- 14 Mart 2010
- 7.927
- 6.846
- 723
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Seni gercekten anliyorum bazen insan kendine yapilani unutamiyor yediremiyor. Herkez hemen unutacak diye birsey yok herkez acisini farkli derin yasar. Ama bir kirilma noktasindan sonrada önüne bakman gerek. Sürekli iletisim haline olursan zaten istesende unutamazsin. Gecmise endeskli yasarsan gelecegini yasayamazsin hak ettigin gibi. Bence sende aslinda herseyin farkindasin ama saglikli düsünemiyorsun. Hayatinda bir yenilik gerek yoksa o kisir döngüden cikamazsin. Ben tamamiyle 1,5 yilda unutabildim ee ne olmus yani simdi gücsüzmüyüm hayir aksine coksey katti bana o sürec. Ayriligin bir evresinden tikanip kalmissin gibi. Cok samimi bir arkadasim var 9 yildir bir adamla beraber sürekli ayril baris. Siddet ve aldatma varmi bilmiyorum ama cidden cok ama cok kötü bir durumda nisanlisi maddi ve manevi anlamda gereginden fazla destek oldu kim ne dediyse birakamadi peki simdi ne oldu baskasiyla tanisti ve aslinda dünyada güzel adamlar oldugunuda gördün ve uyumlu iliskilerde yasanabilecegini :) Herseyden önce kendine bir sans ver ve o insani hayatindan tamamiyle cikar.