- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Cuma gidince söyleyim o zaman. Her şey faydasız ya midemde iltihap mı var acaba diye düşünmeye başladım.Banada renni işe yaramayınca gaviscon yazmıştı doktorum daha iyi geldi. Yürüyüş lifli gıda elma havuç kayısı biraz iyi geliyor
Sanki midemde bir taş var nefes dahi aldırmıyor demek gaz mı o :)Gayet normal bir durum endişelenme. Ben de o kadar şişkinlik olmuştu ki sancı şeklinde kramplar giriyordu çok korkmuştum. Gazmış sadece :)
Gaz olabilir ayaklariniza sicak koymayi deneyin isterseniz. Hamilelikte mide icin nexium veriliyor mu bilmiyorum amaArkadaşlar 11+1 olduk bugün. Tam bulantılarım hafifledi derken feci şekilde mide ağrılarım başladı. Deneyimledim,Çay kahve asitli içecekler mandalina portakal tüketmiyorum. Midem hep şiş, sanki kocaman taş oturmuş.doktorum Rennie önerdi fayda etmedi. Resmen iki büklüm oluyorumcuma kontrolüm o zaman soracağım ama iki gün nasıl geçecek çok kötüyüm
Çok teşekkür ederim. Ayaklarım hep çorap + patik şeklinde. İlacı bir sorayım tekrardan teşekkürler :)Gaz olabilir ayaklariniza sicak koymayi deneyin isterseniz. Hamilelikte mide icin nexium veriliyor mu bilmiyorum ama
Doktoruna danisabilirsin bu ilaclarida. Cok gecmis olsn
Arkadaşlar 11+1 olduk bugün. Tam bulantılarım hafifledi derken feci şekilde mide ağrılarım başladı. Deneyimledim,Çay kahve asitli içecekler mandalina portakal tüketmiyorum. Midem hep şiş, sanki kocaman taş oturmuş.doktorum Rennie önerdi fayda etmedi. Resmen iki büklüm oluyorumcuma kontrolüm o zaman soracağım ama iki gün nasıl geçecek çok kötüyüm
Hiç kefir içmedim ama bir deniyim teşekkür ederim :)Günde iki defa laktozsuz kefir denesene canim ?
Normalde hiç süt içmezdim ama birkez soğuk süt içmiştim galiba laktozdan dolayı yine midem ağrımıştı. Laktozsuz süt bakayım canım teşekkür ederim :)Ilik sekerli su veya süt mide ağrılarına iyi geliyor tavsiye ederim...
Laktoz sorununuz var mi bilmiyorum ama oda yapıyor... Inşallah geçer geçmiş olsun...
Ayva ilaç gibi geliyor inanın. Yemediğim gecelerde mide yanmasından yataktan fırlıyorum. Onu yiyince rahat uyuyabiliyorum. Hem bebeğin cildini güzelleştiriyormuş.Arkadaşlar 11+1 olduk bugün. Tam bulantılarım hafifledi derken feci şekilde mide ağrılarım başladı. Deneyimledim,Çay kahve asitli içecekler mandalina portakal tüketmiyorum. Midem hep şiş, sanki kocaman taş oturmuş.doktorum Rennie önerdi fayda etmedi. Resmen iki büklüm oluyorumcuma kontrolüm o zaman soracağım ama iki gün nasıl geçecek çok kötüyüm
Hiç kefir içmedim ama bir deniyim teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :) ayvayı çok severimAyva ilaç gibi geliyor inanın. Yemediğim gecelerde mide yanmasından yataktan fırlıyorum. Onu yiyince rahat uyuyabiliyorum. Hem bebeğin cildini güzelleştiriyormuş.
Bir de biraz bal ve toz zencefil karışımı çok iyi geliyor.
Yoğurt de iyi geliyor ama anlık çözüm o. Kısa sürede yine yanmaya başlıyor.
Aklıma geldi teşekkür ederim yarın baktırayımAllah sifa versin. Safra kesenizde problem var mı acaba? Dra gitmişken ona da baktırın.
Elma ayva kısa vadede çözüm oldu canım sağ olasınBirde lifli gidalarla beslen oda çok iyi geliyor
Canım gaz o gazArkadaşlar 11+1 olduk bugün. Tam bulantılarım hafifledi derken feci şekilde mide ağrılarım başladı. Deneyimledim,Çay kahve asitli içecekler mandalina portakal tüketmiyorum. Midem hep şiş, sanki kocaman taş oturmuş.doktorum Rennie önerdi fayda etmedi. Resmen iki büklüm oluyorumcuma kontrolüm o zaman soracağım ama iki gün nasıl geçecek çok kötüyüm
Canım sağol içimi rahatlattın. Kaç gündür kafamda kuruyorum hastamıyım diye. Kimyon güzel fikr deneyeceğimCanım gaz o gazben 17. Haftadayım göbeğim yok ama yemekten sonra midem kocaman oluyor. Gaz çıkarmıyorum. Bir de yemeklerine az az kimyon koy iyi geliyormuş. Tuvalete çıkmaya çalış. Ama ıkınma sakın. Bol su da iç. İşemekten çekinme enfeksiyonu da önler. Süt içiyorsan kes
Tuvalette Ikınmak zararli miCanım gaz o gazben 17. Haftadayım göbeğim yok ama yemekten sonra midem kocaman oluyor. Gaz çıkarmıyorum. Bir de yemeklerine az az kimyon koy iyi geliyormuş. Tuvalete çıkmaya çalış. Ama ıkınma sakın. Bol su da iç. İşemekten çekinme enfeksiyonu da önler. Süt içiyorsan kes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?