- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Ölüyorum kahroluyorum kızlar.
Dayanamıyorum. Gücüm yetmiyor artık. Nefes alamiyorum yediğimiz içtiğimin tadı yok herşey boş geliyor.
Ben deli gibi severken hala deli gibi severken onun hala başka kızlarla olması beni kahrediyor.
Artık dayanamıyorum boğazın düğüm düğüm nefes alamiyorum.
9 yılım gitti ama bende gittim. Bittim tukendim artık.
Oyle bi haldeyim ki hiçbir şey çare olmuyor. Bilerek öğleye kadar uyuyorum sırf gün daha hızlı geçsin diye. Ama geçmiyor. O zaman bir turlu geçmiyor.
Oyle caresizim ki öyle kimsesizim ki tarifi yok.
Kızlar nolur dua edin artık dayanamıyorum.
Artik ben yasayamiyorum. İçimde ki ağrı dinmiyor. Lütfen dua edin. Lütfen.
Kimseye anlatamıyorum anlatacak kimsem yok kimsenin yanında aglayamiyorum kimsem yok. Hiç kimsem.
Oyle yalnızım ki. Yalnızlığın öyle farklı bi boyutundayim ki . Nefes almak zulüm geliyor artık.
Yemin ederim delirdim ben
Dayanamıyorum. Gücüm yetmiyor artık. Nefes alamiyorum yediğimiz içtiğimin tadı yok herşey boş geliyor.
Ben deli gibi severken hala deli gibi severken onun hala başka kızlarla olması beni kahrediyor.
Artık dayanamıyorum boğazın düğüm düğüm nefes alamiyorum.
9 yılım gitti ama bende gittim. Bittim tukendim artık.
Oyle bi haldeyim ki hiçbir şey çare olmuyor. Bilerek öğleye kadar uyuyorum sırf gün daha hızlı geçsin diye. Ama geçmiyor. O zaman bir turlu geçmiyor.
Oyle caresizim ki öyle kimsesizim ki tarifi yok.
Kızlar nolur dua edin artık dayanamıyorum.
Artik ben yasayamiyorum. İçimde ki ağrı dinmiyor. Lütfen dua edin. Lütfen.
Kimseye anlatamıyorum anlatacak kimsem yok kimsenin yanında aglayamiyorum kimsem yok. Hiç kimsem.
Oyle yalnızım ki. Yalnızlığın öyle farklı bi boyutundayim ki . Nefes almak zulüm geliyor artık.
Yemin ederim delirdim ben