hanımlar bu sorunu yaşayanları çok iyi anlıyorum, bende doğumdn sonra kabızlık ve hemoroid sıkıntısını yaşadım,
günlerce üzerine oturamadım, ilk başta dikişlerim acıyor zannediyordum, söylemesi ayıp ayna alıp kendimi kontrol ettikten sonra memeleri görünce makatta anladım sıkıntıyı, kabızlığıda ıkınmaktan korktuğum için yaşadım...
kendim aktarım (baharatçı)hemorid olduğumu öğrenince hemen eşime dükkandan sattığımız hemorid kremini getirmesini söyledim ve o kremi her tuvalete gittiğimde sürdüm ve 1 günde hemoriden kurtulduğum gibi kabızlık sorunuda ortadan kalktı, bu arada ben doğum yaptığım dan itibaren anason-rezene çayı içtim ve hala içiyorum, hem sütü arttırıyor hem bağırsakları yumuşatıyor hemde bebeğimde gaz sancısı oluşmasını önlüyor. kullandığım kremin adı ise "ışık baharatın-hemolin kremi" hatta benden 1 ay sonra doğum yapan komşumunda aynı sıkıntıyı yaşadığını öğrenince kremden götürdüm hemen ertesi gün bana duacı olduğunu söyledi.. acı çekmeyin ve başlarda olduğu için ameliyata falan gerek kalmadan bana dua edeceğinizden eminim...
geçmiş olsun hepinize...