlendiniz,bize mi evlendiniz de bize kızıyorsunuz? Okumuşsunuz,atanmışsınız,memursunuz,nerede hani bunların vizyonu? Çok ayıp yani.

Kendinizi küfür konusunda bayağı geliştirmişsiniz maşallah.
O lafları eden biri, insanlara eğitim durumunu sorup kitap oku diyor.
Siz bu kafayla asla mutlu olamazsınız.
Bugün eşinizin ailesi olur derdiniz yarin başkası.
Çocuk gibi dediğiniz adamla evlenmişsiniz. Kişiliğini beğenmediğiniz biriyle evlenip, yetersizlik duygunuzu burada tatmin etmeye çalışmayın.

Neyse ki hicbirimizin deger olcutu sizin gibi kendimize dugun yapilip yapilmamasi degil 😌🙏🏻

Üyeler, konular ve yorumlar hakkında topik açmak yasaktır.
Açtığınız konularda site kurallarına aykırı yorumlar varsa bu yorumlarla ilgili konu açmak yerine mesajlarındaki şikayet et butonuna basmalısınız.
Konularınıza yazmasını istemediğiniz üyeleri konudan üye yasaklama özelliğini kullanarak engelleyebilirsiniz 👉Sponsor - Bir kullanıcının konunuza mesaj yazmasını nasıl engellersiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X