Calismiyorum sosyal hayatım sıfıra yakın.
Aynı şehir olsa keşke aynı mahalledeyiz 10 dklik uzaklıkta..
Sendeki saplantili bir durum!
Adam senden ayrilip baskasina gidiyor,suan baskasiyla..seni dövdü ve sen hala o adama aşıksın! Bu sebepler sana yetmiyor mu yahu belani mi ariyorsun kurtulmussun iste birak ne hali varsa gorsun! UZAK DUR , SAKIN YAKININDAN BILE GECME !
Bu adam seni kullanir,atar o zaman hic cikamazsin bu işin içinden..
Egitim duzeyin ne bilmiyorum ama git calis. Inan işin olunca onu dusunmeye vaktin olmayacak.isten gelince de yorgunluktan uyuyakalirsin zaten. Haftasonu arkadaslarinla gorus,cesitli faaliyetlere katil..bne bileyim belediyelerin ucretsiz kurslari oluyor oraya basvur.(yemek,pasta,dikis kursu,elişi,çini_ebru_hat..vsvs)
Inan hem guzel vakit gecirirsin hem kendini gelistirirsin hem de guzel arkadasliklarin olur.
ÇARE: kendine yeni hobiler,arkadasliklar edin,sosyalleş...
Uzmana basvur. Belki caresi vardir.sakinlestirici hap vs verir belki.
Bu boyle olmaz,acilen toparlan. 9ay olmus bak!
ANAN MI BABAN MI KARDEŞİN Mi? NEYINI UNUTAMADIN HALA ! Alttarafi sevgilin..defet gitsin. Önune bak artik. Ugrasma,takip etme bu adami.azicik gururlu ol,arkana bakma!
Bir de nasil kimsen yok? Ailen,dostun yok mu? Nerde ve kimlesin? Uzgun oldugunu gormuyorlar mi sormuyorlar mi? Neyin var diyen yokmu? Nasil bir kuyuya dustun sen..
LUTFEN IRADELI OL VE TOPARLAN ARTIK.
üç kurusluk adam icin heba etme kendini!
9ay az bir sure degil,unut artik şunu..
Allah hepimize akil ,irade vermis. Kullan artik..gec kaliyorsun hayata!
Sen gunun boslugunu dolduramadigin icin o adama bakiyorsun hala. Ama adam coooktaaann gitmis,baskasini bulmus bile. Demek ki o seni sevmemis. Sen niye yas tutuyorsun ki hala deger mi?
Git kahvaltini yap guzelce,disari git gez toz simdi gozunu seveyim,tak kulagina muzigini de..hava al. Denizkiyisi da candir bu arada varsa ihtimalin..