- 18 Temmuz 2018
- 73
- 20
- 3
- 27
- Konu Sahibi yanlizinsann
-
Evet cok gurursuz davrandim defalarca mesaj attim ama cok sevdim benE ama biraz gurur.
Abla kendimi cok kotuhissediyorum patlamak delirmrkuzereyim ilk servgilimdi canim cok yaniyor hic gecmeyecekj gibi geliyor bu aci bugun sevgilisi oldugunu ogrenince bittimwp grubunda tanışıp nasıl bu kadar bağlanabildin? üniversitedesin yeni insanlarla tanış dersine çalış güzelce kampüste vakit geçir. insanlar kaç senelik aşklarından kocalarından ayrılıyor toparlıyorlar ölmezsin 2 günlük ilişkin bitti diye hobi edin bir de kendine.
Zaten engelledi sevgilim bvar rahatsiz etme deyince bittim ben canim cok yaniyor ilk sevgilimdi cok sevip cok baglandimBi ölmezsin de benden :)
Yüzyüze gelince beğenmemiş.
Olabilir. Bu tarz ilişkilerde bu risk hep vardır.
Belki sen onu beğenmeyecektin.
Bu senin çirkin olduğun anlamına gelmez.
Hayalindeki gibi çıkmamışsındır sadece.
Sene kaybına üzül sen.
Başka birşeye değil.
Aramayı bırakmanı tavsiye ederim artık.
Kopekten pismanim ben canim yaniyorAferim devam. Bir g.tuboklu erkek icin sinifta da kal,okulu da birak
Abla kendimi cok kotuhissediyorum patlamak delirmrkuzereyim ilk servgilimdi canim cok yaniyor hic gecmeyecekj gibi geliyor bu aci bugun sevgilisi oldugunu ogrenince bittim
Evet bu guzel yorum icin cok tesekkur edrrim canim cok yaniyor cok alistim cok sevdim sma o ise berni reddetti bugun ise oldum acidan sevgilim var dedi mesaj atma bunu duymak berni cok kotu ettiBu hayatta kimse vazgeçilemez değil, annelerin babaların hatta ve hatta evlatların ölümüne alışılıyor, acıların üstü örtülüyor zamanla. Aşk ve özellikle anılara bile sahip olmadığın, bir şeyler paylaşmadığın bir aşk ki bu bana kalırsa aşk bile değil, öyle bir unutulur ki. Unutmam dediği herkesi unutuyor insan, unutmazsak yaşayamayız çünkü. Takılıp kalmak yerine gözlerini yerden kaldır, arayışın bir başkası olmasın, yer doldurmak için hayatına aldığın insana hem zarar verirsin, hem sana fayda etmez. Nefes al, ölmüyorsun. Ben de acı çekmekten zevk alırım ama sevgilisi olduğu halde mesaj atmaya devam ediyorsan, ki olmasa bile atma dediğinde atmaman gerekir, bu tacizdir. Bırakıp yoluna bakmanın vakti gelmiş.
Cok tesekkur ederim insallah atlatacagim canim cok yaniyor midem bulaniyor zatrn panik atakve anksiyete hastadiyim sevgilisi oldugunu ogrenmek beni oldurdu ablaböyle bunları gayet rahat diyebildiyse sana siz hiç sevgili olmamışsınız ama canım oyalanmış seninle. kızdan ayrılıp boşluğa düşerse ilk aramaya çalıştığı sen olursun zaten cepteydi bir yoklayayım diye duygularınızı size karşı kullanır kendini oyalar bir süre sonra yine bulur birini. sen de onu engelle her yerden hem de unutmaya bak. o yüzden diyorum yeni insanlarla tanış hobi edin diye. aklına bile gelmez çocuk çok değil 2 3 ay içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?