• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum galiba!

anlamıyorum sizi boşanmak bu kadar kolay mı..neden evliliği bişeyler yapmasını değilde boşanmasını öneriyosunuz...yuva bu kadar basit bişeymi...sıkıldım ilgilenmiyo tipini beğenmiyorum artık eskisi gibi değil deyip aileni birliğini dağıtmak bu kadar mı basit..parçalanmış ailede yetişen çocukların ne olacağını neden düşünmüyosunuz...sonrada sokaklarda şu oluyo bu oluyo diye toplumu suçluyoruz...pes vallahi pes..

boşanması için öyle yazmıyoruz, kötüyü düşünsün de haline şükretsin diye söylüyoruz :82:

Dört yıllık evliyim. Şiddetde gördüm, sanal yolla aldatma acısını da yaşadım. Sözde çok severek evlendim. Hatta ailemi karşıma aldım. Okumuş aklı başında kendi işinin sahibi bir kadınım ama ayrılmayıda başaramadım. Çünkü ben bir anneyim. Seçtiğin kelimelerden ne kadar zorda olduğun anlaşılıyor ama yapma düşün ya küçücük kuzun sensiz ne yapacak. Hadi ölüm kurtuluşsa inan bana benim şimdiye kadar on kez ölmem gerekirdi.

bence bu durumu değiştirmeye şuradan başlayın: hayatı önce kendiniz ve bebekleriniz için yaşayın... böyle düşünürseniz, daha az dert edersiniz her şeyi.. allah kolaylık versin. depresyona girmişsiniz belli ki, aşacağınıza eminim, kendinizle daha fazla ilgilenin, insanların sizinle ilgilenmesini beklemekten ziyade..

kızlar konu sahibi nerde ya konuyu açtıktan sonra tek kelime yazmamış anlamadım

Canım hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz
Yeri geliyor şiddetli yeri geliyor daha hafif atlatıyoruz
Lütfen kafandan at kendini öldürme fikrini
Aksine yaşamayı koy aklına hatta kendi ayaklarının üzerinde nasıl durursun onun hesabını yap
Dayanamayacak kadar kötüyse durumun boşan kurtul
Ama yok seviyorum aşkından diyorsan al karşına konuşmayı dene tatlım
Allah kolaylıklar versin

kocam benimle ilgilenmiyo öleyim oh ne ala memleket millet ne sorunlarla uğraşıyo sen kocan ilgiyi azalttı diye ölmek istiyosun bide bebeğin var şımarklıktan başka bişey değil bu

yorumunuz beni çok uzdu... keske konuyu biraz daha açarmisin deseydin de bunu demeseydin.. inanki kocam ilgiyi azaltti diye degil bu dusuncelerim.. 7 senedir birikenleri tasiyamiyorum artik.. hatay dolu civil civil bir insandim ben , simdilerde kendimi 70-80 yaslarinda artik hayattan hiçbir beklentisi kalmayan bir insan gibi hissediyorum..

bosan diyen arkadaslar, bosanamam seviyorum o yuzden bu kadar takiyorum .. al karsina konus diyen arkadaslar konuslaktan ben usandim artik , sadece beni anlayabilen bir es isterdim ama yok yok.. çok sabir ettim emin olun , ne daya yedim nede hakaret isittim ama bir hiç gibi yasadim.. hiç bir konuda onu memnun edemedim.. beni her sozunde asagiladi yada ben oyle anladim bilemiyorum.. artik bazi seyleri kaldiramiyorum!

neler yasadigima , derdimin ne olduguna gelince.. 7 senedir evliyim, gorucu usulu evlendim.. esimden bir kere seni seviyorum sozunu duyamadim, ne yaslanabilecegim bir omuz vardi nede uzgun oldugum donemlerimde saçimi oksayip bana destek veren bir el... buna binayen hiç bir zaman yolunda gitmeyen kari-koca iliskisi.. bir yandan da korkuyorum burada yakalanirim diye bu yuzden fazla açamiyorum konuyu anlatmak istedigim çoook sey var aslinda!!!....

ben ona bagimli degilim, bazi arkadaslarin yazdigi gibi , ama bir evlilikten beklentileriniz nelerdir sorarim sizlere?? lutfen siralayin tek tek lutfen...

neler yasadigima , derdimin ne olduguna gelince.. 7 senedir evliyim, gorucu usulu evlendim.. esimden bir kere seni seviyorum sozunu duyamadim, ne yaslanabilecegim bir omuz vardi nede uzgun oldugum donemlerimde saçimi oksayip bana destek veren bir el... buna binayen hiç bir zaman yolunda gitmeyen kari-koca iliskisi.. bir yandan da korkuyorum burada yakalanirim diye bu yuzden fazla açamiyorum konuyu anlatmak istedigim çoook sey var aslinda!!!....

Bu yorumunu şimdi gördüm. Böyle başlayıp böyle giden bir evlilikte neden bir çocuk dünyaya getirdin peki?

En başından beri böyle miydi eşin canım?

en basindan beri soyle , hani basta farkli olsaydi diyecem bir sorun var.. ama bu seferde diyeceksiniz ki artik alismis olman gerekirdi.. inanin ki alisilmiyor, hep bekliyorum ne zaman diye ama yok.. katlanacak gucum kalmadi.. ben buyul ya kabul edersin yada omur boyu boyle mutsuz yasariz diyor...:43: hep aglayan taraf benim , hep sorun çikaran tarafta benim , onun için hersey yolunda ama bir bilse içimde kopan firtinalari bir bilse...

umidim kalmadi artik, ona bir ders vermek istiyorum biseylerin çok ciddi oldugunu anlatmak için.. baska çarem yolum yok !

en basindan beri soyle , hani basta farkli olsaydi diyecem bir sorun var.. ama bu seferde diyeceksiniz ki artik alismis olman gerekirdi.. inanin ki alisilmiyor, hep bekliyorum ne zaman diye ama yok.. katlanacak gucum kalmadi.. ben buyul ya kabul edersin yada omur boyu boyle mutsuz yasariz diyor...:43: hep aglayan taraf benim , hep sorun çikaran tarafta benim , onun için hersey yolunda ama bir bilse içimde kopan firtinalari bir bilse...

Görücü usulü ile evlendim dedin. Evlenmeden önce hiç mi tanıma etme fırsatın olmadı? Hemen mi evlendiniz? Ne demek ya ben buyum ya kabul et ya da mutsuz yaşarız demek. Eşin sana hiç ama hiç değer vermiyor demek ki. Çok çok üzücü bir durum gerçekten. Bir aile danışmanına gitmeyi önersen :26: Çok konuştum demişsin bundan sonra bu adam senin konuşmalarınla düzeleceğe benzemiyor.

kimse şımarıklık olsun diye canına kast etmeyi düşünmez..haa ama ölümü düşünmekte tabi bir çözüm değildir..belli bir süreliğine ilgini hobine ve çocuğuna yönelt arkadaşım biraz topaRLADIĞINDA unutacaksın umarım söylediklerini

guzel bir soru , çunku seviyorum... sevdigim adamdan çocuk sahibi olmayi anne olmayi istedim sadece ... ama artik diyorum ki ,,, neyse ....:43:

Sevmek bir evliliği yürütmek için yeterli olmuyor maalesef canım. Keşke olsa ama olmuyor... Tamam anne olmak istemişsin, eşini de çok seviyorsun ama sana karşı olan davranışlarında kendine çeki düzen vermeden, ailesine karşı fedakarlıklarda bulunmadan önce bir çocuk dünyaya getirmek ne kadar doğru orası tartışılır. Bundan sonrası önemli olan. Allah yavruna uzun, hayırlı ömürler versin. Aile içi huzursuzluktan en çok etkilenen onlar. Bu durumdan mümkün olduğunca uzak tutmanız lazım onu. Eşin sadece sana karşı mı böyle? Çocuğunuza, annesine, babasına, kardeşlerine, çevresine karşı nasıl?

kocam benimle ilgilenmiyo öleyim oh ne ala memleket millet ne sorunlarla uğraşıyo sen kocan ilgiyi azalttı diye ölmek istiyosun bide bebeğin var şımarklıktan başka bişey değil bu

gerçekten bu yorumu hayretler içinde okudum.herkesin yaşadığı kendine göre zordur arkadaşım.çok ayıp ne demek şımarıklık.demek ki bu konuyu açan arkadaşı çok üzüyo içinde bulunduğu durum.hiç te kolay birşey değil.evlendiğinden beri kocası seni seviyorum bile dememiş.neden buraya konu açanların üstüne bu kadar gidiliyo anlamış değilim ya.konu açmaya korkuyo insan.bir laf mı gelcek filan diye.biraz geniş düşünün at gözlüklerini atın artık.
gelelim konu sahibi arkadaşıma gerçekten boşanmak kolay bişey değil bir de çocuk varmış.çok üzücü bir durum ALLAH kolaylık versin sana cnm.ama aile terapistiyle görüşmeniz gerekiyor.psikologtan da destek almanız gerekli.intiharı düşünmek psikolojik rahatsızlık:59:

Bu arada intihar gibi bir şeyi aklından çıkar arkadaşım. O bir kaçış değil. Hele de bir yavrunuz var. Onu da mı düşünmüyorsun... Herşey insanlar için. Öncelikle bu intihar fikrini silmelisin kafandan.

Back
X